🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 821
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Рая Пеева ми прилича на Деси Цонева по държание....

# 91
Няма да ѝ адвокатствам, но Рая ако види бездомни животно- ще го нахрани, а Цонева ще го помине в най - добрия случай...

# 92
Да се пита "имаш ли гадже?" е израз на нетактичност и невъзпитание. На такъв въпрос се отговаря "на теб личният живот на хората не ти влиза в работата".
Не е излъгала Боева.
Скрит текст:
Чета със закъснение. Напротив, има няколко вида награди, не говорим за първа, втора, трета, а за ГОЛЯМАТА НАГРАДА (тоест тази, която върви в комплект със статуетката Златният орфей), тя не е печелила тази награда. А в понеделник вечер каза "аз съм единствената певица, която е печелила и голямата награда Златният орфей и голямата награда Златният мустанг" (цитат).
През 1995 е печелила "награда за млад изпълнител" (тогава голямата награда печели Илия Ангелов), а през 1996 тя печели в дует втора награда (тогава голямата награда печели Михаил Йончев). Никой не е казал, че не е печелила награда, а че не е печелила голямата награда, както самата тя се изрази в понеделник, знаейки ясно, че не е вярно и повечето хора, които не знаят нещата в подробности, ще се хванат.

# 93
Има и десерт с майонеза, явно миската не го знае. Joy
Явно  не чете тук. Всяка съфорумка го знае.

Миската е на 20, по- скоро майка ѝ ни чете в момента. Grinning
Искрено се забавлявахме с нея вкъщи, но да не забравяме и кой набор е. Вятър я вее на бял кон. За без помощ се справи много добре "детето". Стимулиращо браво има от мен. Да видим утре кака ѝ Рая как ще се представи. Blush
Таня Боева е поела частта с тостовете ми се струва. Grinning

# 94
  • Washington,USA
И на мен не ми допадна въпроса с гаджето. Освен, ако не е мъж, който проявява интерес. Но пак няма място тоя въпрос там.

# 95
Разбира се, че е така. Още повече Рая не й е никаква, че да се интересува от това. Запознали са се вчера. А и задава въпроса пред камера ребром, така че я поставя в неловка ситуация.
Грузинчето се изложи с тази ниска оценка. Не се прави така.

# 96
Въпросът дали има гадже по принцип е нетактичен, но Рая Пеева си е цапната в устата и по-скоро ми звучи дяволито, отколкото грозно. Приех го по-скоро, че е а разчупване на атмосферата, едва ли някой от гостите се интересува чак толкова. Елементарни й бяха манджите на госпожицата, но се постара, много хора на нейната възраст не биха се справили въобще. Иначе мисълта й се лее малко трудно и не е много интересна за слушане, особено в тази компания, в която повечето хора присъстват на сцена и са обиграни и със силно присъствие. Таня Боева съм я срещала в живота, още нямаше нищо общо със сегашната си визия. Беше едно много слабо момиче с остър нос, говореше тихо, имаше много приятно излъчване на момиче. Сега е с увереното присъствие на зряла жена.

# 97
  • София
Кюфтетата, които имаше на масата, със сигурност не бяха направени от нея. Нямаше нищо общо с нейния бъркоч.

# 98
Наистина ли вярвате, че миската всичко сама си наготви. Не мисля.

# 99
  • София
То тия въпроси си ги гледаме всеки сезон, па как се захознахте с мъжът ти, па кога спахте за пръв път, па ти сега отслабваш ли, дебелееш ли, а с кого ходиш. Нали уж целта е някой да завърти някакъв разговор.

# 100
  • София
На мен единствено коментарите ми се сториха неприлични, отправени към момиче на 20. Бяха няколко, за красавицата и още два имаше. Много пошло и цинично.

# 101
  • Буркина Фасо
Да се пита "имаш ли гадже?" е израз на нетактичност и невъзпитание. На такъв въпрос се отговаря "на теб личният живот на хората не ти влиза в работата".
тя не е виновна - алкохола задаваше въпроси Smiley
но на мен не ми пречи да питам или да ме питат подобни въпроси. ако искам отговарям.

# 102
Аз мога и да отговоря, но преди това ще натъртя как човекът задава нетактичен въпрос и не му е работа да пита. Това е малко като "на колко години си" - към жена. Или "какво бачкаш", казано от непознат... "ми не е твоя работа", тоест човекът да разбере, че не може, не е възпитано да пита за всичко, което му идва на устата.  Доста хора са скарани с деликатността и тактичността.
А Рая, че си е пиянде... то е ясно. Същата като баща си.

# 103
  • София
Аз мога и да отговоря, но преди това ще натъртя как човекът задава нетактичен въпрос и не му е работа да пита. Това е малко като "на колко години си" - към жена. Или "какво бачкаш", казано от непознат... "ми не е твоя работа", тоест човекът да разбере, че не може, не е възпитано да пита за всичко, което му идва на устата.  Доста хора са скарани с деликатността и тактичността.
А Рая, че си е пиянде... то е ясно. Същата като баща си.

Твоите изказвания са доста тактични, културни и деликатни иначе.

# 104
Хехе, тук коментираме предаването и участниците в него. Всеки си поставя оценката, затова е свободен форум. Не съм тръгнал да питам Рая "ти кой набор си?", както правят някои мъже примерно. Да не говорим, че жена не може да бъде "набор" (това идва от войнишките набори).

Общи условия

Активация на акаунт