Благотворителност, благодарности и други деяния :-)

• 64 389
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 720
 Laughing ние сме двама засега, мисля да купим...банани? Колко да бъдат?

# 721
Аз тогава ще взема ябълки. Колко, че все не мога да преценя?

# 722
Аз ще купя вафли,колко кутии?

# 723
  • София
Laughing ние сме двама засега, мисля да купим...банани? Колко да бъдат?

ами 25- да има по половин за всеки

# 724
  • София
Аз тогава ще взема ябълки. Колко, че все не мога да преценя?

ми 50 Simple Smile, ама дали не епо-добре мандаринки всъщност  newsm78, за по-лесно белене?

# 725
Добре, мандарини ще взема - около 50.

# 726
Кажете какво друго да купя?Само вафли е малко.

# 727
Освен вафли, да взема и аз малко мандаринки? Най-много да им останат за следобед, ако се окажат в повече...

# 728
  • София
никога нищо не е излишно за децата Simple Smile

# 729
  • София
Еми и този път няма да дойда за съжаление  Sad. Пътуваме.

# 730
Някой ако се чуди какво да вземе, може би е добре да има още банани, за да не им ги делим по половинка.

# 731
Прибрах се вече, утре като тръгвам ще видя евентуално да спра за банани.

Разпечатах сутринта едни гатанки. Взела съм една приказка, стихотворения, енциклопедията, и пластелин с две дъски. Бели листа и едни много големи фулмастри. Мисля да да ги разделим на две групи, и да им организираме на едните художествени занимания, на другите литературни. Grinning   newsm78

# 732
  • София
Matzko ми писа, че ще вземе достатъчно банани. Аз съм разпечатала картинки, не е лошо, ако  правим нещо на състезателен принцип (гатанките), да измислим някакви наградки. Искате ли всяка да вземе от вкъщи по 2-3 дребни играчки (примерно като тези от Макдоналдс) от нашите деца и да ги ползваме за награди?

# 733
Искате ли всяка да вземе от вкъщи по 2-3 дребни играчки (примерно като тези от Макдоналдс) от нашите деца и да ги ползваме за награди?

Абсолютно, обаче аз миналия път като ходихме в дом Н7 направих точно това, бях събрала такива играчици и им ги раздадох, ама не като награди. За награди, за утре, ей сега ще сложа 50 бонбона, много са готини, личен запас. Днес исках да им купя със същата цел едни парички, жълти и лъскави, а вътре шоколадче, ама вече ги нямало. Абе те на всичко се радват, най-вече на нас.

# 734
  • под шипковия храст
аз все ви се меся в темата... Rolling Eyes , но си мислех, че ако дечицата при вас са по-големки, можете да им разпечатате и фигурки за обличане, от по-едрите, че да е лесно изрязването. http://picasaweb.google.com/Aracelihe/JuegaConTusAmigasAlgoexport http://picasaweb.google.com/Aracelihe/TotModaPatriciaYCarlos  Peace

Общи условия

Активация на акаунт