🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 072
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Много интересно как ще спреш пиян човек да си кара колата? Веднъж бях на гости у моя приятелка, там имаше и още едно семейство. Когато си тръгнахме, приятелката ми ме помоли да взема това семейство с мен и да ги оставя някъде, където лесно да вземат такси. Аз нямах нищо против, щях да ги оставя някъде по пътя, те живееха далече. Като чу това, мъжът на приятелката ми, който пи цяла вечер, изрипна и каза, че той ще ги закара до тях. Как можех да го спра, при положение, че и те бяха съгласни? Казах му, че няма проблем да дойдат с мен, но можеш ли да спориш с пиян човек. Тръгна да ги кара и съответно полицията го беше спряла и остана без книжка за доста време. Е, аз ли съм виновна, че са му взели книжката? Трябваше ли да се сбия с него, за да ги закарам?
И последно - длъжен ли е всеки гост да обяснява как е дошъл и как ще се прибере? Тръгва си и толкова, едва ли всеки обяснява с какво ще се прибере, а и това не е работа на продукцията.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 02:22 от Poni69

# 721
Димо е имал много провинения. Изобщо не му е виновна продукцията.
Пияндето си е пиянде.

# 722
  • софия
Единственото, с което един отговорен и пълнолетен човек е длъжен на друг, е да го посъветва и помогне, ако може и искат помощта му. Насила не може да накараш някой да направи нещо.
Димо не е малко дете, продукцията не е детска градина.

# 723
  • София
Първо: Лимузината никога не ги е взимала от домонеге на участниците до мястото на гостуването. Всички се събираха на едно място и се качваха заедно в лимузината.

Второ: Лимузината никога не ги е откарвала от мястото на гостуването до където и да е било, тя беше само в началото.

# 724
  • София
Ама никаква вина няма продукцията. Ако в договорът има клауза за взимане и връщане, това си е отделна работа и евентуален иск за неустойка, който няма общо с криминалната проява.
Димо си е виновен сам. Мен много ме е яд, защото го харесвам и съжалявам, че има проблем, но това не е оправдание.

# 725
Ей, накарахте ме да се замисля. Шефовете ми като организират банкет на фирмата да ги подсетя, че там като се яде и пие/откъде ли да го знаят/ да ни осигурят по една лимузина за прибиране в къщи.

# 726
Аз не знаех че продукцията им дава хонорар за участието

# 727
  • София
А не бе, ей така за без пари го правят.
Много хубав подкаст с Филчо Буков гледах. Много е прям за всички риалити предавания, хонорари и условия. И то си е така. На тези хора това им е професия. И аз не бих го правила без пари.

# 728
Аз мислех,че го правят за реклама,да подсетят или запознаят родния ефир със себе си

# 729
А не бе, ей така за без пари го правят.
Много хубав подкаст с Филчо Буков гледах. Много е прям за всички риалити предавания, хонорари и условия. И то си е така. На тези хора това им е професия. И аз не бих го правила без пари.
Буков е гост или водещ и на кой подкаст?
Искам да го видя/чуя.

# 730
  • София
Гост при Ивайло Герасимов и в Надкаст.

# 731
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От такъв огромен проблем с невинни жертви по пътищата,вие се хващате за някаква лимузина.Ок.
Смятам,че е дълг на обществото да се ангажира за доброто на околните.
Какво ще рече "Пияните хора може да ги посъветваме,как ще ги спреш."
Ами много просто - 112. "Имам пиян гост вкъщи,който иска да шофира,буйства и отказва такси. Какво да направим,за да избегнем евентуална голяма драма?"

# 732
Гост при Ивайло Герасимов и в Надкаст.

Благодаря много! Този подкаст не го следя, но започнах да слушам различни подкасти, заради гостите. Ще го прегледам за интересни гости и този! Simple Smile

# 733
Аз разбрах, че Наум го напил нарочно и му викнал полиция. Искал да води и ИВ, водещ само на Ергена не му стигало. Wink

# 734
  • Бургас
Сериозно ли?
Айде нема нужда и в ИВ да го гледаме !
Много подло от негова страна!

Общи условия

Активация на акаунт