Времето е пари – колко ви „струва“ да намерите точните професионалисти?

• 7 738
  • 213
  •   1
Отговори
# 60
Много трудно се намират наистина добри майстори. Всичко струва много нерви, време и пари

# 61
Трудно се намират добри майстори. Живеем в къща и работата е много. ММ е сърбин  и си нае бригада от Сърбия, за да е сигурен , че всичко ще е ОК.

# 62
Най-трудно ни беше   да намеря майстор за банята. За добър майстор чакахме няколко месеца. Препоръчан ни беше от приятели.

# 63
Доста трудно намерихме "специалист" за ремонт на банята ни. Освен много средства, струваше ни и голямо количество нерви и притеснения.

# 64
Без препоръки няма да станат нещата. Няма ли препоръки от клиенти е безмислен целия процес.
Фирми всеки може да си намери в Google.

# 65
Най-трудно намерих майстор да ми монтира спалнята, тъй като фирмата не предлагаше , струваше ми много нерви и няколко дни без легло .

# 66
Много трудно намерих качествен преподавател по математика за големия ми син. Струваше ми доста време, проучване и разговори с приятели. Най-ценното, което ми отнема търсенето е време. Също и нерви и притеснения, което често не го отчитаме, но си е фактор.

# 67
Търсенето "на сляпо" в интернет винаги ни струва много скъсани нерви, много загубено време, пари, изчакване и решаването на проблема обикновено не се случва. Само един път имахме късмет със специалист по перални от случайно избран в интернет телефон. Иначе за пълен ремонт на жилище и особено за ВиК услуги, си е мисия невъзможна. Накрая винаги залагаме на препоръчан човек, стига да не става въпрос за авария, която не търпи отлагане, основно заради това, че липсва гаранция във връзка с извършените услуги.

# 68
Най-трудно намерих личен лекар и педиатър. Открих го в неонатологията, а съпруга й се оказа общопрактикуващ лекар. Преди това много търсих, четох мнения и питах познати.

# 69
  • Пловдив
Искам да повторя въпроса на Mrs Jan - наистина трудно се намират майстори, но как ще гарантирате, че тези в платформата Ви са читави? Ще има рейтинг от действителни потребители или?

# 70
Трудно се намират майстори за малки ремонти .Ако си разбират от работата са заети с месеци напред и не публикуват обяви .

# 71
За много неща е трудно да намериш професионалисти, иначе хора, които си предлагат услугите в конкретна сфера -бол.
Би имало смисъл, ако платформата, която правите не е вид каталог по браншове, относно отговорите съм скептична.
Писала съм на 10 фирми - професионален домоуправител за оферта, само една ми отговори.

# 72
  • София
Много трудно се намират майстори за цялостен ремонт на жилище.

# 73
  • Враца
Във всяка една сфера ми е трудно намирането на специалисти. Повечето пъти, се оказва, че даже не са специалисти . Simple Smile

# 74
Късмет е по принцип да се открият специалисти в която  и да е сфера в момента издирвам точните хора за ремонт на кухня оптимист съм

Общи условия

Активация на акаунт