🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 882
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Цитат
Кой е Киселков?
Благой... Цицелков.
При смяна на телефон автокоректора още не е ял бой явно.

# 196
  • София
Всички, през тези две вечери са много стегнати и обрани, сякаш си страхуват да не развалят имиджа си. Липсва тамадата на компанията. Аз очаквах от Румен Бахов да поеме тази роля, но... Wink Къде е Рая сега? Joy

Колкото до агитацията за изборите, а ми - прави са. Колкото е по-голяма избирателната активност, толкова е по-малък % на купения и корпоративния вот. Който е гледал тазгодишния Дансинг старс, ще ме разбере. Wink

# 197
Яна каза, че има свекърва, а кой е мъжът и?
Поправям се, каза че е Димитър

# 198
Някой знае ли, какви кори използва Яна?

# 199
Такива кори продават в млекарницата до нас. Май сами си ги правят.

# 200
Точени кори печени на сач.

# 201
Виждам това, за производителя питам. Купувала съм и все са сухи, твърди, трошливи, брашнени, а нейните изглеждаха меки.

# 202
  • София
Аз купувам от магазина за млечни продукти на "Равно поле". Продават ги на килограм. Става страхотна баница.

# 203
Много ми хареса този епизод. Сготви си познати неща, по семейни рецепти, направени с желание. Само тази млечна салата ме изненада, при нас "Снежанката" винаги е била с кисели краставички и това е стандартно. А и...чушките са чушки за мен Simple Smile

# 204
Много лъчезарна и с невероятни очи 😍!
Вкусно беше, с удоволствие гледах Simple Smile.
И аз знам - чушка. Софиянка съм и не съм чула някой да нарича чушките пипер (вярното е пипер, факт).

# 205
Яна добре го затапи Живко с този "пиперкопек"

# 206
  • Варна
Ми прав е Живко 😁

# 207
Тази обраност, според мен, идва и оттам, че представляват работното си място и гледат да се представят възможно най-добре, че все пак шефовете им ще ги гледат.

# 208
  • София
Пипер е общо понятие. Той може да бъде чушка / червена, зелена, люта/, капия, камба… 😉

Тази вечер се поотпуснаха. Яна добре се представи с баницата, пататника / защо не е картофник? / 😂 Патат, компир, картоф 😉. Като дете съм яла “Снежанка” и с пресни, и с кисели краставички - според сезона.
Яна е много лъчезарна, без да е “агресивно-позитивна” 😉. И наистина има много хубави очи 😊

# 209
  • София
... Яна добре се представи с баницата, пататника / защо не е картофник? / 😂 Патат, компир, картоф 😉...
В интерес на истината името идва от родопския край, където наистина на картофите са казвали патато/патето/патак/патек или патала (то и сега някои възрастни продължават така да казват).

Общи условия

Активация на акаунт