Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 532
  • 361
  •   1
Отговори
# 165
Чувство за прецаканост ще има, ако мъжът седи и бездейства вместо да върши и той работа вкъщи. Не ги жалете тез мъже, да не са сакати? Как пък няма да седна и да се ядосвам и да трупам неудовлетворение, защото мъжът нищо не върши. Ще върши, а ако не може - ще се научи.

# 166
Тука май не сте чували за метафори.
"Да му переш чорапите" е метафора на това да обгрижваш възрастен индивид като дете - само жената да върши цялата домакинска работа и грижите за децата, докато мъжа се почесва на дивана/пред телефона и пр.
Да, всички имат перални. Ама преди пералнята, дрехите трябва да птидат в коша /много мъже си ги държат на някой стол смесени мръсни и получисти, а чорапите по пода/, след това прането се сортира, после се пълни пералнята, слагат се препарати, пуска се програма. После се вади, зарежда се сушилня или се простира. После може да се глади, сгъва, подрежда по шкафове. И това е само една домакинска дейност, която се върши поне през ден за тричленно семейство.
Ако искате мога да разбие всички дейности, дето били "само едно копче".....
И ако ги върши само един, ден след ден, то се натрупва неудовлетвореност, чувство за прецаканост и пр.
Съгласен съм с теб. Не е само копчето.
Незнам дали ще се изненадаш ? Ако ти кажа че повечето мъже преди да се бракуват сами са си  прали чорапите. И явно достатъчно успешно за да ги харесат жените им и да ги вземат.
Аз до 33 години бях тотално самостоятелен, сега вече не Simple Smile ахахаххахаха
Когато 2 души живеят заедно е нормално да си разделят отговорностите.

Не става ясно, дали ти тежи домакинската работа ? Ако е така защо не създадеш правила и да го обсъдите с мъжа ти? Да знаеш че ако нямаш точни инструкции мъжа прави нещата по свой си начин.
Аз ако не помагам с къщата, но съм поел детето изцяло и остава там женските неща да се обсъждат с жената.
Здраве, образование, спорт , езици , рожденни дни .... са в голяма част моя отговорност. 
Естествено жената не харесва че водя детето на бъджи. Компромис трябва да има. Ако искаш пълне контрол ще трябва ти да правиш повечето неща. Делигирай Simple Smile

# 167
Нищо не ми тежи вече на мене. Реших си проблема кардинално. То не е бил само този, де. Ама наред с другите Joy

# 168
Моите чорапи се перат само на ръка, както и работните ми дрехи. Прекалено се замърсяват за пералня

# 169
  • София
Оф, защо всички се хвърлят направо на съжителство?
Има толкова време до този етап....

# 170
Оф, защо всички се хвърлят направо на съжителство?
Има толкова време до този етап....
Забавлявай се. Както го разбираш, както ти харесва.
Другото не го мисли.

Това е почти неизпълним съвет. Знам го
След дълга връзка ритъма на живот те е друг. Според мен към днешно време ще има нови неща които да те правят щастлива.  Открий ги и си живей живота. Пък да става каквото ще Simple Smile

# 171
Айде , почнахте и тази тема с глупостите.Момичето иска да срещне онази любов от филмите (истинската). Според мен такава вечна любов няма ,в една връзка ако искаш да просъществува трябват компромиси.А ,от моят опит мисля че жената прави повече компромиси в една връзка от мъжа и винаги в обществото жената се тегли два пъти на мерилото от мъжа.Примерно ,жена ако се омъжи два ,три пъти ,определено и има нещо ,а мъжът е Ок ,жена на тридесет без деца е егоист,на мъжът му е рано още .Да , вземем пример с Ергенина ,жената с дете е багаж и пр.Не съм чувала за мръсните чорапи ,ама една приятелка казваше "За какво ми е беден мъж ,само да му пера мръсните гащи ли "!:kissing_heart:

# 172
Айде , почнахте и тази тема с глупостите.Момичето иска да срещне онази любов от филмите (истинската). Според мен такава вечна любов няма ,в една връзка ако искаш да просъществува трябват компромиси.А ,от моят опит мисля че жената прави повече компромиси в една връзка от мъжа и винаги в обществото жената се тегли два пъти на мерилото от мъжа.Примерно ,жена ако се омъжи два ,три пъти ,определено и има нещо ,а мъжът е Ок ,жена на тридесет без деца е егоист,на мъжът му е рано още .Да , вземем пример с Ергенина ,жената с дете е багаж и пр.Не съм чувала за мръсните чорапи ,ама една приятелка казваше "За какво ми е беден мъж ,само да му пера мръсните гащи ли "!:kissing_heart:
ахахахха еми да .....  чисти гащи ли да пере ?

# 173
  • Paris, France
Моите чорапи се перат само на ръка, както и работните ми дрехи. Прекалено се замърсяват за пералня

Сами се перат на ръка? Или си ги переш ти? 🌞

Пералнята е точно за мръсни дрехи. Пуснете ги 2 пъти и готово!

# 174
  • София
Леле, работни дрехи на ръка. Кръстя се с две ръце, пази Бошке.

# 175
Преди двайсетина години имах една колежка, тя тогава към петдесетте. Имаше отделна пералня за работните дрехи на мъжа си, не помня какво работеше той. Та не е нужно да се пере на ръка, стига желание да има Grinning

# 176
  • Paris, France
Мусака правя, ама да е обелил картофите и нарязал на кубченца, че хич не мога да беля добре, а мъжете, които са ходили в казарма, могат. И изобщо... Laughing не съм за тоя форум май.

Трябва ти хубава белачка и нещо като Nicer dicer. Дъщеря ми много обича да бели картофи и даже не ползва диска на робота за белене на картофи, моркови, бадеми и други твърди храни. 

Ако имаш кухненски робот, пиши на производителя! Някои имат дискове за белене и за рязане на кубчета. Kenwood имат за Chef и за попти всички големи модели. Хвърляш 1кг картофи с литър вода и след 5 минути са избелени. После сменяш диска и режеш.

Не обичам да беля картофи, но обожавам да ги режа с нож. Даже и nicer dicer или мандолина не ползвам.

# 177

Сами се перат на ръка? Или си ги переш ти? 🌞

Пералнята е точно за мръсни дрехи. Пуснете ги 2 пъти и готово!
Задръстват пералнята, не става. Жена ми ги пере, иначе ако е на мене направо си купувам нови. За дрехите специално така или иначе изкарват по месец два, така че може и без пране:grinning:

# 178
Мусака правя, ама да е обелил картофите и нарязал на кубченца, че хич не мога да беля добре, а мъжете, които са ходили в казарма, могат. И изобщо... Laughing не съм за тоя форум май.

Трябва ти хубава белачка и нещо като Nicer dicer. Дъщеря ми много обича да бели картофи и даже не ползва диска на робота за белене на картофи, моркови, бадеми и други твърди храни. 

Ако имаш кухненски робот, пиши на производителя! Някои имат дискове за белене и за рязане на кубчета. Kenwood имат за Chef и за попти всички големи модели. Хвърляш 1кг картофи с литър вода и след 5 минути са избелени. После сменяш диска и режеш.

Не обичам да беля картофи, но обожавам да ги режа с нож. Даже и nicer dicer или мандолина не ползвам.
Оставете и на мъжа да свърши нещо Simple Smile
Аз като не беля картофи не ям мусака Simple Smile

# 179
Не ми е ясно защо мръсните дрехи на мъжа, съхранявани в коша или на стола са проблем на жената?
Това с храната отпада в момента, в който децата си хванат пътя. Дотогава готвенето е проблем, но вече има разни сайтове за поръчка. И след като мъжът не може да готви, може да плаща. Иначе за какво ви е?

Общи условия

Активация на акаунт