Времето е пари – колко ви „струва“ да намерите точните професионалисти?

• 7 750
  • 213
  •   1
Отговори
# 90
Най-трудно се намират читави майстори, които да не са заети за месеци напред. И пак няма гаранция, че няма да оплескат нещо.

# 91
  • София
Най-трудно си намирам майстори за ремонт по апартамента. Нямам представа колко ми струва търсенето и времето, вложено в това, но е изнервящо.

# 92
Възползвах се от платформата. В момента търсим майстор за смяна на покрив. Определено търсенето на всякакъв вид майстори ми е най-трудно, тъй като не знам на кого да се доверя.

# 93
Винаги с много усилия намираме автомонтьори.  Попадаме на такива, които се чудят какво да ти сменят по колата, карат на проба грешка. Способните пък са заети с месец напред.

# 94
  • Пловдив
Първото, за което се сещам е майстори... От всякакъв вид Rolling Eyes 3-ма буквално изгоних от къщи, докато си намеря "моите" хора, за да ми направят кухнята
Не по-различно, за съжаление и в други области - фотограф за събитие; психолог...всъщност най-различни лекари; декоратор...Мога да изброявам още и още, и още... И вярвам, че повечето потребители на услуги сме така.

Колко ми е "струвало" да го открия, зависи от конкретния човек - с някои буквално се "намерихме" случайно, с други пък, ми е "струвало" "една кофа" сълзи.

# 95
Ще се присъединя към повечето от отговорите.
Т. н. майстори почти не се намират.
До колко са читави в посочения сайт-не знам.
За мен основното е, когато няма мъж при мен да мога да се обадя и викна майстор. В момента.
Не, че не бих изчакала, ама да ми обявяват месещ- два за дребни ремонти вкъщи е безумно.

# 96
Скоро имахме теч в банята. Първата фирма, която наехме само разби стените и не установи, от къде точно е проблема. Струваше ни една седмица, парите които дадохме и ядовете. Следващите майстори, обаче бяха истински професионалисти. Решиха проблема за една седмица, в която оправих цялата баня.
 А когато децата бяха малки най-големи трудности изпитвах при търсенето на човек, който да ми помага в грижите за тях.

# 97
Трудно ми е да търся добри майстори, особено докато намерим за покрива ми отне поне 2 месеца. Скоро търсих добър  проф. шивач, еми почти мисия невъзможна...

# 98
Трудно е да намериш майстори за ремонт на жилище. Обикновено добрите майстори са много заети и не си правят страница и реклами във Интернет пространството.
Другото което е трудно да намериш е човек който да гледа възрастни хора или малки деца.

# 99
Най-трудно си намерихме майстори за ремонт на банята. Трудно е да намериш хора, които да знаеш, че наистина ще свършат работата качествено.

# 100
  • Пловдив
Трудно се намира читав майстор за ремонт на баня, който да не ти отреже главата от кръста с цените. Още не сме намерили нашият.

# 101
В процес на ремонтиране на кухня, естествено най-трудно е с намирането на майстори и по-специално ел. и ВИК

# 102
Моят отговор също е майстори, много е трудно да намериш читави такива... Да си вършат работата бързо и качествено. За това най-често се доверяваме на отзиви на близки и приятели. Другото, за което се сещам е счетоводител... Там също е много важно на какъв човек ще попаднеш..

# 103
Най-трудно ми е да намеря човек или фирма за дребни ремонти като запушен канал или повредено казанче на тоалетната.

# 104
  • София
Споделете в темата вашия опит с намирането на различни специалисти. В коя сфера ви беше най-трудно да откриете такъв и колко ви "струва" търсенето, докато го откриете? Зависи от сферата, струвало ми е понякога само време, понякога време, пари и нерви, защото не винаги от първия път се попада на точния човек.

Затова когато намеря специалист, от когото съм доволна в дадена област, винаги го препоръчвам. За мен информацията е сила, а аз обичам да я споделям. Радвам се, че досега никого не съм подвела и че другите са доволни от препоръките, които съм им дала.

Общи условия

Активация на акаунт