🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 874
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Аз тъкмо завърших епизода с Рая. Като човек ,който не я познава лично, но съм я виждала много пъти - тя винаги си е такава, и обвиненията , че е пияна постоянно, са много грозни.
Въпросите ,които гостите задават, не забравайте , че са подсказани я от продукцията, я от самите гости. Все пак всички там за ПР.
Единственият абсолютен непоносим тази седмица е отслабналото мрънкало....
Миската сама си направи всичко, бавно е момето, но в това предаване сме виждали толкова миски....че тя си е направо бижу.

# 166
Не са обвинения, засега да си пиян не е престъпление, докато под влияние на алкохола не извършиш такова. Така, че обвинения няма, но пък и не сме слепи. Поведението на опиянения човек се променя с напредване на опияняването, докато екзалтирания човек държи една линия на екзалтираност. Поведението на Рая търпеше степени на промяна в екзалтираността според опиянението и. Дали е алкохол или друг опиат не се наемам да коментирам, но жената обича чашката и и личи. Няма лошо, хората си пийват, но понякога е нужна мярка.
Не бъркайте приповдигнатото поведение на опиянения с това на веселия и душата на компанията. Разлики има и са доста, стига да искаш да ги видиш или да си просто наблюдателен, но никой не може да ме убеди, че бъркането на думи и чупенето на чаши, посуда и предмети е от веселие без допълнителен стимулант.
Имам наблюдение върху забавни хора и "забавни и весели" след известно количество вкарани "ноти". Wink

# 167
Не гледате ли?
Лора добре се справя

# 168
Тази журналистка ми е много студена и делова. Един път не се усмихна, менюто много ми хареса. Домът и съпругът са много по-ведри от нея.

За първи път, партньор на участника ми е по-симпатичен от самия участник.

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 20:48 от помбер

# 169
Тя затова постоянно го показва, съпрууга си, защото знае, че е дървена.
Тук усещам как Бахов ще е дразнител.
Хареса ми идеята с маселената
Свещ в питката.

# 170
  • София
По принцип не харесвам Лора, но сега ми изглежда променена. Някак по-приятна ми, по-спокойна е. Сигурно любовта я е променила. Мъжът ѝ изглежда симпатяга. С готвенето се справи много добре.

# 171
  • Пловдив
И аз не съм от феновете наЛора, но ми харесва дома ѝ, както и идейното, но несложно меню. Малко е пренавита, но пък и това да я снимат в кухнята не е точно зоната ѝ на комфорт. Явно е подготвила и изненада за гостите си, което е хубаво. На мен ми харесва как показва щастието си и не пропуска да спомене половинката си и помощта му. Много е мило.

# 172
Много ми е скучна и студена тази дама , а и не я познавам, като водеща . По-интересен май е съпругът , за който също не бях чувала -Димитър Нойков -на 31 год ген. мениджър на HBO Б-я, първият през 2016 с колата на Джеймс Бонд , снобът Керемедчиев , който също май се мъчи в предаването им бил кум . Гугъл не ми казва повече…

# 173
Харесвам Лора като водеща на сутрешния блок,  хареса ми и вечерта, която направи за гостите и те ми харесват, приятна компания.

# 174
Аз сутрин пускам Лора за фон почти всеки ден. Защото NOVA NEWS е по-интересно след 9.30 от лиготиите по Нова и БТВ. Но сега чувам пак същата интонация, по същия начин говори за Шенген, за не знам какво... защо, по дяволите трябваше да започват да говорят за политика? Всичките позират и говорят като водещи на някакви предавания, сякаш се интервюират един друг. Нито един не се държа естествено, и спортната журналистка, и традиционно лигавия Бахов, а за Лора да не говорим.
Предполагам, че е била вкусна вечеря. Браво за 40-те точки. Липсва дразнител като грузинчето или Кулагин, да се заяжда или мрънка, хахаха... А как ми липсва Оля Маркес, съскане и на масата, и в синхроните Grinning

# 175
Искаше да прави Панорама в Черешката, объркала е предаването, не разбрах деца имат ли?,

# 176
Смених канала като вкараха политиката. Студена, без много емоции ми се видя Лора. Но пък компанията може да си им е приятна.

# 177
Влизам с едно по-различно питане, но не се справих сама... Някой има ли представа къде/дали някъде може да се гледа първи сезон на Черешката? Излъчен е 2011, интересува ме седмицата с Поли Генова, Джина Стоева, Денди, Евгений Дайнов и Марта Вачкова?

# 178
Влизам с едно по-различно питане, но не се справих сама... Някой има ли представа къде/дали някъде може да се гледа първи сезон на Черешката? Излъчен е 2011, интересува ме седмицата с Поли Генова, Джина Стоева, Денди, Евгений Дайнов и Марта Вачкова?
Пробвай търсене с ключови думи във vbox. Нова качват там предаванията си.

# 179
Приятна и ненатоварваща вечер, хубава компания с нормални разговори, приятни домакини, интересни хрумки в менюто. Ще изгледам седмицата с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт