Благотворителност, благодарности и други деяния :-)

• 64 378
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 780
Аз не съм много в час с куклените театри, но при този човека с куклите се вижда в цял ръст. Представлява нещо като декор със завески, заставаш отпред и правиш представление, размерите съм ги написала. Описвам това подробно, защото имаше и друг модел - по-малък, правоъгълен със завески, поставя се върху плоскост, примерно маса, актьора е скрит виждат се само куклите. Струва 39 лв. Дано сте ме разбрали, че ако решите да купувам да не стане разминаване в представата за модела. Имам пари ще взема, каквото кажете.

# 781
Аз не съм много в час с куклените театри, но при този човека с куклите се вижда в цял ръст. Представлява нещо като декор със завески, заставаш отпред и правиш представление, размерите съм ги написала. Описвам това подробно, защото имаше и друг модел - по-малък, правоъгълен със завески, поставя се върху плоскост, примерно маса, актьора е скрит виждат се само куклите. Струва 39 лв. Дано сте ме разбрали, че ако решите да купувам да не стане разминаване в представата за модела. Имам пари ще взема, каквото кажете.

aha...
добре, че уточни.
Аз лично си представям по скоро 2-2 вариан, този, в който се виждат само куклите.
Аз такъв бях гледала и в Джъмбо, но днес вечего нямаше.

Според мен кукления театър, който трябва да купим трябва да е втория вариант, със скрития актьор.

Хайде момичета, включете се с коментар някакъв ...

# 782
  • София
Според мен няма значение как ще е -поне на моя син и без декори и кукли като се вживявам и му правя театър само с някой негова играчка, като че ли се абстрахира, че ме вижда и "потъва" в предтставлението. Въпреки това обаче май параван е по-добре. Лилче, Тео  Heart Eyes Heart Eyes, страхотна работа сте свършили.

# 783
Какъвто и театър да вземем, най-важното е да е стабилен. Този на дъщеря ми непрекъснато пада, пък с повече актьори и зрители не мога да си представя. Иначе цената на куклите, които е намерила Аврора, е много добра. Аз съм ЗА.

# 784
И според мен са си съвсем ОК цените. За театъра - може би втория вариант, да се виждат само куклите. Макар че, и аз като Еми, мисля, че всичко зависи от "актьорските умения" на правещия театъра Laughing Всички сме с деца, така че "актьорството" ни е в кръвта hahaha Аз в къщи изобщо нямам театър, а се крия зад масата, ама такъв купон пада, че на малкия въобще не му прави впечатление вижда ли ме или не, че отвреме навреме даже някоя плюшена играчка играе повече от една роля, като нямам точно каквато ми трябва. На децата това, според мен, не им прави толкова голямо впечатление, стига да им грабнеш интереса.

# 785
Момичета, звъннах на фирмата производител и в момента имаха този модел:

Цената без фактура /без ДДС/ е 16лв. Фирмата е в Пазарджик и за куриер около 4 лв. Видя ми се много изгодно и преди малко го поръчах, утре трябва да е при мен. Дано не се сърдите, че не ви попитах.  Praynig
П.С. Размерите са 110x64x30 см

# 786
Мисля, че е страхотен!!! Браво на теб! И цената му е супер - то за такава цена какво да питаш Wink

# 787
Здравейте, момичета!В събота ще дойда и аз с моята половинка( нали има нужда и от мъже).За първи път ще участвам, моля ви кажете ми какво да донеса.

# 788
  • София
Avrora   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ivon  Hug
Ужасно ме е яд, че няма да съм с вас  Cry

# 789
Avrora, супер си  Hug !

В кой район на София живееш за да се видим и да ти дам парите???
Вземи и кукли, всички без лилавата маймуна предлагам аз, момичета?

# 790
Здравейте, момичета!В събота ще дойда и аз с моята половинка( нали има нужда и от мъже).За първи път ще участвам, моля ви кажете ми какво да донеса.

В четвъртък-петък, когато имаме повече яснота колко души ще бъдем, ще се разпределим кой какво да вземе. Обикновено купуваме плодове, вафли или кроасани... такива неща.  Hug

# 791
Живея в Лозенец, срещу басейн Спартак. Утре ще купя и куклите. Кажете какви видове, получиха ли се куклите от RAVIA?

# 792
Живея в Лозенец, срещу басейн Спартак. Утре ще купя и куклите. Кажете какви видове, получиха ли се куклите от RAVIA?

Laughing

Здрасти комшо! Сега ще се окаже, че се и познаваме.

Всичко чета, супер е! Hug

Равиа още не ми е писала, тя каза към края на седмицата. За енциклопедията, от Егмонт с отстъпка, трябва като фирма да ги купим и може би няколко, не една, за да ползваме отстъпката. Обаче аз искам да си купя и другите две, някои от вас ако искат за детето си, и две да вземем за дом 7 и Драгалевци, и готово. Но да не бързаме, има време, не е казано, че за тая събота ни трябват.

# 793

Здрасти комшо! Сега ще се окаже, че се и познаваме.

Всичко чета, супер е! Hug

Равиа още не ми е писала, тя каза към края на седмицата. За енциклопедията, от Егмонт с отстъпка, трябва като фирма да ги купим и може би няколко, не една, за да ползваме отстъпката. Обаче аз искам да си купя и другите две, някои от вас ако искат за детето си, и две да вземем за дом 7 и Драгалевци, и готово. Но да не бързаме, има време, не е казано, че за тая събота ни трябват.

Супер, аз работя на НДК и ще ми бъде удобно да мина да ти дам парите

За куклите...Тео, ще чакаме ли  Равиа или да ги взима AvrorA???

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 21:58 от доня КОПРИВА

# 794

За куклите...Тео, ще чакаме ли  Равиа или да ги взима AvrorA???

Не знам какви са точно куклите на Равиа. Лично според мен, нека и Аврора ги вземе, и Равиа като ги прати, ще ги разпределим м/у дом 7 и Драгалевци. И в двата дома да имат. Понеже това, което Равиа предлага, не ми се струва скъпо.

Лили, ние тук с Аврора може нещо да се раберем, не се притеснявай, аз мога да й дам парите, пък ние с теб после ще го мислим.

Общи условия

Активация на акаунт