Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 101
  • 361
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Мамасита била хванала втория си мъж, ИТ-то във влака. Повтарям се, скоро ми го припомниха тук.

# 346
И във влака, и в транспорта, в парка и на луната можеш да хванеш гадже, ако си на 20 години. За след 30+ не знам дали така стават нещата.
Това също е вярно. Но човек, стига да се озърта достатъчно и си го постави за цел, все ще се намери някой закъсал пътник, зажаднял за истинска любов Joy

# 347
  • София
Аз отивам да търся жаби в квартала. Много по-вероятно е да целуна жаба и да намеря принц, отколкото истинска любов.

# 348
Светът е голям и любов дебне отвсякъде.

# 349
В градския транспорт от и за Студентски град, поне ще знаеш че е някой умен и с добра заплата за в бъдеще.

# 350
  • Пловдив
В градския транспорт от и за Студентски град, поне ще знаеш че е някой умен и с добра заплата за в бъдеще.
Е там е за много младички. Ние тук сме по на възраст.

# 351
  • Washington,USA
...ииии не на последно място контейнерите за боклук  ( мъжете по-често хвърлят разни неща - по не са вещомани). - само внимавайте да не се влюбите в някой, който не хвърля, а вади боклуци.)

Проблемът е там, че тези край контейнерите за боклук обикновено са ги засилили жените им. Simple Smile

Но ето ви нова идея – харесвате си някой женен познат, сваляте го, събирате компромати и ги пращате на жена му. После изчаквате малко тя да го изрита или напусне и си го прибирате топъл-топъл.
Методът работи със сигурност, знам няколко такива случая. Стига да не се случи някоя нагла жена, която въпреки всичко не иска да пусне кокала, разбира се. Тогава или се заинатявате и продължавате с мръсните номерца, докато онази клекне, или се отказвате и се насочвате към друга жертва.
Някой ще попита – ами ако мъжът не иска. Абе, как няма да иска? Малко мили очички, няколко комплимента, няколко пълни с възхищение влажни погледа, търпеливо изслушване колко лоша е онази усойница жена му и как не го разбира –  и е ваш.
Ако въпреки това запъне копитата и не ще да падне в капана – нищо не пречи да симулирате връзка с него. Няколко телефонни обаждания на жена му и нека онзи да ходи да обяснява, че няма сестра. Може и някоя приятелка за „свидетел“ да организирате. И това е действителен пример от живота, завършил с успех.
Така че само да съм чула вече, че нямало мъже. Има, само трябва повече креативност и смелост да си ги грабнете.

ПП А какво ще ги правите след това и дали няма да си ги чукате по главата, вече е въпрос на друга тема.
Следвайте ме за още лавхакове.

Най - лесният начин да те намрази женения.

# 352
Ако е 280, обикновено през учебно време е доста претъпкан. Ама тъкмо - ще се докоснете, ще ви удари ток, ще прехвърчат искри. И ей го де.

# 353
човек, ако е привличащ навсякъде може да се запознае с интересни хора...
ако е с предрасъдъци, и на гала вечеря ще изглежда като саксия..

# 354
Работата не се знае дали е лоша, Дж., то си показва в един момент.
//
Янтре, мисля, мисля. Много е фит младежът.
//
Тя авторката може би вече е намерила любовта. Спря да си следи темата. А дано!

Не ще да е добра, ако избора е между продажен политик и фатмак. Дано има и друг...

# 355
Предразсъдъци. Бива ли тъй.
Е, няма се "женя" за него я.
//
Сега се стопли – по парковете е пълно с всякакви хора, както и по туристическите пътеки покрай София.

# 356
Здравейте отново, авторката съм.
Извинявам се за забавянето, но така се случи...

Благодаря  на всички за съветите, малко се погледнах отстрани и си дадох сметка за много неща.
И да, прави сте, на възраст около и над 30 годишна възраст НЕ СЕ стои в умрели отдавна, безперспективни отношения, както аз стоях дълги години и си чаках... И сега те първа се усещам как на моменти потъвам в една депресия и тревожност за бъдещето- семейство, деца, дали, как?! Много ми помогнаха съветите ви, и някои от тях приложих.

Започнах да си обръщам доста внимание на външния вид, често започнах да получавам комплименти от познати и непознати (то какво от това, ама айде...), работя си върху самочувствието, опитвам да се усмихвам повече и да гледам мъжете в очите. Това го казвам, защото един бивш съученик наскоро ми каза: " Ти винаги си била хубава, ама си голям темерут, гледаш надуто и студено..." . Sweat Smile  Та си дадох сметка, че може би не предразполагам много мъжете да ме заговарят с лекота, знам ли. Като цяло си се наслаждавам максимално на живота, радвам се на всеки ден, гоня си целите, излизам и т.н. А, заговори ме и един чужденец на улицата скоро, ама, какво от това, то едно е да контактуваш, друго е да срещнеш ТВОЯТ си човек, уф..

Другото, което често срещах като съвет тук- срам- не срам, регистрирах се в приложението на фейсбук за запознанства! Ами, то не било толкова страшно и не ядели хора там хаха Все едно си на Витошка, да кажем, има абсолютно всякакви хора, от които има-няма 2 процента са потенциално подходящи, но все пак има. Единственият голям минус е, че трябва да отделяш наистина много време, докато се намерите и комуникирате с тези два процента,и малко усещането е като да си на пазара за булки, но това е положението. До момента от там най-много ме грабна е един руснак с гръцко гражданство, великолепен мъж, с който се чуваме и виждаме често на камера, и комуникацията е изключително приятна, имаме безспир за какво да си говорим, много общи интереси и с такава лекота върви всичко. Нямам търпение да се видим скоро на живо- дори и да не излезе нещо в романтичен план, поне си е струвало времето в разговори! Имам и още няколко уговорени срещи от това място, но предпочитам един по един все пак (ух, ужасно звучи)
Ако има от вас запознали се с половинката именно в такъв сайт, дайте ми надежда, че има шанс нещата да се развият, а не е само убиване на време по тези места.

Обмислям също така да сменя за известно време попрището, за да разширя социалните си контакти, не само за по-голям шанс да срещна подходящ мъж. Който е работил дълги години с деца, знае за какво говоря... Чудя се обаче дали няма да направя грешка с една такава стъпка, какво мислите?

А на въпроса какво за мен е подходящ мъж- харесвам сериозни, отговорни, работливи мъже, интелекта да е на  ниво, с висока лична хигиена, това е. Коли, пари и лукс не ме вълнуват, важно е  съдържанието на личността.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 00:50 от kremita1234

# 357
Аз така или иначе съм деформирана от работата си, но ще си го кажа, защото не мога да го премълча, а и не трябва.
Като чуя за руснак с гръцко потекло, запознанство по интернет и обаятелни разговори веднага се сещам за ТРАФИК НА ЖЕНИ. Началото винаги е такова - очарователен, мистичен непознат, който ти приказва така, че те омайва и толкова бързо те омотава в приказката, която ти сервира с думи.
Не си малка и повечето жени си мислят, че като не са девойчета то са в безопасност. Но трафик на жени има на всяка възраст. Донори на органи също. Имай едно наум!
Руснак в ЕС толкова бързо ще се изпари и ще е ненамеряем след като ти изчезнеш... ако е руснак, разбира се ...
Ако раговорите се въртят 80% около теб и колко е очарован от теб и установиш, че почти нищо не знаеш за този човек то трябва да знаеш, че си в опасност!

# 358
Аз така или иначе съм деформирана от работата си, но ще си го кажа, защото не мога да го премълча, а и не трябва.
Като чуя за руснак с гръцко потекло, запознанство по интернет и обаятелни разговори веднага се сещам за ТРАФИК НА ЖЕНИ. Началото винаги е такова - очарователен, мистичен непознат, който ти приказва така, че те омайва и толкова бързо те омотава в приказката, която ти сервира с думи.
Не си малка и повечето жени си мислят, че като не са девойчета то са в безопасност. Но трафик на жени има на всяка възраст. Донори на органи също. Имай едно наум!
Руснак в ЕС толкова бързо ще се изпари и ще е ненамеряем след като ти изчезнеш... ако е руснак, разбира се ...
Ако раговорите се въртят 80% около теб и колко е очарован от теб и установиш, че почти нищо не знаеш за този човек то трябва да знаеш, че си в опасност!

Дорис, много благодаря за загрижеността, много си права за тези опасности, и трябва да сме мнителни винаги!
Аз лично съм изключително мнителен и недоверчив човек, както в реала, така и онлайн. Към запознанството с този човек подходих по същия начин- изисквах пълна откритост, проучих, доколкото можах, дали казва истината за миналото си (например в Linkedin, всиско съвпадна), във фейсбук има много снимки и отбелязвания с приятели и колеги в Гърция и т.н. Когато си говорим, е точно обратното- той ми говори 80% за себе си, а въпросите, които ми задава, в никакъв случай не навлизат в личното ми пространство. Като цяло е тип интелектуалец, завършил философия в два университета (проверено!), много деликатен и начетен мъж, не си го представяйте като руски мутраген. Т.е., до сега, въпреки че търсих като хрътка, не открих дори нещичко, което да ме притесни.
Въпреки това, ще имам предвид твоя коментар и сериозно ще се замисля да има ли изобщо среща, ужас, само като си помисля, а така да ме привлича...

# 359
Скрит текст:

Скрит текст:
Дорис, много благодаря за загрижеността, много си права за тези опасности, и трябва да сме мнителни винаги!
Аз лично съм изключително мнителен и недоверчив човек, както в реала, така и онлайн. Към запознанството с този човек подходих по същия начин- изисквах пълна откритост, проучих, доколкото можах, дали казва истината за миналото си (например в Linkedin, всиско съвпадна), във фейсбук има много снимки и отбелязвания с приятели и колеги в Гърция и т.н. Когато си говорим, е точно обратното- той ми говори 80% за себе си, а въпросите, които ми задава, в никакъв случай не навлизат в личното ми пространство. Като цяло е тип интелектуалец, завършил философия в два университета (проверено!), много деликатен и начетен мъж, не си го представяйте като руски мутраген. Т.е., до сега, въпреки че търсих като хрътка, не открих дори нещичко, което да ме притесни.
Въпреки това, ще имам предвид твоя коментар и сериозно ще се замисля да има ли изобщо среща, ужас, само като си помисля, а така да ме привлича...

Те, мъжете които се оглеждат със сериозни намерения за жена, тоест търсят семейство, деца, домашна храна и лежане по диван Wink не са сред най-привлекателните Simple Smile Simple Smile. Привлекателните не си разпиляват ресурсите за една бира на дивана пред телевизора вечер Wink
Разбира се, длъжен съм да уточня, че мъжът на бгмамата е Изключението Wink От всички правила за женен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт