Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 100
  • 361
  •   1
Отговори
# 315
Смятайте какви тарикати има щом разни самотни лелки се навиват да им изпращат пари, нали уж влюбени.

# 316
  • Washington,USA
Аз затова съм на принципа удряй и бягай. Железен е. Не искам никакви деца също .

# 317
Изобщо това, че някой ти изглежда на пръв поглед нормален и със свястна професия нищо не означава във виртуала. Пък тези с по-редките и впечатляващи професии са най-опасни. Там изобщо не знаеш откъде ще ти дойде изненадата, ако не е повече от очеизвадно, че ти пише някой измамник от Найджейрия.
По едно време се молех най-накрая да попадна на някой скучен, в който да се влюбя. Толкоз ми беше дошло в повече от интересни.

# 318
  • Washington,USA
Много интересно защо се подигравате само на тоя тих измами, а не на другите, примерно с разни биткойни инвестиции и такива.

# 319
  • Пловдив
Кои са интересните и кои са скучните професии?

# 320
Интересните са редките професии.Разни по-опасни, в сферата на изкуството, креативни.
Скучни: търговец, адвокат, проектант, счетоводител, еди къв си мениджър, шофьор, магазинер.

# 321
Между другото темата е добра за бизнес план: Да направим място за среща на истинската любов. Може да се купуват билети, като за пътуване. Simple Smile Разбира се това както е в кръга на шегата, така и не е. И ако ти е писнало от виртуални покани от пенсионирани генерали или хирурзи в разцвета на силите си и наистина искаш нещо реално - отиваш на въпросното място за срещи на истинска любов. Няма да развивам повече бизнес плана, за да не се налага после да търся хонорар за авторско право.

# 322
Такива принудени срещи винаги са ми били мега неловки.
Да се изтъпаниш някъде с етикет на челото- толкова съм карък, че се налага да си търся партньор по този начин. Ужас

# 323
  • Washington,USA
Мен пък адски ме дразнят момчетии с голи до кръста снимки, а зад тях продънен мерцедес да ми пишат. Подивявам.

# 324
Такива принудени срещи винаги са ми били мега неловки.
Да се изтъпаниш някъде с етикет на челото- толкова съм карък, че се налага да си търся партньор по този начин. Ужас
Приемаш го като пътуване с влак. Купуваш билет и се качваш във влака. Знаеш, че никога не се знае кой ще срещнеш по купетата. А ако не ти харесва-слизаш на следващата гара.

# 325
Интересна идея. Ако бях сингъл, щях да я одобря като потребител.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 16:54 от Анонимен

# 326
Аз ли нещо имам много претенциозни изисквания за обикновен разговор, флирт, свалка, и така нататък по веригата до достигане на връзка?
Едва ли, но още не си усвоила форумната самореклама. Тънкият момент тук е, че рекламата се засилва когато продажбите на продукта спадат.

Някой спомена ли библиотеката като място за срещи? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 327
Оо, аз библиотеката я отписах още в тийнейджърска възраст като място, на което специално да се оглеждам за някого. Самият библиотекар беше едно мъжленце кинта и 50, с коремче, по потник и стърчащи косми от мишниците. За миризмата да не говорим.

Иначе ето няколко идеи от мен: квартален магазин с тесни коридори ( винаги можеш да се сблъскаш с някой готин съсед, който иначе ти е убягвал от поглед), автосервиз ( все пак мъжете, които имат личен автомобил посещават такива), футболно игрище, стадион, КАТ, автомивка, магазин за риболовни такъми, месарски магазин ( мъжете по-често си купуват мазни пържоли)....ииии не на последно място контейнерите за боклук  ( мъжете по-често хвърлят разни неща - по не са вещомани). - само внимавайте да не се влюбите в някой, който не хвърля, а вади боклуци.)

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 16:35 от Анонимен

# 328
Ха-ха-ха, Мисифу, като каза тесни улички, та ме подсети за ново предложение: градския транспорт. Значи наскоро бях в чужбина (бивша съветска република). Качих се на тамошен тролей, че като се качи на следващата спирка един чичо, така ме притисна, че с него и околните няколко пътника се сближихме извънредно много Joy
ПП - моля да се чете с усмивка и да не рипат моралистките и хигиенистките.

# 329
  • Washington,USA
Много филми гледате. 😂

Общи условия

Активация на акаунт