Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 153
  • 361
  •   1
Отговори
# 270
А, не ѝ правиш добра услуга.
Там са все лешници. Мъже зубрачи.
Аз бях приета от 2 жени в ХТИ и само мъже. С един приятел се записахме на майтап. Приеха ни и двамата. Той сега е ядрен инженер в САЩ, аз отказах да се запиша от каприз. Такива химии щях да забърквам, бях добра по химия. Щеше да ми прилича специалността, но тогава пикла - казах си – а, те само момчета зубъри там, ще умра от скука.

# 271
  • Washington,USA
А, не ѝ правиш добра услуга.
Там са все лешници. Мъже зубрачи.
Аз бях приета от 2 жени в ХТИ и само мъже. С един приятел се записахме на майтап. Приеха ни и двамата. Той сега е ядрен инженер в САЩ, аз отказах да се запиша от каприз. Такива химии щях да забърквам, бях добра по химия. Щеше да ми прилича специалността, но тогава пикла - казах си – а, те само момчета зубъри там, ще умра от скука.

Брейй, има ли гадже? 😆

# 272
След дълги години напъни да е с мен (но няма ли химия, не става), една го излъга и му взе пари, отръска се, сега е женен за друга и има 2 деца. Simple Smile Умен, умен, генийй, богат, но мама го проверява нон стоп. А с майка му сме приятелки – ужасно властна и натрапчива жена. Макар и тя мега интелигентна.

# 273
  • Washington,USA
След дълги години напъни да е с мен (но няма ли химия, не става), една го излъга и му взе пари, отръска се, сега е женен за друга и има 2 деца. Simple Smile Умен, умен, генийй, богат, но мама го проверява нон стоп. А с майка му сме приятелки – ужасно властна и натрапчива жена. Макар и тя мега интелигентна.

Ееее, браво. Пак, че му е дала да замине майка му.

# 274
Тя целеше да замине. Сега ходи на гости честичко. Сигурна съм, че жена му е във възторг.

# 275
  • София
Ах, ето колко лесно било.
Дами, отговарям на всякакви организации без мъже, макар, че това най-много ги привлича.

Иначе този с майката, ако ще и Абрамович да стане, в комплект с мама отпада мигновено.

# 276
  • Paris, France
По соца в ХТИ учеха много кубинци и анголци и хич не бяха лоши. Супер купони правеха. Една приятелка се ожени за мъж, който учеше в ХТИ. Замина с него в САЩ, където той специализира. Супер си живеят. Имат 3 хубави, здрави деца, много внуци вече. Друг приятел от ХТИ отиде да прави докторантура в Оксфорд и сега преподава в Португалия на палми. Не го подценявайте!

# 277
  • София
какво е това ХТИ..
днес една приятелка сподели, че много готин таксиметров шофьор( бивш моряк) я свалял усилено, че и житейската си история споделил. Ама тя има мъж, не ѝ трябва, та само на разговор останали. Тъй че навсякъде можеш да срещнеш любовта.

# 278
  • Paris, France
ХТИ - Химикотехнологичен институт. Отиваха там за вишУ УбрЪзУваниЙ.

# 279
  • София
По принцип университета си е хубаво място за запознанства. Аз 2017-19 си доучих, имаше материал, ама аз се имах за много омъжена тогава.

# 280
Аз пък не си харесвах визуално колегите от уни-то. Все по-големи ме привличат 😃

# 281
Такова животно "подходящ за истинска любов" няма.
Пък за място, където се навърта съвсем да не говорим. Ако е дал Господ истински да обикнеш някого, и до коша за боклук може го срещнеш.

# 282
Така е. Аз съм срещала любовта баш до кофи за боклук. Там ни беше първата среща. До едни кофи. Май, май беше и символично, но никога не знае човек откъде ще изскочи заека.

# 283
А как да срещнем подходящ човек за НЕистинска НЕлюбов Joy

# 284
Пак така. Спонтанно.

Общи условия

Активация на акаунт