Математически турнири 1-4 клас тема 63

• 66 498
  • 736
  •   2
Отговори
# 165
@svk123 Скоро ще излязат, предполагам.

ЧХ мина, чакат се резултатите.

Някакви наблюдения или обратна връзка от децата?

В идващата събота - СМТ.

# 166
За ЧХ верните отговори бяха качени на официалната им страница няколко часа след състезанието. Ако е пренесено правилно, всеки може сам да си изчисли точкитее Simple Smile

# 167
Моите деца (4 и 2 клас) са се справили под нивото си на ЧХ, задачите за пространствена ориентация ме затрудниха и мен.

# 168
Mometo* от това ме е най страх. Знам го че може да се справи, но да има нещо, което да го притесни или разсея по време на състезание/ изпит  и край, отива на вятъра всичкия труд до момента.

Така миналата година имаше 20 точки на СМТ, състезание което не е чак с такава трудност.

# 169
  • София
На моя третокласник на ЧХ му сметнах 101 точки. На три задачи има много тъпи грешки - от разсеяност при сметките ...
Тази с кубчетата и една друга задача също ги е объркал, така грешните стават общо 5. На една не е написал отговор (не знам защо, не е трудна, а е имал и още време, но е предал 5 минути по-рано). И така още 4 точки назад. Не знам как е нивото тази година, но съдейки по предните 2 години, тези точки няма да му стигнат за грамота ...

На МБГ излезе днес протоколът - 36 точки има там той. Четвъртокласничката има 20. Обаче за 4 клас като цяло ми се виждат резултатите по-ниски, та ще видим. Тя само на МБГ се яви, на друго състезание не иска да ходи. Сега ще се готви за олимпиадата.
Той ще ходи на СМТ, но няма да има почти никаква подготовка, че няма време. Ще се явява за първи път на СМТ. Ще видим как ще се представи.

# 170
  • Варна
Ние сме със 111т по мои сметки на ЧХ.Във Варна награждават само първите три резултата.Така,че не се надявам на нищо.
На МБГ , много е бързала да предаде, явно е гонила 30-тата минута Grinning Там сме с 33т.

# 171
Кога е олимпиадата?

# 172
Всичките са се справили добре. Дори някое дете да е получило по-малко от обичайните точки - е добре да бъде похвалено, а не - критикувано или омрънквано.

# 173
  • София

На 08.12.2024г е Общинският кръг.
В тази връзка аз имам други въпроси:
- За София къде се провежда - всяко училище ли си я провежда или има училища организатори?
- Какви документи се подават и има ли крайни срокове (и кога са те, защото наближава)?
Ако може да се включи някой с опит и да сподели какво се прави, ще съм мнпго, много благодарна Simple Smile

Всичките са се справили добре. Дори някое дете да е получило по-малко от обичайните точки - е добре да бъде похвалено, а не - критикувано или омрънквано.

Така е. Няма как винаги на са направили всичко и на всяко състезание да са еднакво съсредоточени. Simple Smile

# 174
Датата на НОМ не е на 8.12.2024 г., а ДО 8.12.2024 г., освен ако не визирате единствено за гр. София. Поне за гр. Пловдив все още не е обявена конкретната дата.

# 175
# 176
  • София

Благодаря! Явно има промяна от първоначалния график, който гледах в началото на учебната година. Доколкото разбирам от училището трябва да дадат информация къде ще се провежда олимпиадата. Надявам се скоро да получим информация Simple Smile

ПС: Олимпиадата напълно съвпада с ИС. Не че моята четвъртокласничка искаше да ходи на ИС, но много деца вероятно искат.

# 177
Това пък НОМ да съвпадне с ИС как успяха да го сътворят, при все планирането в аванс .. Rolling Eyes
Отличници!

# 178
И на мен ми направи впечатление, че се получава много тъпо.

# 179
Здравейте
Може ли някой да ми прати таз годишните задачи от ЧХ за 2 клас.
Благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт