🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 200
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен са длъжни,защото винаги се яде и пие на тези вечери.
Почти всяка вечер виждаме почерпани,да не кажа пияни гости.
Безотговорно е да пуснат пиян мъж да се качи в колата си. Или се обаждаш на такси или му предоставяш транспорт,защото пияния човек не мисли и реално някой друг (Продукцията) е отговорен.

Ами ако беше убил хора на пътя? От Продукцията какво ще кажат "Ами ние го видяхме,че не може да си стои на краката и го посъветвахме да не шофира. После с чиста съвест си легнахме."
Безотговорно и несериозно е.

# 706
  • София
Донякъде съм съгласна, че може би трябва да им осигурят транспорт, от друга, не са малолетни и познават закона.
В рамките на София е под 100 лв отиване и връщане с такси. Никой от присъстващите не е социално слаб, за да не може да си позволи такси.
Няма оправдание.

# 707
  • София
Аз също не мисля, че продукцията е длъжна да им осигурява транспорт до домовете. Очевидно са съкратили тези разходи след като виждаме, че от доста време я няма лимузината.
А и на Димо Алексиев едва ли му е най-най-първият и единствен път, когато е шофирал пиян.
Няма никакво оправдание, разбира се!

# 708
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въпроса е,че на пияните хора не може да търсите здрав разум,затова Продукцията трябва да е предвидила това,че гостите се напиват и после шофират. И да вземе мерки като организационно лице.
Знаели законите - те не знаят къде се намират ,вие викате закони. Laughing

# 709
  • София
Ама той ако си е в къщи, или на гости, или на бар, пак ще удари едно-две.
Не му е виновна продукцията.
В пробация е бил, голям мъж е, знае последствията. Сега, това ще му струва доста повече от едно такси.

# 710
Големи хора някой друг им е виновен...
Всеки сам си отговаря за себе си , пийнал е човека продукцията е виновна че е седнал да кара . Да не сме в детската градина?

# 711
По тая логика, като поканиш гости и сервираш алкохол, след това трябва да ги върнеш по домовете им.

# 712
По тая логика, като поканиш гости и сервираш алкохол, след това трябва да ги върнеш по домовете им.
Именно!
Ти си ги поканил осигурил си гостоприемство и това е! Като не му се дават пари за такси или да върви пеша или да не пие. Не мога да разбера какво го съжаляват този Димо всички,сам се закопа. Ако беше да предизвика инцидент нямаше така да го жалят толкова! Въпрос на късмет е,че са го спрели а не е убил и осъкатил някой

# 713
Въобще не им е длъжна продукцията, отговорността е лична.

# 714
Да бе, като отидем на мероприятие - сватба, рожден, имен ден то някой трябва да казва на шофьора - пий, не пий то щот трябва да е малоумен да се налива с алкохол. Големи защитници, че това станало щото не му осигурили ЛИМУЗИНА.  Моля?????

# 715
Горкия Димо,горкия Димо
Шеф Манчев е виновен! На разстрел

# 716
  • София
Той понеже за пръв път се напива, още отивайки с кола на гости, на което е ясно, че ще се пие, си е взел решението как ще се прибере. От продукцията им дават хонорар, от тях се иска единствено да имат съвест.

# 717
Той най-вероятно е отишъл поткаран

# 718
Ай, няма Черешка. Пускат една седмица, после спират... да им имам планирането Grinning

Георги Янчев от предния сезон на Черешката (злобното грузинче) гостува в днешния епизод  на Мис Плюс Сайз

# 719
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз лично не коментирам Димо,а организатори (в нашия случай Черешката),които осигуряват ядене и пиене на корем,а не осигуряват транспорт за тези,за които има нужда.
Не е задължително да е лимузина, може и едно такси да им викат или да ги спират да шофират. Недопустимо е да видиш пиян човек и да го оставиш да си кара колата. Ами ако беше вашето дете на улицата, майка ви,докато се прибира от магазина,съпруга ви?!

Аз наистина не разбирам как може да очаквате разум от пияни хора.Все едно да оставите слепец да пресича булевард и ако нещо стане,негова си е вината,че не вижда.

"Големи защитници, че това станало щото не му осигурили ЛИМУЗИНА.  Моля?????"

Глупаво.

Общи условия

Активация на акаунт