Фотошоп-17 тема

• 20 718
  • 429
  •   1
Отговори
# 120
  • София
EliG, много бързо напредваш! Много са красиви!!!
SheDevil,последните ти са супер!Както и на mimmss с PLAY
larado,лъвчето е много сладко,а с цветята не е претрупано,много е хубаво
WILD_cat,ani69, готини са,интересно се е получило.

Моите гости днес си тръгнаха,така чееее от утре подхващам Фотошопа  smile3508....

# 121
  • София
Момичета, моля ви кажете си мнението за това:

вкъщи възникна спор - мъжа ми казва, че изглеждало "все едно е снимано преди 40 години" Confused, а пък на мен много ми харесва  Rolling Eyes

# 122
  • София
mimmss,харесва ми понеже като са цветни сърцата,а снимката е черно бяла - така се разграничават и изпъкват всяко по отделно

# 123
охххххххххххххххх
сигурно ви писна от моето дете и нейния биберон, ама това е положението
днес скрих всички биби, рева, моли се, прави се ,че ще спи, после търси, търси и накрая от един шкаф извадила един термометър- биберон и го лапнала щастлива

да се смея ли, да плача ли - не знам Rolling Eyes

тази рамка е юбилейна - НОМЕР 200 е Wink

# 124
Malenna знам, че не е по темата, но да разкажа за нашето много лесно разделяне с бибата, първо я пробих, след 2 дена отрязах 1мм и след още два пак, и така докато остана наполовина. И накрая като му я давах, когато ревеше просто си играеше с нея. После постоя в леглото още една седмица, без въобще да и обръща внимание и замина в коша. Ама беше на годинка, не знам дали би минал номера при твоята госпожица.

Larado много хубаво.Само ако тревичката е чисто зелена и рисуваният лъвчо не е с подкастрена козина от горе ще е перфектно.М/у другото Ради много е порастнал!Прилича на кака си.
Лъвчо такъв си беше на картинката Thinking,  поогледах го ама  въобще не ми хрумна, че може да го ремонтирам.
И наистина прилича на кака си - на бебешките и снимки от тая възраст са като близнаци.

mimmss и на мен ми харесва. (сложи и дата ако държи - Laughing шегичка)

И малко помощ ако може, как мога да променя цвета само на един детайл в снимката (примерно блуза).

# 125
  • София
Защо да ни е писнало, толкова е чаровна с тая биба  Mr. Green
Истината е, че си мислех, че я смучете "на игра", само за снимките  Mr. Green а тя мамина златна още си я иска  baby_neutral baby_neutral baby_neutral Душичка малка Heart Eyes Много обичам детенце с биберон, може би защото моята Мартина на 3 месеца я хвърли и въобще не я потърси повече  Confused а аз така страдах... какво е това бебе без биберон  baby_neutral Сега ми е смешно като се сетя, но това е истината  Laughing Сори за оф-а  Embarassed

Ето една картонена рамка... Малко странна се получи, но това е положението  Wink

# 126
  • София
mimmss и на мен ми харесва. (сложи и дата ако държи - Laughing шегичка)
Благодаря ти!
А дата има - горе в ляво... едва забележима е, но не съм я пропуснала...  Wink

И малко помощ ако може, как мога да променя цвета само на един детайл в снимката (примерно блуза).
Значи ако искаш само блузата да ти остане цветна, другото примерно черно-бяло, трика е следния:
Селектираш си блузата, малко ФЕДЪР, отделяш я в нов леър и обезцветяваш основната снимка  Peace

А ако искаш да промениш коренно цвета на блузата, начина е същия: Отделяш блузата в отделен леър и започваш да си играеш с COLOR BALANCE или HUE/SATURATION

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 01:32 от mimmss

# 127
Ето едно среднощно творение докато 4акам да стане време за лекарствата на дреб4о:

Ларадо аз си селектирам обекта и после направо с image-adjustments-hue/saturation и brightness/contrast карам отгоре.

# 128
mimmss, кандидатствай с "картонената" за някоя реклама на бира Simple Smile))) Много е сладка Simple Smile)))
Malenna, аз съм ходила с кола до кварталния магазин, за да купувам биберон Simple Smile) на Джуниър, когато бяхме изгубили всички:)) Той беше наистина пристрастен до 4 годишна възраст Simple Smile)

Хайде да покажа нещо, че темата ще свърши докато се наканя Simple Smile)

# 129
Здравейте отново!
Ей, какви неща сте натворили самооо - страхотни!
Мимс, серията ти е много добра Peace Как ги правиш толкова сполучливо черно- бели снимките? На Grayscale ли ги гласиш?
Малена(Биляна) , честита ти юбилейна снимка!   bouquet Както винаги - невероятна Hug Ако това ще те успокои - малката и тя цоцаше биба до към 2 и половина - 3 години. После сама се отказа. Не че не съм се мъчила и аз да се преборя с тоя ужасен враг Бибата, но... надви ме ей...
И да не изреждам повече - както вече казах - всички ми харесват!!
Аз все още съм на стари снимки  Rolling Eyes Ето още една отпреди две години :

Тези дни ще си сканирам бебешки снимки, че от тях има невероятни попадения и ако знаете само колко ме е яддддддд, че ги нямам още джигитал #Cussing out.
Какво ще кажете за последното? Не е ли претрупано малко ? newsm78 newsm78

# 130
  • София
Мимс, серията ти е много добра Peace Как ги правиш толкова сполучливо черно- бели снимките? На Grayscale ли ги гласиш?
Благодаря ти!   bouquet
Черно белите ги правя по различен начин, зависи си от снимката...
Някои на grаyscale, други с имам един филтър за черно-бели снимки, после обезателно unsharp mask, color balance, brightnes/contrast... Както дойде  Rolling Eyes Играчка е голяма, но ми доставя удоволствие  Peace

Какво ще кажете за последното? Не е ли претрупано малко ? newsm78 newsm78

Въобще даже не е претрупано, на мен много ми харесва  Hug

# 131
  • София
Vesika, благодаря ти за милите думи!
Биляна, съмнявам се на някой някога да му омръзне да пускаш снимки на Малена!
За биберона мога да кажа само как ние се разделихме с него малко преди 2-рия Р.Д.Моята приятелка роди бебче и аз почнах да й говоря , че като отидем на гости ще му занесем нашата биба, защото много плаче бебето.И така цял месец приказки, като отидохме, уж я дадохме, и след това скрих всички.Михаела много се мъчеше , взе да се върти , да не може да заспи бързо, но не плачеше, защото бебето много рева и тя наистина реши, че нейната биба ще помогне, да не плаче толкова.А и не влизахме в никакви магазини дето продават биберони.
Мимс, на мен последната ти снимка много ми харесва.
Диво коте,не ми се струва претрупана,добре си е , на мен единствено линията дето минава в средата на снимката ми стои малко странно, все едно разделя снимката на две.Ама това си е мое мнение, надявам се да не се сърдиш!
Ето нещо от мен от вчера:

# 132
Мимс и на мен ми харесва снимката със сърцата- много е ефектна!
Ето от мен една от заговезни:

И една с елементи от конкурса, но стана много претрупана:

# 133
Благодаря ви, ще се възползвам от опита ви с премахване на бибата. Започявам с равиантите ред по ред

засега почти съм я отказала от смученето през деня.

EliG подлесната вамка особено ми харесва Laughing

# 134
  • Русе
Malenna много ме развесели с  "равиантите " и "подлесната вамка " явно много си бързала : Joy Joy Joy
Да не забравя да кажа браво на всички момичета страхотни рамки аз отново съм в застой

Общи условия

Активация на акаунт