🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 207
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Мира има някакво психично състояние. Не съм специалист, но прекалява със  тази многострадалност. В крайна сметка има кариера, постигнала е доста за момиче от Родипите.
Има дъщеря. Не разбирам за какво се вайка, все едно световните проблеми лежат на раменете и.
Иво Танев ми хареса, в сравнение със останалите, направо е нормален човек.

# 646
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много захаросано,та чак фалшиво ми идва тази седмица.
И днешната вечеря - все едно слушам лична драма.
Хареса ми готвенето,десерта нещо не ме впечатли.Ябълки с канела и нещо жълто,течно отгоре.

Пепе както винаги фалшива и глупава. Смее се на всичко,разбрала,неразбрала...
Мира не беше ли тежко болна,едва я спасиха? Явно още се възстановява. Не знам за менталното й здраве,но в лице е наблъскана с филъри.

# 647
Да бе, само те са имали трудности, ама имат трибуна да го разкажат. Само на Мира Добрева детето нямало пари за хубави дрешки, само дето ние не можем да разкажем по телевизията.

# 648
Мира има някакво психично състояние. Не съм специалист, но прекалява със  тази многострадалност. В крайна сметка има кариера, постигнала е доста за момиче от Родипите.
Има дъщеря.

Тя има и син доколкото знам...Но въобще не го споменава май....
Това за Родопите не го разбрах

С какво заляха десерта?

# 649
Мира е от Златоград, коментара беше, че за момиче от малко населено място е постигнала много, така го разбрах аз.
Иначе и аз забелязах, че въобще не споменава сина си.

# 650
Да, това е смисълът ама....все едно е единствена, толкова хора са успели да се измъкнат от къде по- затънтени кътчета на България и не го споменават по 3 пъти на ден

# 651
Е те зорлем се правят на страдалци. Сега, когато ги поизтупват от прахта по разни предавания и почват да обясняват колко трудности са имали, а тяхното ако са трудности, какво остава за обикновения човек. Защото като публични личности със сигурност не им е било чак толкова трудно.

# 652
Ами аз такова реване за бедност от артисти и телевизионери не съм чула от други. То сякаш всички са цъфтяли и връзвали и живяли в охолство и разкош. Хала на всички беше почти един и същ. Тя низала тютюн, Иво Танев нямал пари за билетче, хайде холам.

# 653
Мира си беше такава и преди да я оперират и да е в кома.

Чудя се на разни бръмч.-ки като Пепето, хубаво мъже сменят, но защо бързат все и деца да раждат? За да го хване  и задържи ли? Те нейните даже май не са и супер заможни. Тя сигурно вади повече от тях.

# 654
И двете й деца ли са от Жоро Торнев?
Или тя има и предишен брак?

# 655
Мира си беше такава и преди да я оперират и да е в кома.

Чудя се на разни бръмч.-ки като Пепето, хубаво мъже сменят, но защо бързат все и деца да раждат? За да го хване  и задържи ли? Те нейните даже май не са и супер заможни. Тя сигурно вади повече от тях.
То тя и не ги задържа, както се вижда Simple Smile

# 656
Пепето е от добро семейство, надали е тази причината. По-скоро ѝ се раждат деца.

# 657
  • София
Аз също мисля, че на Пепе-то ѝ се раждат деца и няма лошо. Гледа си ги, не ги е неглижирала.. Бременностите ѝ не са тежки, бързо влиза във форма.
Виждам я с още едно (не знам дали от нов, пореден, мъж) и, предполагам, ще спре на 5 Simple Smile

# 658
Има, Лора е от първи брак.
Първият ѝ мъж е бил аснасьорен техник.

# 659
Има, Лора е от първи брак.
Първият ѝ мъж е бил аснасьорен техник.
За него не е разказвала....

Общи условия