🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 202
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Изчетох ви Blush
Благодаря.
Реших да не гледам епизодите от тази седмица.

Правилно Simple Smile

# 676
Даже не помня, че Мира е била в Биг брадър, явно доста безлично се е представила. Чудно ми е каква е тая борба за плакета, който нищо не значи. Известни хора, които са се доказали професионално, се борят за някаква глупост, как са сготвили. Седмицата не ми хареса, много приказване, не се видя кой какво сготви. Не ми хареса и това, че почти половината участници посрещнаха в заведение. Според мен, реално най-добри бяха Иво Танев и дъщеря му. Бащата и сина въобще не беше ясно какво правеха там.

# 677
  • София
За бащата и сина съм съгласна - не бяха никак на мястото си там. Отначало (особено на фона на многострадална Мира и ревовете ѝ) си казах, че се държат обрано и възпитано.
Впоследствие обаче нищо не се разбра за тях , освен че името на сина действително е Нео (мислех, че е прякор).
Скучна седмица. Разочарована съм.

# 678
Поздрав с Юпитер 7 ("Малката Акага", както им казват), на Нео групата:

# 679
  • Бургас
За другите епизоди, така и не разбрах кои ще бъдат участниците.

# 680
Всички ли взеха по 40 точки? Че този момент го изпуснах?
Плакета за бебето.
Заслужено. Влачеха го горкото от маса на маса.
Антоанет с това демонстративно кърмене пред камерата, малко ми дойде too much. Да, и бебето трябва да яде. Но щом тя трябва да си влезе в ролята на майка, тогава да не се записва в Черешката и да си се грижи за бебето.  Ама хем иска и бебе да гледа, хем и да е под прожекторите. Ето, накрая и плакета взе.  
А целият ФБ я хейти, да се запита защо.
[/quote
Тая Тонка се помисли за голяма работа
Винаги ми е била много противна ама сега всички класации
Майката за пример с една ръка лапа да се натъпче с другата мята бебето ,а д кърменето не не не мога....
А този карамански-Сано какъв е всъщност ,какво работи?

# 681
Мъжа на Пепе е юнак.
Не е лесно да всемеш жена с три чавета от двама други мъже. Някакси предначертно му е, че ще е просто един от многото.

# 682
  • София
Карамански-син го раздава ди-джей. Отделно имаше и някакъв бизнес с палачинки.
И четох, че е загубил значителна сума в пирамидата BETL. Не знам истина ли е...

# 683
Мъжа на Пепе е юнак.
Не е лесно да всемеш жена с три чавета от двама други мъже. Някакси предначертно му е, че ще е просто един от многото.

Най-вече заради това, че може да изтърпи такова кречетало.
Много демонстративно беше това с размятане на бебето пред камери. както и публичното кърмене. Не мисля, че не могат да си позволят да наемат жена, която да го гледа, те да си готвят на спокойствие, а Пепе да притичва да кърми, когато се налага.. Но не, трябва да се правят демонстрации. Определено беше дразнещо.

# 684
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хубав текст,но за Бога,какви са тези гласове? На кой е нужен толкова Auto tune? Не звучат истински гласове,а пеещи компютърни програмки.Дори не се разбира кога пее момиче,кога момчето..Абсурд.

За името на Нео - всички мислили,че майката е фенка на Киану Рийвс и филма Матрицата,затова е кръстила детето Нео. Laughing (който всъщност се произнася Нио в Матрицата) А всъщност името е избрано,защото Нео = Ново и като символ на ново начало.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 20:14 от Adoralova

# 685
  • България
Аз гледах само петъчната вечер, защото не харесвам останалите гости. Георги Блажев ми е много изкуствен, Иво Танев ми е неприятен и лъщящ, Антоанет звучи като пенсионирана пушачка-магазинерна без грам душа. Мира ми е превземка, сега малко се е смирила, дъщеря й се превзема още повече и се държи като кифла. Приятни бяха само бащата със сина. На мен тяхното представяне много ми хареса, приготвиха сами всичко, нямаше сложни манджи.
Много калабалък е с 10 души, получило се е като кокошарника на Гала.

# 686
Мъжа на Пепе е юнак.
Мен ми се струва че тя го издържа,друго обяснение нямам!

# 687
Всички си бяха малко или много изкуствени, внимават как ще изглеждат пред драгият зрител.Всъщност Карамански-Сано ми се видя най-естествен.Много е влюбен в Пепе(лджийска)-Караманска Сано.Не знам трябва ли да сложа още едно тире?Тя пък поне 3 пъти каза за плакета:''за бебето, за бебето''.И какво?
Иво някъде след катастрофата, около ковид набираше работници от Б-я за строителство в НЛ.После какво стана не знам.

# 688
  • България
Пепе размвахваше това бебе по трапезата все едно ябълки и портокали. Много небрежно бебето летеше над главите на хората и манджите.

# 689
Здравейте момичета,
Чак сега разбирам,че е започнал нов сезон на черешката.
Знаете ли къде мога да видя изминалите епизоди в Интернет /извън Бг/?

Общи условия

Активация на акаунт