Брак без любов

• 15 770
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
И консултации по домовете ли ще предлага вече форумът?

# 271
  • София
Не подценявайте форума.
Прави неща, неподозирани за общественото съзнание.

# 272

Видях го и се сетих за авторката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 273
# 274
Абе подигравате се на авторката, ама пък има една друга категория жени - и е по-често срещана като че ли - които пък изобщо не забелязват мъжът им как се чувства. Доволен ли е, иска ли и той 2ро, 3то дете, много ли му е стресът, по задължение ли се е оженил, какви са му мечтите. Те се вкопчват в брака си като кърлеж, независимо, че той многократно им показва, че не е привлечен от тях или е нещастен. И такива са последните, които разбират, че мъжът им още малко и си има и паралелно семейство другаде.
Може авторката да си измисля причини и да иска да блъфира мъжа си, за да получи внимание, но може пък наистина да забелязва, че този човек не е щастлив в брака си.

# 275
Ами мъжът като не е щастлив да си каже, малък ли е? Или да поиска развод.

# 276
Нека да правим разлика между изрази от рода на:
мъжът ми каза, че не е щастлив
и
мъжът ми смятам, че не е щастлив.

# 277
  • Бургас
...и убедена съм че мъжът ми не е щастлив, защото така го чувствам, нищо че той си мълчи.

# 278
Естествено,че ще й каже, че говори глупости и тя ще си навие на пръста колко лош мъж има.
Аз нямам лош мъж. Даже по стандартите си е много читав. Направо съм в потрес колко жени са способни за държат половинките си, да се примиряват с каквото дойде и да чакат старостта. Моногамни сме, няма лъжи и изневери, колкото до усещането, ами да ви кажа- да, усеща се. Имаме излизане без деца, има секс, има лично пространство. И никога не съм казвала, че аз не го искам, обичам к тн. Но виждам и усещам липсата на желание в него, за предполагаеми неща, от сорта- на прегръдки, целувки и тн. Малки неща, които крепят дългите отношения.

Разбирах те до този пост!

Не, не прегръдките и целувките крепят дългия брак. Определено не те!
Липсва ти емоция в живота, обвиняваш за това мъжа си и от глупост ще се разведеш!

# 279
  Целувките и прегръдките определено СА много важни. Извинявайте, ма брака го описахте като игахти скучното сътрудничество. Да се чувстваш обичан и оценен не е лиготия.

# 280
Скрит текст:
Естествено,че ще й каже, че говори глупости и тя ще си навие на пръста колко лош мъж има.
Аз нямам лош мъж. Даже по стандартите си е много читав. Направо съм в потрес колко жени са способни за държат половинките си, да се примиряват с каквото дойде и да чакат старостта. Моногамни сме, няма лъжи и изневери, колкото до усещането, ами да ви кажа- да, усеща се. Имаме излизане без деца, има секс, има лично пространство. И никога не съм казвала, че аз не го искам, обичам к тн. Но виждам и усещам липсата на желание в него, за предполагаеми неща, от сорта- на прегръдки, целувки и тн. Малки неща, които крепят дългите отношения.
Разбирах те до този пост!

Не, не прегръдките и целувките крепят дългия брак. Определено не те!
Липсва ти емоция в живота, обвиняваш за това мъжа си и от глупост ще се разведеш!
Да, някои ги крепи ипотеката.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 15:45 от Linda*kiss

# 281
Вие сериозно ли?! По-добре ли ще е да я целува и лиготи, но да не правят никакъв секс? Вероятно тогава пак щеше да е супер проблем.

# 282
  • Paris, France
Вие сериозно ли?! По-добре ли ще е да я целува и лиготи, но да не правят никакъв секс? Вероятно тогава пак щеше да е супер проблем.

👍. Още по-зле - освен да я целува и лиготи, да иска непрекъснато секс, дори когато на нея и се спи или и се прави друго.

# 283
Ариел, не разбирам защо противопоставяш целувките и прегръдките на секса?

# 284
В една връзка трябва да има достатъчно и от всичко по много, за да просъществува.
За някои това може да е секс, за други прегръдки и целувки, за трети пари. Но си трябва изобилие.

Общи условия

Активация на акаунт