Времето е пари – колко ви „струва“ да намерите точните професионалисти?

• 7 735
  • 213
  •   1
Отговори
# 45
В нашия малък град много трудно се намират майстори за ремонтни дейности. Скоро търсихме човек, който да ни залепи плочки на барбекюто. В крайна сметка се оказа, че всички са заети, а и цената на квадрат е висока. Моя мъж си залепи плочките сам.

# 46
Най - трудно намерихме ел.техник при основен ремонт на жилище. На практика вече няма такива почти.

# 47
  • Благоевград
Намирането на правилните професионалисти определено ми отнема много време и усилия. Най-трудно откривам добри майстори за ремонтни дейности.

# 48
Предстои ни ремонт на спалнята, ще ми трябват майстори за шпакловка и циклене на паркет.
От сега сме се настроили, че ремонта ще е бавен и проблемен, заради липсата на добри специалисти. Лятото всички са много ангажирани...

# 49
  • Плевен
В днешно време хората предлагащи услугите си са много, но мисля че най-трудното нещо от всичко е да се довериш на някой, който наистина ще си свърши работата качествено.
Та, по въпроса, майстор за покриви се намира трудно и дори след работата на такъв, все още търсим някой, който поправя покриви, за да оправи "поправения" покрив.

# 50
Трудно намирам коректни професионалисти за домашни ремонти. Също брокери за отдаване под наем и покупка на имот. И не на последно място зъболекари. Отнема ми твърде много време, проучване, питане, четене и изпробване, докато стигна до подходящите за моя случай хора.

# 51
Изобщо всякакви майстори вътрешни ремонти. А колко ми струва... Десетки хиляди за поправка на съсипани неща.

Не съм убедена обаче колко бих се наела да си оставям координатите на  майстори и "майстори". Че и да ми звънят поотделно с оферти.

# 52
  • София
В днешно време е  трудно да намериш точния специалист, за точния проблем. Всички на думи са големи майстори, но на практика се оказва друго. Ще разгледам сайта и се надявам наистина да работи както трябва и хората да намират това от което имат нужда. Ще се възползвам.

# 53
Най-трудно намерихме ел. техник, доста малко такива специалисти се оказа да има в града ни

# 54
В коя сфера ви беше най-трудно да откриете такъв и колко ви "струва" търсенето, докато го откриете?
Най- трудно ми беше да намеря майстори за ремонт на нашата баня, защото съм перфекционист и очаквам, че когато плащаш една не малка сума ще получиш точно това което искаш. За намирането на такъв майстор ми струваше много нерви и изгубено време и пари с други прехвалени майстори, но най- някрая открихме точния човек.

# 55
  • Пловдив
Трудно се намират добри майстори за всичко, ако нямаш такива познати и проверени. Дори да намериш такива те са толкова претоварени от работа, че не могат да реагират в адекватни срокове.
На въпроса - най-трудно намерихме майстори за фаянс.

# 56
Съседът над мен ме наводни и доста трудно намерих майстор, който да ми измаже тавана на банята.

# 57
Наскоро правихме ремонт и най-трудно успяхме да намерим ВИК майстори, които да свършат наистина  качествено  работата, с умисъл, а не просто да я свършат някак.

# 58
  • София
Най-трудно намерих техник за един голям ТВ на 10+ години.Самото преместване,после връщане у дома ме затрудни.Също трудно се намират добри майстори за вътрешни ремонти тип картон и плочки.

# 59
Най-трудно ми е намирането на специалист за ремонтна дейност  в апартамента.

Общи условия

Активация на акаунт