Благотворителност, благодарности и други деяния :-)

• 64 391
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 705
Тази седмица мога и в събота и в неделя, но през седмицата вече не мога. И аз искам да знам дали да взема нещо предварително, какво да бъде и къде точно е домът в Драгалевци.

# 706
  • София
За тази седмица трябва да е събота-все пак трябва да се съобразяваме и с персонала там Simple Smile
Няма магазини наоколо-така, че трябва да се организираме предварително кой какво ще носи.
В мен има 70лв от последното ходене в дом7, можем да ги ползваме или да ги пазим за мероприятието с дом7.
Иначе там спешни нужди нямат-имат и нови деца, довечера в къщи ще ми звънне едната учителка, та ще имам повече инфо.
Оцветяване, книжки, песнички са ОК мисля.

# 707
  • под шипковия храст
момичета, от тук може да сваляте картинки за оцветяване... http://picasaweb.google.com/gerenyi.brigitta1/FigurasKifestKivG
защо не помислите да им наемете учител по рисуване и приложни изкуства  Thinking

# 708
  • София
И аз няма да мога да дойда тази събота-на работа съм.  Sad

Иначе това за принципното ходене през седмицата- по кое време на деня горе-долу го мислите да бъде (евентуално)?

# 709
защо не помислите да им наемете учител по рисуване и приложни изкуства  Thinking

Давайте оферти, ще ги обмисля! Laughing Не съм точно учител, ама и такава тапия имам, между другото. Това мисля и аз напоследък, да започна по-сериозни занимания с децата.

Sweetkids_mama, през седмицата пак трябва да е преди обед, за да се съобразим с режима в дома.

# 710
Имам предложение по повод посещенията в Природонаучния музей и т.н..

Да купим за два дома поне ето тази енциклопедия . Обадих се в "Егмонт", можем да ползваме 25% отстъпка, купувайки ги от тук: бул. "Цариградско шосе" 113А Можем и другите от серията да вземем и при ходенията при децата да четем, обясняваме по картинките, разговаряме.....  За животните специално ще ги подготвим за Природонаучния музей, пък и после ще им е много интересно и полезно да научават подробности след като са ги видели вече животните. Имаме я тази енциклопедия в къщи и е страхотна. Всеки ден четем от нея. За земята също е много интересна, можем и в музея "Земята и хората" да ги заведем по-нататък. Трябва да ги купим от името на фирма обаче.
Абе идеята ми е посещенията ни освен контакта с децата да имат и някаква образователна насоченост, която в случая ще свържем с мероприятията извън дома. Хем ще е занимателно и интересно, хем полезно за тях.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 10:12 от teo7777

# 711
Аз не разбрах,като идем в Драгалевци,там ли ще сме с децата или ще ги водим някъде?

# 712
Аз не разбрах,като идем в Драгалевци,там ли ще сме с децата или ще ги водим някъде?

В събота сега сме там. А Еми да разговаря с директорката и на Драгалевци, може първо с тях да го организираме.Като се видим ще говорим.

# 713
  • София
Sweetkids_mama, през седмицата пак трябва да е преди обед, за да се съобразим с режима в дома.

За мен пред обяд през седмицата е невъзможно, за съжаление.  Sad
Остава да се надявам на някой (най-после) свободен уикенд, или неочаквано изникнало прозорче през седмицата.  Blush

# 714
На мен през седмицата също ще ми е много трудно. При мен тъпото е, че обикновено до последния момент не знам какво ще е положението, защото детегледачът обикновено е много зает.  Confused

# 715
  • София
Аз няма да успея да дойда в събота, защото просто няма кой да гледа дребосъците...

Иначе за мен няма значение дали е през седмицата или през уикенда, поне докато съм в майчинство. Много ми се иска да взема Йоанна с мен, но все още не мога да определя как ще й повлияе това, нито как ще повлияе на децата... В чуденка съм, ще чакам да споделите опит. Hug

# 716
  • София
Момичета-събота 10.00 на площадчето в Драгалевци пред пицария Чичовци. Моля кажете твърдо кой идва Simple Smile?
Предлагам да занесем балони, вафли или кроасани, ябълки или банани. Нека оттук се разберем кой какво ще носи.

# 717
Аз твърдо идвам. Взела съм около 40 балона, ще взема 3-4 кутии вафли от големите. Имам рисунки за оцветяване - там имат ли си моливчета (пастели) или да взема 2-3 кутии?

# 718
  • София
Аз твърдо идвам. Взела съм около 40 балона, ще взема 3-4 кутии вафли от големите. Имам рисунки за оцветяване - там имат ли си моливчета (пастели) или да взема 2-3 кутии?

imat

# 719
там има едно Анче, с тремор и ужасно слабичко. намерили са ги с братчето и на улицата. братчето е по-малко. някой да ми каже моля какво става с него и да го цунка от мене.
впрочем
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258270.0
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт