Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 147
  • 361
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Анцугът очертава много добре и отзад, и отпред, та не се успокоявайте прекалено много Laughing

# 241
Авторката така или иначе изключи спортуващи от таргета, търси земни с мъжкарско поведение, тъй че пред дюнерджийницата не е лош вариант.

# 242
А може да яде дюнер дори и само веднъж годишно и хоп, съдба:)

Абе да, ама съветите за - живей си живота и тя любовта ще те срещне са все от жени вече с деца и/или мъж:))) Не е честно така
Аз си признавам (а сигурно има и още една-две други жени като мен), ако бях на 34 години и знам, че искам семейство и деца, а до сега все няма - ще търся целенасочено. Интернет със сигурност, тиндър примерно Simple Smile)))
Защото аз също вярвам, че най-хубаво да срещнеш любовта случайно, да се сблъскате и т.н и да имате красива история за внуците, обаче това може да стане след 10 години или 20. И тогава внуци няма да дочакам.
Затова моя съвет - тиндър.

# 243
Авторката така или иначе изключи спортуващи от таргета, търси земни с мъжкарско поведение, тъй че пред дюнерджийницата не е лош вариант.
Ми тогава пред някой строеж по обедно време, все мъжкари са, мускулести от носенето на вар и пясък и с лек слънчев загар като мачовците от филмите, леко разрошена коса и отворена на шията риза като в реклама. Ууух!

# 244
  • София
А може да яде дюнер дори и само веднъж годишно и хоп, съдба:)

Абе да, ама съветите за - живей си живота и тя любовта ще те срещне са все от жени вече с деца и/или мъж:))) Не е честно така

Защо да не е честно. Ние вече сме намирали мъже очевидно и се предполага, че знаем как се прави. Не познавам и един човек целенасочено търсил някой с цел брак и да е намерил. Но познавам търсили с цел брак, който и на 50 години още не са го намерили. Самата концепция на търсене на мъж с цел брак звучи формулирана от някой, който дори не е имал сериозно гадже и няма идея как се хваща гадже.
Това с Тиндър дори няма да го коментирам.

# 245
  • София
По строежите са ниски и лилави. За тях - лилавите дами с жълти коси.
Въпреки че, тия дни съм по огледи и се спънах заради един ръководител обект.

# 246
Ей, големи майтапи. Мъже има навсякъде. Но и самите мъже избягват да задяват непознати 30+ годишни дами, за които смятат, че сигурно са омъжени и с деца. Кой е луд да прави свалки на случайни жени, след като излезе от младежката възраст. Може по филмите примерно - Москва не вярва на сълзи и подобни.
Обикновено се срещате по някакъв повод, който ви е събрал - дали работа, пишете си в сайт за запознатаства, покрай приятели и т.н. и оттам нататък потръгват нещата. Мъж, който има интерес, достатъчно е има повод да покани жената да излязат.

# 247
Аз вече си казах, след една определена възраст бих търсила мъж, който също е ориентиран към създаване на семейство. Но за мен да имам деца беше и е много важно.
Мъжете около мен също след една възрадт вече се оглеждат за жена, с която да имат дечица. Не по-различно от жените.
Това е - сигурно сме някаква нишова прослойка и другите не сте така. Но пък гледай и ние пишем във форуми:))))

Аз срещнах мъжа си след среща в тиндър. Нормално семейство сме, обичаме се, работим, гледаме си децата.
Допускам, че има и други хора, като нас, но може и да няма:)

# 248
  • София
Тези, които търсят мъж за семейство с деца, са повече и са ок. Там и мъже има повече.

Ние, които сме приключили с тази задача, сме по-бутиковите. Там намирането на мъж е сложно.

# 249
Rockstar напротив, много по-лесно е. Не го оглеждаш мъжа от 100 страни какъв ще е като баща и т.н. Лесно е.

# 250
Тези, които търсят мъж за семейство с деца, са повече и са ок. Там и мъже има повече.

Ние, които сме приключили с тази задача, сме по-бутиковите. Там намирането на мъж е сложно.
В какъв смисъл по-сложно? По-сложно е да намериш мъж за кеф, отколкото за семейство и деца?

# 251
  • София
Ами да. Много е странно, но е трудно да тръгне такава връзка. Не знам защо е така, още се ориентирам в новата игра.

# 252
Защото търсиш хем връзка, т.е. свестен и сериозен мъж, хем и да не иска да създава семейство а само ей така да сте си заедно. Тия дето искат само ей така за веселото, обикновено не се вписват в другите критерии

# 253
  • София
Ами аз съм готова и на съжителство в някакъв момент, ама мисля, че това ще ги уплаши още повече. Въобще ми е някаква много сложна математика....

# 254
Затова си прави кефа, какво има да го мислиш...

Общи условия

Активация на акаунт