Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 103
  • 361
  •   1
Отговори
# 300
Аз явно не съм се защитила и всеки ден ми пишат пенсионирани военни, американски лекари и подобни. Достатъчно е да не им отговаряш.
Иначе топ във Фейса ми е един човек на 60+ години, който ми изпрати покана за приятелство. Профилната му снимка беше седнал на маса с ракия и шопска салата, по потник, с шалче на Левски на врата, а в краката му сритани две проходилки на внучетата.

# 301
  • Пловдив
А пък аз съм омъжена за някой, който съм срещнала в ICQ. И тъй 20 години. Затова си мисля, че спокойно можеш да си намериш партньор във ФБ.

# 302
Навсякъде може! Ама аз не търся сега.

# 303
  • Washington,USA
Аз съм скептична много също. Дори и с такива в реала. Колко жени за отрицателно време ги нападнаха с ножици и им подстргаха косите.

# 304
А пък аз съм омъжена за някой, който съм срещнала в ICQ. И тъй 20 години. Затова си мисля, че спокойно можеш да си намериш партньор във ФБ.

Янтра, преди 20-30 години присъствието в нета беше съвсем различно от днешното – по интелектуални, образователни, дори етнически параметри ако щеш. Днес е доста по-различно, та ги разбирам младите защо им е по-трудно да намерят хора, с които да си съответстват.

# 305
Аз следвам тази логика - човек във виртуала, с когото нямаме общи познати и не сме в някаква обща група по интереси, за да иска да познанство с мен, вероятно има или някакъв финансов интерес, или е маниак, който по цял ден рови из мрежите в търсене на сносно изглеждащи жени ( тъй като явно тези от познатите му кръгове вече не го отразяват), или си е чиста проба измамник и психар. Аз от коментари на приятели съм си лепвала разни социопати, които ме налазват на лични с обиди, нямащи нищо общо с коментираното ( което пък ме е изумявало моите познати откъде-накъде са сприятелени с подобни елементи), камо ли някой съвсем незнаен аноним с чужди снимки.
Иначе преди около десетилетка ме беше налазило едно младо момче, дето след това изпрати покани на всичките ми приятелки.

# 306
Много параноично и крайно.
Не правя такива крайни изводи предварително.
Хубавото на нета е, че винаги можеш да сложиш хикса.
Ножици-изнасилвания... вие как спите изобщо от толкова стрес.😁
-
Дорис, нещо не се разбираме с теб. Коментарът ми е препратка какво работи, а не че е бил с маска като ме е контактнал. Те дори не знам дали имат право да го размятат това като инфо. Камо ли по униформа.🤣

# 307
Янтра, преди 20-30 години присъствието в нета беше съвсем различно от днешното – по интелектуални, образователни, дори етнически параметри ако щеш. Днес е доста по-различно, та ги разбирам младите защо им е по-трудно да намерят хора, с които да си съответстват.
Сега на друго "кълват" и съответно друга  "стръв" залагат в нета Grinning
Къде ти ICQ навремето, то първо се виждаше грамотен ли е, най-малкото. Сега първо виждаш някакви снимки, дето от тях я можете да се познаете наживо, я не... това и от двете страни де, да не излезе че набеждавам единия пол. И много, ама много рядко са в "естествена среда", ако мога така да го кажа... друго си е да се снимаш на някое лъскаво място дето си го видял веднъж в живота си, нека това да виждат хората. Пък и искаше специално да отделиш време и да седнеш в "кю-то", не като сега всеки с телефон и 2 минути през които му е скучно.
Със сигурност не са всичките така, но в такива ситуации най-много се чувствам като динозавър вече... А пък съм в тая хубава възраст дето и 20 и няколко годишни ми се усукват чат-пат, ама и бащите на такива и те още не са за изхвърляне Joy

# 308
Иначе топ във Фейса ми е един човек на 60+ години, който ми изпрати покана за приятелство. Профилната му снимка беше седнал на маса с ракия и шопска салата, по потник, с шалче на Левски на врата, а в краката му сритани две проходилки на внучетата.
Извинявам се за любопитството, но беше ли приета поканата? Relaxed

# 309
  • София
Няма страшно в нета.
Ама апартамент се намира по-лесно от мъж. 🤣

# 310
Аз съм излизала с мъже и то доста, с които имаме общи познати във фейсбук. Появил им се е профилът ми като предложение и ми пратили покана, нищо странно. Бяха много симпатични мъже, работещи, самостоятелни. Всичките бяха лудо влюбени от първа-втора среща и вече обсъждаха колко красиви деца ще имаме, което ми се струваше а) евтин трик за вкарване в леглото, б) отчаяние да се задомят, в) сигнал, че ще се превърнат в токсични психопати.

# 311
Не се учудвам. Съвсем логично поведение за  човек, който си харесва за добавяне някой по снимка, изскочила от фейсбук.

# 312
  • София
Абе и аз попадам на тези две крайности - или чисто само секс или дай веднага сериозно с деца, къща иии...
А нещо по средата така? Срещи веднъж два пъти седмично, полека, нормално?

# 313
При чак такъв ентусиазъм да правим деца още на първа-втора среща и аз бих дала назад, не е от теб Grinning
Не виждам как бих рязко заискала да скоча в леглото с някой толкова нестабилен, а освен това и за деца да ми говори. На ранен етап поне аз искам да правя секс, не деца, държа религиозно на предпазните мерки Grinning

# 314
Някои мъже не влагат нищо кой знае какво в подобни изказвания. Общо взето идеята е да се намират на приказка. За справка - последният Ерген.

Общи условия

Активация на акаунт