Времето е пари – колко ви „струва“ да намерите точните професионалисти?

 • 6 242
 • 213
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1
Забързаният начин на живот редовно ни поставя под напрежение. Уж намираме онези “5 минути свободно време”, за да отметнем нещо набързо. Но тези 5 минути се превръщат в 5 часа, 5 дни! Започваме да търсим решение на проблем – мухъл по стената, нов учител за детето, кой да гледа домашния любимец, докато сме на почивка... Търсенето на перфектния професионалист е изтощителна задача, която все отлагаме.
И как иначе – стотици хаотични обяви, загубено време в разглеждане на различни сайтове, препоръки от познати и приятели, едни и същи телефонни разговори, обяснявайки на всеки поотделно какво точно искаме. Един изнервящ и безкраен процес!Тогава какво правим? Няма ли някъде онлайн „мол“ за услуги? Някъде, където всички услуги и всички професионалисти са на едно място?
Има! И това е Connecto.bg – иновативна платформа за търсене и предлагане на услуги. Всеки потребител може бързо и лесно да намери отлични специалисти в над 1000 категории и за всяко едно населено място в страната. Търсенето на услуги е напълно безплатно.

Целият процес е в 3 стъпки:
Pushpin Заявявате услуга и локация през профила си
Pushpin Оставяте контактни детайли за обратна връзка
Pushpin Професионалистите ви се обаждат с конкретни оферти  


                                                                      
От друга страна, ако вие сте професионалисти в дадена област, можете да създадете безплатно профил на платформата, за да достигате до нови клиенти и да получавате заявки за работа директно на телефона си.

Connecto.bg e вашият революционен инструмент за търсене и предлагане на услуги от всички сфери на индустрията. Не губете повече ценното си време, то струва пари и нерви. Пробвайте Коннекто.бг още днес!

Включете се в дискусията и участвайте за награди от Connecto.bg!
Споделете в темата вашия опит с намирането на различни специалисти. В коя сфера ви беше най-трудно да откриете такъв и колко ви "струва" търсенето, докато го откриете?
Двама от участниците в дискусията ще спечелят комплект плажна хавлия и брандирана текстилна чанта.
Печелившите ще бъдат изтеглени и обявени на 04.06.2024 г.


*Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 13:08 от Адри

# 1
 • Мнения: 4 263
Най-трудно си намерих майстори за баня. Струва ми предимно много нерви, честно казано.

# 2
 • Мнения: 30 512
Намирането на специалист е доста трудо- и времеемко. Ще прегледам сайта, понеже от известно време насам имам нужда от хора за измазване на стена, но не мога да открия надеждни майстори.

# 3
 • София
 • Мнения: 1 415
Най-трудно си намерихме майстори за слагане на плочки на една тераса. Всички искат много пари, щото било малка площта или не искат да се захващат въобще, щото е малка площ. Търсим още.

# 4
 • При децата ми
 • Мнения: 6 264
Трудно се намират добри майстори. Трудно намираме майстори за цялостен ремонт, защото работата е много и ще отнеме много време.

# 5
 • София
 • Мнения: 2 116
Намирането на специалист в България е доста трудно и рисково за мен. Разчитам на отзиви на познати и търся чрез тях.  Ще прегледам сайта, на беше трудно да открия надеждни майстори за изолацията и изграждане на стена.

# 6
 • Мнения: 19 533
Добрите майстори (за ремонти, ВиК, електротехници) имам чувството, че въобще не ползват интернет от професионална гледна точка. Нямат сайт, портфолио и пр. Всичките сме ги намирали чрез телефон от някой познат или от форум. Може би единичен лош късмет, но веднъж извикахме един, който си имаше сайт, и не беше добър.

# 7
 • София
 • Мнения: 2 015
Трудно намерихме майстори за цялостен ремонт. Не сме и особено доволни от резултата.

# 8
 • Мнения: 14 892
Не ми е трудно да намеря, защото мъжът ми си ни е майстор и прави всичко. Плочки, гипсокартон, ел. инсталации, окачени тавани... всичко.

# 9
 • Мнения: 3 613
Много е трудно да намериш специалист, който ще свърши качествено работата, без да го надзираваш и да ти струва цяло състояние. Най- трудно намирам хора за полагане на гранитогрес.

# 10
 • Дупница
 • Мнения: 314
Да намериш специалист да извърши качествено работа е много трудно. Ако попаднеш на лош майстор ,ще ти струва много нерви и пари. Аз съм от Дупница, а във вашата платформа Дупница я няма.

# 11
 • София
 • Мнения: 330
Най-трудно ми беше да намеря хотел за животните ми, отне ми време, в крайна сметка ги дадох на роднини. Много противоречиви мнения има за различните хотели и не ми се рискуваше.

# 12
 • Мнения: 6 429
Търсенето и на учители за допълнителни занимания на децата и на подизпълнители за наши обекти се оказват доста трудни, защото препоръчаните професионалисти имат ангажименти за месеци напред и не могат да реагират бързо, а преподавателите имат запълнен списък с кандидат-ученици една учебна година напред. Никой от тях всъщност към днешна дата не разчита на обяви пуснати в интернет, а графиците им са пълни само от препокъки от уста на уста. Разбира се една такава платформа, в която може да търсиш специалисти от абсолютно всякакви сфери е супер улеснение! Най-трудно е да се намерят майстори, които правят каквото искаш, а не каквото на тях им харесва.

# 13
 • Мнения: 4 098
Добрите майстори (за ремонти, ВиК, електротехници) имам чувството, че въобще не ползват интернет от професионална гледна точка. Нямат сайт, портфолио и пр. Всичките сме ги намирали чрез телефон от някой познат или от форум. Може би единичен лош късмет, но веднъж извикахме един, който си имаше сайт, и не беше добър.

Абсолютно. Всички майстори, които са ми вършели добра работа не са имали сайт и въобще не се ориентират в интернет по никакъв начин и си карат със стар телефон с копчета. Всички "сайтови" майстори досега все са си оставяли ръцете и са ми докарвали повече нерви, от колкото съм изхабила за да ги намеря.
Идеята на сайта е добра, въпроса е, дали наистина добрите майстори ще бъдат там...

# 14
 • Пловдив
 • Мнения: 9 851
Трудно се намира човек за ремонт на нещо вкъщи, да си сигурен, че ще свърши работа. Разчитам основно на познати на познати.
Все по-рядко попадам и на компетентни служители по разните кол центрове, та дори и в самите офиси - на различните оператори за мобилен телефон и телевизия, Банка и къде ли още не. Никой не знае за какво е там, не са обучени или сас с ограничени права на действие.

Общи условия

Активация на акаунт