Брак без любов

• 15 419
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
    аз специално,няма да бъда с мъж с който не ми е кеф да си легна било то и за милярди .

# 286
    • Далечният изток
    Споко. Няма такава опасност...

# 287
    Да не казвам голяма дума,но при 50% от браковете след н-броя години цари тишина в спалнята...! Или е от дъжд на вятър... Yum

# 288
    Не бих търпяла неглижиране, от страна на съпруга си.
    Едно е след година връзка, друго е след 20 години брак. Няма как да ти сваля звезди. Но уважение трябва да има.

Говоря за системно, дългосрочно неглижиране, а не за моментни периоди, в които има трудности в делови план или там всякакви причини човешки да е напрегнат, или разтревожен.

Ако отказва да разговаряме по темата дългосрочно и твърди, че го натоварвам, ще го разтоваря от себе си и ще поискам развод.

Или най-малкото ще замина за няколко дни, без значение децата къде и как ще ги организирам, даже бих ги взела със себе си, за да остане за малко сам.

# 289
    • София
    Колко е това н на брой? И защо стоят тогава?

# 290
    Колко е това н на брой? И защо стоят тогава?
    Към 50 годишна възраст.

# 291
    • София
    Къде я има тази статистика? На база на личните ми контакти с моите връстници виждам точно обратното.
    И защо стоят в подобни връзки? Защо изобщо допускат да стигнат до там?

# 292
    Няма как да се направи статистика колко често и дали правят секс семействата. Това са само мои наблюдения...

# 293
    • София
    Моите наблюдения са различни, а съм на споменатата възраст, както и повечето ни приятели.

# 294
    Откъде наблюдавате толкова? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 295
    • ВАРНА
    Нали знаеш,че е подсъдно да наблюдаваш хората в спалните им без тяхно разрешение?

# 296
    • София
    Не бих търпяла неглижиране, от страна на съпруга си.

Говоря за системно, дългосрочно неглижиране, а не за моментни периоди, в които има трудности в делови план или там всякакви причини човешки да е напрегнат, или разтревожен.

Ако отказва да разговаряме по темата дългосрочно и твърди, че го натоварвам, ще го разтоваря от себе си и ще поискам развод.

Или най-малкото ще замина за няколко дни, без значение децата къде и как ще ги организирам, даже бих ги взела със себе си, за да остане за малко сам.
    Едно е след година връзка, друго е след 20 години брак. Няма как да ти сваля звезди. Но уважение трябва да има.

Аз не съм на същото мнение.
    А и в крайна сметка, както казах, стандартите са различни.
    Вероятно има жени и мъже, на които след 20 години брак им е достатъчно уважение, но аз не съм от тях.

В моето обкръжение, хората с двайсетгодишни бракове са красиви, заможни, успешни и влюбени един в друг повече и по-дълбоко, отколкото в първата година.
    На когото и от тях, ако в един момент му се предложи просто уважение, без никакво колебание би напуснал конфигурацията с уважението и би я сменил с конфигурация, която предполага пълната гама от реквизити. Освен уважението.

# 297
    • София
    Общувам с хората, не воайорствам. Виждам ги как се гледат и очите им греят, държат се за ръка, целуват се. Любовта не може да се скрие.
    Като написаното от Аззи.
    В моята среда, когато нещо не е ок, предпочитат да се разделят и да са щастливи поотделно,вместо да са нещастни заедно.

# 298
    • София
    А авторката казва, че не я прегръщат и целуват, но пък правят секс, та явно не може да се съди по такива неща кой какво прави насаме.

# 299
    • София
    Може и така да е, но обикновено, където има дим, има и огън.
    Другото си е просто механика, вместо самозадоволяване.

Общи условия

Активация на акаунт