Времето е пари – колко ви „струва“ да намерите точните професионалисти?

• 8 095
  • 213
  •   1
Отговори
# 75
Понеже ММ хич нищо не умее от "мъжките работи" се налага да търся всякакви майстори. Много е трудно и времеемко. Разчитам на близки и роднини, които да дадат положителни отзива и координати на подходящи хора.

# 76
Много скоро ми се наложи да търся майстори за проблем с вода. Когато съседката отгоре переше, при нас излизаше вода под прага на банята и влизаше под ламината. Първия майстор не можа да открие проблема, после другите решиха, че връща от отходната тръба в мазето, но не беше и това. Една седмица се опитахме и се наводнявахме всеки ден. После позвъних още трима майстори на тръби, докато улучих на съвестен и способен. Така че, отнема много време и нерви, много е отчайващо и трябва едва ли не да се молиш, някой да ти реши проблема. А за парите, чак не ми се говори.

# 77
  • Елхово
Трудно намерихме майстори за цялостен ремонт! Качествените майстори са заети с месеци напред!

# 78
Живея в малък град и трудно намирам майстори.

# 79
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ненавиждам, когато се налага да търся майстори за нещо, трудно, времеемко и късащо нервите е. Ровя с дни из обяви и отзиви, търся мнения и препоръки от близки и познати,  и накрая пак няма никаква гаранция, че нещата ще се получат както трябва и както си ги искал.
Най-трудно намерихме майстори за банята.

# 80
  • София
Ужасявам се, когато се налага да търся майстор. Последно търсих за неголям ремонт в банята. Водопроводчикът, който дойде да смени сифона направи нещата по- зле, отколкото бяха и каза, че толкова може... За лепенето на плочки около ваната така и не намерихме (твърд дребен им се виждаше ремонтът) и го направи приятел...

# 81
Ние сме младо семейство и наскоро обзавеждахме апартамент. Много трудно намерихме плочкаджия за банята , уж намираме обаче ни лъжат и не идват да си довършат работата. Много ясно,че гонят големите проекти а не малка баня и така се проточи месеци. Същото нещо беше и със други неща по апартамента. Тази нова платформа ми звучи много,много добре и дано да се развие защото има нужда от подобно нещо. Успех.

# 82
  • на последния етаж
Трудно се намират добри майстори, лекари, учители, зъболекари, шивачи... Струва ми пари, време и нерви. Confused

# 83
Най-трудно си намерих майстори за баня, и най-много време чаках,  за да я завършат.

# 84
Майстор за баня…. Те са “дефицитни”. Доста нерви и време струваше всичко това..

# 85
  • София
Всеки път, когато ми е трябвал специалист (за каквото и да е) съм си намирала с препоръки от познати, някакси не се доверявам на обяви в нета от знайни и незнайни герои... 

# 86
  • София
Най-пресен и неуспешен опит имаме с поправка на покрив. Непрекъснато попадаме на мошеници. След тях търсим нови майстори, които да оправят щетите. Мисля, че нарочно оставят недоправени места, за да ги извикаме отново при първия по-силен дъжд.

Прекрасно е ако има място, където има някаква гаранция относно професионализма и честността. Ако има възможност и за оценяване от клиентите, ще е още по-добре.

# 87
Намирането на специалист е доста трудно, звучи страхотно ако има наистина такова място с доказани професионалисти.

# 88
Трудно намирате плочкаджии, но реално си търсите фирми.
 Зъболекар не мога да намеря аз. Не мога при кого да е.

# 89
Майстори за баня, най-трудно намерихме. За наша радост, се оказаха професионалисти. Търсим винаги чрез познати и приятели

Общи условия

Активация на акаунт