Математически турнири 1-4 клас тема 63

• 66 570
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Има публикувани разпределения по стаи за турнира Иван Салабашев за явяващите се в 125-то училище в София, както и за тренировъчния тест на СМГ за 3-ти клас.

# 256
Решенията от Салабашев 2024 дали ще излязат някъде днес?

# 257
  • Варна
На страницата на СМБ-Плевен са публикувани отговорите на Салабашев.

# 258
Дидева ги е качила вече.

# 259
Взели са си забележка за задачите за първи клас. Направете сравнение между таз годишните и миналогодишните Simple Smile))
Във Варна сякаш тази година имаше много слаб интерес към това състезание.

# 260
  • София
Излезе класирането на СМТ преди малко.

# 261
Решихте ли ИС днес? За 3 клас бих казала, че не са били трудни. Малко съм разочарована от моето. Които е сгрешил, са му били по силите. Но, нещата са такива, каквито са. Явно, това ни е нивото в трети клас. Ще чакаме да видим къде ще се класира, все пак, в общото класиране. Simple Smile

# 262
  • Варна
Решихте ли ИС днес? За 3 клас бих казала, че не са били трудни. Малко съм разочарована от моето. Които е сгрешил, са му били по силите. Но, нещата са такива, каквито са. Явно, това ни е нивото в трети клас. Ще чакаме да видим къде ще се класира, все пак, в общото класиране. Simple Smile
Да и ние сме така с тъпи грешки на задачи,които са ѝ по силите.Едната даже е от лесните.После се тупа по челото ама.. Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 09:20 от bee

# 263
Пуснах за 1 клас вкъщи, че се колебаех дали ще може да прочете задачите.Една лесна сгреши и според мен там щеше да обърка още една от лесните.Мисля си, че трябва автоматизиране на събиране и изваждане

# 264
1 клас, две задачи, е чудесно.

# 265
  • Пловдив
При нас вече има резултати (4 клас).
Прави ми впечатление, че деца, които се справят по принцип доста добре нямат много точки, може би са били трудни. Не ми е останало време да ги погледна.

# 266
При нас вече има резултати (4 клас).
Прави ми впечатление, че деца, които се справят по принцип доста добре нямат много точки, може би са били трудни. Не ми е останало време да ги погледна.

Това за ИС ли? Бихте ли споделили за кой град и къде гледате резултати?
Благодаря!

# 267
  • София
Аз за 4 клас не съм ги гледала още задачите, но след олимпиадата ще ги дам на дъщеря ми да ги реши за упражнение и да видя как ще се справи. Тя не пожела да ходи на ИС и я подкрепям, сега се готви за олимпиадата.

Синът ми в 3 клас вчера ходи на ИС. Ако е написал и в бланката каквото на листа със задачите, трябва да е решил всичко без грешка Simple Smile. Този път няма грешки на лесните задачи, както обикновено недоглежда и на лесните прави тъпи грешки, а на трудните не. Сега се моля и да е преписал вярно отговорите си в бланката, че нищо не се знае Joy

# 268
Здравейте. Някой знае ли как се точкуват задачите на днешното бургаско състезание Николай Чудотворец?
Благодаря

# 269
  • Варна
Здравейте. Някой знае ли как се точкуват задачите на днешното бургаско състезание Николай Чудотворец?
Благодаря
И аз това се питам, също и отговори дали има някъде?

Общи условия

Активация на акаунт