🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 201
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета,
Знаете ли къде мога да видя изминалите епизоди в Интернет /извън Бг/?
Е не съм момиче, ама... да ти отговоря, ако искаш.
Заповядай: https://www.vbox7.com/user:chereshkata_na_tortata

# 691
Скрит текст:
Мъжа на Пепе е юнак.
Не е лесно да всемеш жена с три чавета от двама други мъже. Някакси предначертно му е, че ще е просто един от многото.

Най-вече заради това, че може да изтърпи такова кречетало.
Много демонстративно беше това с размятане на бебето пред камери. както и публичното кърмене.
Не мисля, че не могат да си позволят да наемат жена, която да го гледа, те да си готвят на спокойствие, а Пепе да притичва да кърми, когато се налага.. Но не, трябва да се правят демонстрации. Определено беше дразнещо.
Със сигурност жена(човек) имат нает, защото другите 3 деца не се видяха наоколо. Можеше и бебето да бъде обгрижено за времето в което мама и тати са на снимки. Обаче си е друго да си направи реклама и да вдигне рейтинга. От това си вади хляба.
Между другото, във ФБ коментарите са 90% негативни, направо хейт. Пепето е толкова безкрупулна, за нея лоша реклама няма, всеки лайк/комент е пара.

# 692
Другите деца може да са при родителите или нейните или при дядо Сано

# 693
  • софия
Поне на тяхната вечеря можеше да покаже другите деца, а не всяка вечер да размята бебето като парцалена кукла.
Много поза, дребни сметки и неискреност.

# 694
Сега ще ги канят да разкажат за сватбата
Първа ще е гала

# 695
  • София
В Нова плей са качени епизодите.
Гледала съм ги и от чужбина без проблеми.

# 696
  • София
В промото за седмицата 6 януари ми се видя, че са само 4 човека, дали е възможно клюките да са верни и Димо от ИВ да са го хванали с алкохол точно след вечерята у Теа и Наум, и да са го изрязали от епизодите?

# 697
Когато единият от делниците дават нещо друго от 20.00 (заради празник например или финал на някое риалити в понеделник), тогава остават 4 делника, в които има 4 участници и си дават максимално по 30 точки.

# 698
  • софия
Как точно ще изрежат Димо? Нали участва във всяка вечеря.
Голямо кълцане трябва и не мисля, че изобщо е възможно.

# 699
  • Бургас
А дали ще излъчат епизодите с негово участие?🤔

# 700
Оф тези лигочи Теа и наум ли ще са са домакини

# 701
Здравейте момичета,
Знаете ли къде мога да видя изминалите епизоди в Интернет /извън Бг/?
Е не съм момиче, ама... да ти отговоря, ако искаш.
Заповядай: https://www.vbox7.com/user:chereshkata_na_tortata
Много Ви благодаря ! Весели празници !!

# 702
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма как да го изтрият. Ако е вярно,направо са презаснемали седмицата.

Ако е истина,че е участвал в седмица на Черешката,то Продукцията са също толкова виновни за Димо,колкото и той. Трябва да ги вземат и изпращат с лимозина,както е било в предишни сезони.Щом е събиране,на което се знае,че ще се яде и пие, Продукцията са длъжни да осигурят транспорт на участниците.Би то такси,специална кола за гостите,някой от продукцията да ги разтоварва с личната кола като се налага... варианти много!

# 703
Защо да са длъжни да ги карат до тях? Чак пък длъжни. Има и таксита.

# 704
И аз не мисля, че продукцията е длъжна. Нито пък някой е задължен да пие алкохол. Ако имаш алергия към алкохола ще пиеш ли, само защото си в Черешката. Нямам афинитет към алкохола, но винаги съм си преценявала какво предпочитам - да пия и да се чудя как да се прибера, или да си ида с колата и да не пия. Винаги съм предпочитала да се откажа от пиенето.

Общи условия

Активация на акаунт