🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 221
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Е, кой е той че да разказва. Виж ако беше от сой щяхме да чуем за него... няколко пъти. 😁

# 661
В това предаване вече личните драми излизат на преден план, а готвенето на заден.

# 662
  • София
Може би тази седмица е коледно захаросано / Ще има ли други двойки?/
В един момент Блажев се изпусна, че в почивките между снимките говорели нещо там...Това това означава, че всичко е режисирано. ѝ аз си мислех, че заснемат цялата вечер, а после я съкращават - един наивник на средна възраст Wink

# 663
  • Sofia
Мира с фамилията на първия мъж май е още 🤔
Не е била Торнева,въпреки че имаха брак.

# 664
  • Washington,USA
Ни ми хареса лигавата седмица. То едно държене на ръце все едно сме на смъртен одър от двете лъщящи девойки, гледане с един такъв кучешки поглед постоянно, разправяне на някакви драми - все пак това трябва да е развлекателно предаване, не съдби на кръстопът, мляскания и пр. Изкуствена работа, за бебето няма да коментирам.

# 665
Харесаха ми снощи сърмите, ама от толкова драми нищо не разбрах. Правила съм с кълцано месо, но това беше нещо различно. Имаше много нарязан лук и различни видове меса, ако правилно съм разбрала. И някакъв допълнителен сос май имаше.
Моля, ако някой е разбрал или е правил такива сърми, да сподели. Blush

# 666
  • София
Това, че знаех, че почва Черешката - а я пуснах едва в петъчната седмична вечер, си е мой проблем. (Заради което се отказах от пържолка с червено винце, и реших, че ми се полагат само бъркани яйца с праз и бекон - с малко водка и макаронена салата с кис.краставичка - докато гледаме. Ще страдам реципрочно.)
Обаче като изчетох написаното до тук..., не знам къде съм попаднал. И дали това е наистина Черешката. Било то и Коледна? Разочарован съм от онова, което сте гледали и видели. Неприятно изненадан съм (а и както не следя жълто-личните перипетии на героините от животите им - нямаше и за какво да се хвана; освен сълзи, кърмене и евентуално някой десерт). Simple SmileSunglassesCake

Винения кебап (ако не са 5 късчета мръвка, плуващи в 2 черпака сос) си е напълно нормално вечерно ядене. Въпрос и за гарнитура и аранжировка.
Менюто и тази вечер е тюрлюгювеч, но поне на рокаджиите (хайде, джазмена и син) не мога да им бера толкова забележки, колкото сте написали за другите, минали вече.
Нещо не ми харесва, ама съм повлиян и от вашите наблюдения от седмицата.

Тази вечер - гледано от дивана към екрана: нормалните хора са се наредили от центъра на ляво. От другите ме шашва наличието на бебето!?!

Декламация на тема младите остават у дома. Много изкуствено, бе. Лошото е, че личи. Ще догледам заради идването на Манчев и раздаването на... "порциите". Обаче оценката ми само от тази вечер е 3 1/2 от 6.
Вие знаете по-добре дали плакетът е заслужен. За мен е "който - този". Шефът си знае.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 21:17 от EmBrother

# 667
Плакета за бебето.
Заслужено. Влачеха го горкото от маса на маса.

# 668
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Захаросано,фалшиво.Малко лична драма, малко "вижте ни колко се обичаме"  и разбира се досадните 10-ки,къде заслужени,къде не. Дори разговорите им ми се сториха режисирани.
Определено не е моята седмица,макар че откъм готвене нямам забележки.

Аз търся обективност и повече естественост в разговорите.

# 669
Плакета за бебето.
Много смешно това бебе всяка вечер се появява,горкото тази Тонка го мятка кат прани гащи

# 670
Мира си беше такава и преди да я оперират и да е в кома.
Да, тя от край време си е флегматична, жалостиво говореща, не си представям живец в тази жена, камо ли да повиши тон.
Във ВИП Брадър помните ли я? Кулагин я правеше на луда тогава Grinning "Ти май си се помислила за Юксел Кадриев. Ми не си и никога няма да бъдеш". И колко пъти й казваше, че й липсва мъжко внимание с години и се е превърнала в паяжина. А тя на ръба да се разплаче, вместо да го прати по дяволите и да му бие един шамар (е, последното не може в риалити, ама поне тон да повиши леко и да си застане с позиция), трябва да го постави на място.  Вечно флегматична и многострадална, с жалостив, състрадателен глас.  Тотално ме отблъскват такива.

# 671
  • Враца
На мен, седмицата ми хареса. Приятни хора, позитивни вечери. Гледах си ги с интерес.

# 672
Плакета за бебето.
Много смешно това бебе всяка вечер се появява,горкото тази Тонка го мятка кат прани гащи
Пак купен плакет Simple Smile

# 673
Всички ли взеха по 40 точки? Че този момент го изпуснах?
Плакета за бебето.
Антоанет с това демонстративно кърмене пред камерата, малко ми дойде too much. Да, и бебето трябва да яде. Но щом тя трябва да си влезе в ролята на майка, тогава да не се записва в Черешката и да си се грижи за бебето.  Ама хем иска и бебе да гледа, хем и да е под прожекторите. Ето, накрая и плакета взе. 
А целият ФБ я хейти, да се запита защо.

# 674
  • София
Изчетох ви Blush
Благодаря.
Реших да не гледам епизодите от тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт