🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 874
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не мислите ли, че е сценари? Чак пък толкова за книжката и плакета да се излагат.

# 151
  • софия
Каква ще е ползата да те запомнят с лошо и да си опетниш името (което и без това се знае от 20-тина човека), за да приемеш ролята на човека с тънките сметки?

# 152
Не, не мисля, че е сценарий.Всеки се излага според възможностите си.

# 153
И по сценарии да е, вярвам са им предложили на всички да са в ролята на лошото ченге, при първо представяне да се съгласи пак не е много ок.

# 154
Аз пък винаги съм казвала, че когато те поканят на гости, особено непознати, то следва да си отвориш и сърцето, и точкодаването. Голям праз, че някой щял да вземе плакета, а не точно ти.

# 155
  • София
Плакета не се печели, него продуцентите просто го дават за да има край на съответния епизод.

# 156
Все тая дали се печели и кой го дава. Отиваш в чужд дом, отвори си душата и не прави тънки сметки…

# 157
Само на мен ли ми направи впечатление изказването на Манчев, че "краставиците трябва да са тънки и остри в края "( както каза манекенката) , за да влизат по- добре в...салатата. беше изключително излишен коментар

# 158
Ми той не само е излишен, ами и просташки. Пропуснала съм го, но очевидно пропуска е в моя полза. Sunglasses

# 159
Всичко вече е сексуализирано,така че...Пошлост и разврат.

# 160
  • София
Хубаво е да променят регламента - всеки да оценява другите  в края от 1 до 4 ( не, че не може някой да сложи най-голямата конкуренция на последно място 😉, но имат думата и другите).
От друга страна пък всеки има право да си покаже магариите. ЧТ показва и друга страна известните. Аз, например, си развалих мнението за някои хора / Марта Вачкова, Дичо и…./, а други ми станаха симпатични Камелия Воче, Ерген2/ 😉

# 161
Че грузинецът оценяваше тенденциозно, ясно беше. Обаче да ви питам - според вас всички ли са за 10 точки?
Според мен участниците ги дват, за да не изглеждат дребнави, но в повечето случаи изобщо не са обективни. Което прави това оценяване като елемент излишно.

Едното няма нищо общо с другото.
Не всички са за 10 точки и следва да бъдат оценявани на база вкусна храна и домакинстване,а не на база  "това не го ям или нямаше сол/пипер достатъчно". Това са смехотворни аргументи.

Значи всичко е вкусно,направено както си му е реда,домакинята - приятна и на финал  'Безсолно,отнемам 2 точки" .
На миската даде 5 точки. Ок,не е топ готвачка, но момичето се постаря. За 22 годишна и невлизала в кухнята се справи прилично.Не беше за 10 точки,но и за 5 въобще не беше. Аз бих й дала 8 точки и смятам,че отговарят на действителноста.

Ок,взе го плакета, получен на каква цена обаче?

# 162
  • София
Аз пък не разбирам какво му се връзвате на тоя плакет. Според мен не означава абсолютно нищо.

# 163
Има и такива хора.Много им е важно да са първи и над всички останали.
Може да е за най-безобидното,глупаво нещо,но трябва да са те. И аз не го разбирам,но хора всякакви.

За мен по-важно би било как съм се представила пред гостите и цяла България следователно,отколкото дали съм взела тенекийката.

# 164
Хубаво е да променят регламента - всеки да оценява другите  в края от 1 до 4 ( не, че не може някой да сложи най-голямата конкуренция на последно място 😉, но имат думата и другите).
От друга страна пък всеки има право да си покаже магариите. ЧТ показва и друга страна известните. Аз, например, си развалих мнението за някои хора / Марта Вачкова, Дичо и…./, а други ми станаха симпатични Камелия Воче, Ерген2/ 😉

Ерген 2 кога е участвал?

Общи условия

Активация на акаунт