🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 876
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Всичко много стерилно.  Домакиня и гости. Без живец и емоция. И менюто без особени хрумки.

# 181
Като меню и обстановка - ок беше. Но и на мен не ми допадна твърде домакинята. Някак много "новинарска" беше. Делова. Сякаш наистина водеше предаване. Скучна ми се стори.

А с европейските избори прекалиха. Дразня се на такива зорлем натрапвани послания. Оня ден бяхме на кино и преди започване на филма пуснаха агитационно клипче за изборите. Ай, мерси.

# 182
Има хора, които въпреки безспорния си талант, остават неизвестни и затова има причина. Като Тома напр. И неприятника полугрузинец. Може да има глас, но има и подмолен характер. Смешник с поведение на примадона.
А каква е причината при Тома?

# 183
  • София
Леко скучни участници тази седмица. Глътнали бастуни всички. Да се отпуснат малко, не са на работа.

# 184
Скука, да. Прекалено стерилно поведение, изказ и в съчетание с ужасната резедава кухня на госпожа Инджова щях да заспя.
Хубава идея за подарък с одеялцата.

# 185
Леко скучни участници тази седмица. Глътнали бастуни всички. Да се отпуснат малко, не са на работа.
Абе баш са си на работа. Кадри на Нова в предаване на Нова.

# 186
А и са ги събрали колеги. Не върви да се оплюват, да се критикуват, да се дават ниски оценки.

# 187
  • Пловдив
Честно, много гнусно е това с темата за ЕС. Колко често на маса обсъждае колко невероятен шанс имате да пътувате в чужбина. У нас това никога не се е обсъждало, но не съм критерий като дъщеря на капитан далечно плаване, която преди 10-ти беше обиколила почти всички морски държави в Европа. Все пак, никъде не сме обсъждали тази тема, а тук едни и същи хора в две поредни вечери...
Аман от тъпите им избори и скрити и явни агитации. На път съм да стана евроненавистник.
Иначе супер много ми хареса подгоъовката и представянето на Цицелков, но това нещо с маската и златната вода ми бяха прекалени и леко чалга, но италианска...

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 11:52 от Наирянка

# 188
  • София
Стилна вечер, тематично меню, добре приготвено 😍. А лазанята с прясна, саморъчно приготвена паста беше върхът. 😊
Но какво излиза? Съдейки по коментариите тук / по-точно липсата им 😉/, като имаме предвид и масовата публика - скука.
После се ядосваме, че канят “кифли” и търсят скандалното 😉….
И на новинарката вечерта не беше лоша. Само не разбрах дадоха ли рецептата на пая, който приготви? / да връщам ли да гледам записа 😂/.
P.S. Обожавам арфа! 💖

# 189
  • През девет планини в десета...
Момчето не се държа естествено, и за миг не забрави за камерите и за това как ще изглежда пред хората. Държеше се като отличник, спазващ правилата до най малката запетайка. Лично мен такъв тип хора не ме кефят, ако ще и всичко да изпипват перфектно. Страх от излагане замаскирано с някакви уж шегички. Това е. Иначе готви момчето добре, ама някак назубрено беше, не му идваше отвътре. И да, цялата таз седмична компания май е от "жълтопаветниците".

# 190
Няма рецепта за лимоновия пай, за съжаление. Щях да го приготвя, но няма.
Цицелков ме впечатли с умения, чудесен.
Но е скучноооо 😀…

# 191
  • софия
Харесва ми тази седмица. Готвят и няма полугрузинци, на които все нещо не им харесва и затова дават по-малко точки, за да вземат плакета.
Иначе са сковани и трудно им върви приказката. Може и да е професионално изкривяване, но не забравят за камерите.
Когато не се познаваш с някой добре, водиш общи разговори. Сигурно съм либерален жълтопаветник, защото ни се е случвало да водим подобни разговори и възможността да пътуваш, и изобщо свободата да имаш избор е един от тях. Не всички сме обикаляли свободно дори и бившите соц страни, но пък ни е било набито в главите да не казваме в училище, че дядо ни вечер в 7 ч. слуша Свобода Европа, напр. Оценяваш нещо, което не си имал.

Кой е Киселков?
Честно, много гнусно е това с темата за ЕС. Колко често на маса обсъждае колко невероятен шанс имате да пътувате в чужбина. У нас това никога не се е обсъждало, но не съм критерий като дъщеря на капитан далечно плаване, която преди 10-ти беше обиколила почти всички морски държави в Европа. Все пак, никъде не сме обсъждали тази тема, а тук едни и същи хора в две поредни вечери...
Аман от тъпите им избори и скрити и явни агитации. На път съм да стана евроненавистник.
Иначе супер много ми хареса подгоъовката и представянето на Киселков, но това нещо с маската и златната вода ми бяха прекалени и леко чалга, но италианска...

# 192
Много приятна вечер. Хареса ми как приготви нещата. Колкото до камерите - ами това им е работата, от един момент нататък става като инстинкт. Ако ги нямаше, едва ли щяха да са така сковани.

# 193
  • София
За съжаление нямаше рецепта за лимоновия пай. Ако някой има, моля да сподели Blush
P. S. Супер скучна седмица, супер скучни участници.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 12:21 от Аглея

# 194
Хареса ми вечерта на Цицелков, подчертано италианска. Искаше да е перфектен, предполагам затова и беше притеснен.
Сигурно за много зрители /особено по младите/ е скучно, но това е "старото нормално", без интриги, без лиготии, без скандалност, все неща от "новото нормално". Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт