Откачам ли?

• 3 319
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Севлиево
Аз пък бих се радвала да има повече мъже като теб.Моят е подобен,ама ако го натисна повече и почва понякога да мрънка...

# 16
Много си си добре. Грижиш се за семейството си и се чувстваш спокоен. Какво повече ти трябва?

# 17
Аз пък бих се радвала да има повече мъже като теб.Моят е подобен,ама ако го натисна повече и почва понякога да мрънка...
Е що си мислиш, че аз не мрънкам, особенно ако ми се каже няколко пъти за дадена задача, имам чувството, че подсъзнателно нарочно бавя изпълнението.
Иначе, мисля си доста мъже са си така, като мен. Не е кой знае какво реално.

# 18
Честно казано – мъж, който си губи времето във форум предимно с жени, си мирише на проблем и още как. Имам стъклено кълбо аз. Виждам ги отдалече нещата.
Ех, нарочила си ме и това си е Grinning Има логика в нещата, които пишеш. Но въпросния мъж в момента е на лаптоп в кухнята, до абсорбатора, за да пуши докато хлапето спи.

Лесно ще си пусна новите съседи и съм готов с поредния скучен ден. Не е като да нямам и др. задачки, ноо всеки има право да го мързи, както казах имам мноооого трески за дялкане. А откровенно ми беше любопитно как изглеждат нещата от друга перспектива, нямам очакване да получа само положителен отзив естествено.

Можеш да не пушиш в кухнята, а поне на тераса или прозорец. Заради децата.

Пробвай антимързелин 3 пъти на ден и си излекуван. Скуката и мързела са понякога като чифт обувки - едната води другата. 🙂

# 19
Добре, а колко често се случва да не си на работа и да гледаш децата? За второто, предполагам, че майката е все още в майчинство, а първото едва ли го спират от градина, защото ти единичен ден не си на работа? Случвало ли се е да ги гледаш болни, специално да си вземеш болничен или отпуск, за да ги гледаш, или просто днес не си на работа и майката използва това, че си вкъщи, за да си свърши някоя работа, която с 20-месечно ѝ е трудно да свърши?

# 20
Добре, а колко често се случва да не си на работа и да гледаш децата? За второто, предполагам, че майката е все още в майчинство, а първото едва ли го спират от градина, защото ти единичен ден не си на работа? Случвало ли се е да ги гледаш болни, специално да си вземеш болничен или отпуск, за да ги гледаш, или просто днес не си на работа и майката използва това, че си вкъщи, за да си свърши някоя работа, която с 20-месечно ѝ е трудно да свърши?
Знапи бабите помагат много при нас. Аз ги гледам реално два-три дни от работната седмица. Болнипен ме съм вземал от години. Мамата спря майчинството защото излезна добра работа и нямаше как да пропусне такава възможност. Лично я уверих, че ще намерим начин да се справяме. За сега успяваме, въпреки, че си в зор. В началото бях доста изнервен сега го приемам съвсем по друг начин.

# 21
  • София
Честно казано – мъж, който си губи времето във форум предимно с жени, си мирише на проблем и още как. Имам стъклено кълбо аз. Виждам ги отдалече нещата.
Ех, нарочила си ме и това си е Grinning Има логика в нещата, които пишеш. Но въпросния мъж в момента е на лаптоп в кухнята, до абсорбатора, за да пуши докато хлапето спи. Идеята ми е, че всучая не важи кълбото. Просто не ми се гледа телевизия, не ми сре скролва както казах вече, харесва ми да си губя време тук. Поне говоря с някой за нещо друго освен кога ще се видим, кога ще пием по 1,2,3..5. Както се казва откъсвам се от нещата. Лесно ще си пусна новите съседи и съм готов с поредния скучен ден. Не е като да нямам и др. задачки, ноо всеки има право да го мързи, както казах имам мноооого трески за дялкане. А откровенно ми беше любопитно как изглеждат нещата от друга перспектива, нямам очакване да получа само положителен отзив естествено.

Споко. Не се връзвай. Има няколко девойки във форума, дето са в миналия век още. Наричат си го "женски/ мамешки" форум. А бг мама, това е българската британика. Искаш да си поправиш сам хладилника? Къде има най-много коректни съвети - тук. Искаш да избереш акумулатор или косачка, откъде съвети? Тук? Дограма да сменяш? Блестящо ми бе обяснено в една съседна тема, тук. Бях за съвети и в професионален форум. Ами тук се конкурират. Искаш да си купиш състезателна кола за 300 бона? Пак си тук.
Та така..., миналият век си е в миналия век.

По темата - екстра си си, радвай се на времето с децата. Време за приятели - и преди децата си имал, и след като поотраснат ще имаш. Мен вече ми се иска трето дете, ама няма....Simple Smile) Елора го е казала по-горе, като станат големи, нещата вече се променят.

Но сподели, ако смяташ, че е проблем, че жена ти излиза, а ти - не. То проблемът ще е у теб, де....

# 22
Ех, нарочила си ме и това си е Grinning Има логика в нещата, които пишеш. Но въпросния мъж в момента е на лаптоп в кухнята, до абсорбатора, за да пуши докато хлапето спи. Идеята ми е, че всучая не важи кълбото. Просто не ми се гледа телевизия, не ми сре скролва както казах вече, харесва ми да си губя време тук. Поне говоря с някой за нещо друго освен кога ще се видим, кога ще пием по 1,2,3..5. Както се казва откъсвам се от нещата. Лесно ще си пусна новите съседи и съм готов с поредния скучен ден. Не е като да нямам и др. задачки, ноо всеки има право да го мързи, както казах имам мноооого трески за дялкане. А откровенно ми беше любопитно как изглеждат нещата от друга перспектива, нямам очакване да получа само положителен отзив естествено.

Споко. Не се връзвай. Има няколко девойки във форума, дето са в миналия век още. Наричат си го "женски/ мамешки" форум. А бг мама, това е българската британика. Искаш да си поправиш сам хладилника? Къде има най-много коректни съвети - тук. Искаш да избереш акумулатор или косачка, откъде съвети? Тук? Дограма да сменяш? Блестящо ми бе обяснено в една съседна тема, тук. Бях за съвети и в професионален форум. Ами тук се конкурират. Искаш да си купиш състезателна кола за 300 бона? Пак си тук.
Та така..., миналият век си е в миналия век.

По темата - екстра си си, радвай се на времето с децата. Време за приятели - и преди децата си имал, и след като поотраснат ще имаш. Мен вече ми се иска трето дете, ама няма....Simple Smile) Елора го е казала по-горе, като станат големи, нещата вече се променят.

Но сподели, ако смяташ, че е проблем, че жена ти излиза, а ти - не. То проблемът ще е у теб, де....
Благодаря!
Иначе, не мисля, че ми е проблем излизането й, поне към момента но усещам такова нещо.

# 23
И аз съм така, споко. Ако не ти липсва предишния начин на живот, всичко е точно. Преди излизах почти всяка вечер, сега хич не ми се занимава. При жената, децата и така. Наслаждавай се на момента докато са малки, бързо растат и това време не се връща. После се почва с телефоните, приятелите, заниманията и уроците и се променя всичко.

# 24
Ми да си жив и здрав!

# 25
Ще се развеждам или ще ходя по чуждо, но пускам тема, че съм добър баща.

# 26
При така зададен въпрос от автора, отговорът винаги е да.
Ще се развеждам или ще ходя по чуждо, но пускам тема, че съм добър баща.
E то едното не пречи на другото, търси баланс човекът, че го е загризала съвестта от другия край.

# 27
Спамо-чатът не е тук.
Разчиствам и заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт