Брак без любов

• 15 439
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
Не знам що подценявате дейността на чистачката, но имам две познати в квартала, подхванали 3- 4 къщи на посланници и изкарват над 4 к.
Та, в тоя ред на мисли, нека всеки работи това, което го удовлетворява.
Щото такава заплата много хора не виждат.

# 166
Тихо, че Криско ще дойде да ти кажа да ходиш да ставаш чистачка Joy

https://www.youtube.com/watch?v=wtxaWECh_8k

А тази чисти безплатно. Ама чисти само много мръсни къщи.
Как живее? Има спонсори.
Не знам как го прави, но и харесва.
По цял свят ходила да чисти.

# 167
Аз пък питам кой  и какъв си освинва така къщата. Безплатно не е  ,снимат и  показват на цял свят.  
  Винаги се чудя и  при рекламите на препарати, кой замърсява чак толкова, свине ли живеят там, по-запазено ще  е и чисто.

# 168
От къде започна темата, до къде стигна...Авторката ще се включи ли или се отказа да се развежда?

# 169
И аз се чудя.
Страшни неща съм гледала.
Интересно ми е. Преди и след. Голям труд е това.
В много клипове разказва защо е в това състояние дома. Обикновено са или инвалиди или с психични проблеми. Повечето с психични проблеми.
Познавах такива хора. Двама. И двамата инвалиди бяха. И да искат, не могат да си почистят. Колкото могат.
Единия ми беше съсед над мен. И жена му беше на легло години. Редовно му пазарувах като беше жив. Те не можеха и двамата.

Снимат естествено, ама пак не плащат, какво като снимат и гледат.

# 170
Мисълта ми е ,че от клиповете печелят спонсорите,  нали и  други от това печелят. Тя чистачката може да е безплатна, но пак има пари в това представление.

# 171
Естествено, че печелят спонсорите, а и на жената плащат.
Но за хората на които чистят е безплатно.
На единия клип фирма е предложила 16 хиляди долара. А те не са имали.
И са се обърнали към нея.

# 172
Ако иска да е лекар, учител, писател, инженер, атомен физик, или нещо друго, длъжна ли е да е чистачка.
Не е длъжна, разбира се, ама не е длъжна и да има деца. Или пък иска да има, но някой друг да ги гледа, докато тя прави физични експерименти в ЦЕРН и не може да се прибере навреме да ги вземе от училище, че трябва да следи там кога ще се сблъскат неутринотата с бозоните?
Днес гледам един от фирмата ми си сложил подпис на имейла We can do anything, but we can't do everything.
Хубав девиз - на български бих го превел като "можем да направим всичко, но не можем да направим всичко наведнъж"
Така че жени, които искат да са и майки, според мен нека си дадат почивка от кариерата няколко години, докато децата са невръстни.
Вярно, и бащата може да ги гледа, но той не може да замести майката. Нито пък бавачка може да замести майката, както Невена красноречиво описа по-горе.
Майката също не може да замести бащата.

# 173
По темата:
Не прочетох за открит разговор между вас, а само подхвърляне на думи.
Реалистични очаквания, рутината е навсякъде  идва момент в който не е и любов, а уважение, подкрепа, семейството което е отговорност и низ от ангажименти.

Чистачката я гледам и се чудя защо понякога е без ръкавици и без защитен костюм в тази потресаваща мръсотия.

# 174
https://
Само това ли е причината че ви е станало скучно от еднообразието ?Бие ли те ?Не си ли гледа децата?Не изкарва ли пари за вкъщи?Не правите ли секс?
Ще ти кажа нещо, за мъжете, което много малко жени осъзнават !Работила съм само сред мъже и тая грешка съм я правила включително и аз . Мъжете след работа имат нужда поне от един час да си отдъхнат !Да се изкъпят ,да ядът и да седнат един час на тишина.Много мъже да ми споделяли че жените ги натоварват в къщи именно, заради това че като се приберете се започва едно мрънкане !Защо не ме изведе някъде ? Защо не направи това ,или онова ? След работа имат нужда от пространство малко и съм сигурна че не го казва че го натоварваш в този смисъл.По прочетеното освен скуката аз реална причина за развод не виждам.Като си дойде от работа сипи му да яде пусни му хубав мач ,отвори му една бира и един час не говори .Кажи му това в твоето време мен все едно ме няма и си пусни един хубав филм на телефона.Поне моят с тоя номер после са м идва да ме гушне .Едно приятелско семейство което имаха скука в отношенията мъжът й беше предложил да си направят тройка първо със жена, после с мъж !Сега по мили от тях няма .Но заради скучно ежедневие за първи път чувам че е причина за развод.
+ 100!!!✌️

# 175
По темата:
Не прочетох за открит разговор между вас, а само подхвърляне на думи.
Реалистични очаквания, рутината е навсякъде  идва момент в който не е и любов, а уважение, подкрепа, семейството което е отговорност и низ от ангажименти.

Чистачката я гледам и се чудя защо понякога е без ръкавици и без защитен костюм в тази потресаваща мръсотия.

В повето случаи е с ръкавици.
Ама наистина това  е за костюм също.
Вчера се зазяпах в клип в който освен, че беше мръсно, имаше един тон хлебарки. Иууууу Unamused
Така като я слушам на нея много и харесва да го върши. И май е започнала в началото почти без пари да го прави, после си намерила спонсори.

# 176
Стига с това чистене. Важно е за брака, но не най-важно.
Никъде не забелязах да правят нещо приятно заедно Авторови – без значение дали ще седнат да лафят след работа, да пият ракия или да гледат сериал/новини, да си сготвят или излязат да хапнат навън.
Не разбрах как се забавляват и изобщо нещо правят ли заедно или поне такова каквото да е приятно и за двамата.

# 177
В кое село това - защото аз в София такива мъже не познавам. Честно, не познавам. А ако някоя жена си е избрала такъв мъж, съжалявам за повторението, всъщност похилядването, ама - да е гледала!
Аз също, с много малки изключения. Това е недобросъвестен мит. Виж, мързеливи домакини познавам много, и от двата пола. Най-лесно се забелязва кой какъв е при съседите. От моите комшии колкото домакинства има, толкова и частни случаи - от такива, които не пипат нищо, до фанатични работохолици. Чистачи никой няма, това са западни капиталистически глупости.

# 178
Аз пък познавам. Явно такава ви е средата.
Едната ми позната се занимава с благотворителност и има и свой бизнес – не ѝ достига времето за всичко. Има домашни любимци доста, пораснали деца, маниак на тема чистота – има домашна помощница на пълен работен ден. Когато си е тя вкъщи, освобождава жената.
Другата ми приятелка е с професия, която налага чести пътувания и то нерядко уикендите. Тя наема почасова помощница за дейности като чистене на фурна, печка, баня, мивки, ецетера. Така че – варианти има, желаещи също. Не виждам какъв е проблема.

# 179
  • Далечният изток
Ами не, не са глупости. Бизнесдами, директорки, разни шефки на агенции, съдийки и други подобни, на тях им е под нивото да пипат парцал или четката за тоалетната. Отделно че са много заети и нямат време... Wink

Общи условия

Активация на акаунт