“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни

• 17 038
  • 179
  •   1
Отговори
# 30
Ще се пробвам с това предаване и аз. Поне по-различно ми изглежда от останалите.

# 31
   Това би трябвало да е шоуто Soliti ignoti с водещ Амадео Себастиани, което се излъчва по Рай уно. Не мога да преценя дали е интересно... Понякога съм се заглеждала, особено в частта с познаването на роднините, но то е толкова едно и също всяка вечер, че много бързо омръзва. Мъжът ми го гледа, обаче, та и аз покрай него Simple Smile. Но щом толкова години не слиза от екран в Италия, явно се харесва на зрителите и има рейтинг. А водещият е уникален случай. Той води сигурно повече от половината предавания по Рай уно, кога спи този човек, не знам. Последно водеше и Сан Ремо и какво ли още не. Да видим Геро как ще се справи. Той ми е доста по-симпатичен от Амадео, когото мъжът ми нарича "Кермид" Simple Smile.

# 32
   Това би трябвало да е шоуто Soliti ignoti с водещ Амадео Себастиани, което се излъчва по Рай уно. Не мога да преценя дали е интересно... Понякога съм се заглеждала, особено в частта с познаването на роднините, но то е толкова едно и също всяка вечер, че много бързо омръзва.

Да това е копи пейст формат, които пак е даден на Халвите да го о*ер*т!
Нова май не разбра, че тия циркаджии, определно не разбират от игрални формати!

# 33
   Това би трябвало да е шоуто Soliti ignoti с водещ Амадео Себастиани, което се излъчва по Рай уно. Не мога да преценя дали е интересно... Понякога съм се заглеждала, особено в частта с познаването на роднините, но то е толкова едно и също всяка вечер, че много бързо омръзва.

Да това е копи пейст формат, които пак е даден на Халвите да го о*ер*т!
Нова май не разбра, че тия циркаджии, определно не разбират от игрални формати!
И от дизайн

# 34
  • София
Гледате ли?

# 35
Гледаме, ама ...

# 36
Гледам, скучно ми е. Ще спирам телевизора.

# 37
  • Другата България
И аз гледам.
Със смесени чувства съм, дотук всички и аз ги отгатнах, русата девойка според мен е “работи с глина“.

# 38
Не е лошо, но трудно би ме задържало пред телевизора,  когато навън е лято Joy

# 39
  • София
Тази Елена странно разсъждава. Високите хора нямало как да са световни шампиони по карате. Объркала се е. Мудно ми върви първи епизод.

# 40
  • Другата България
Този е хореографът според мен.

# 41
  • Sofia
Не е.
Адвокат е.
Аз го мислих за каратист и потърсих името.

Не ми допада засега.
Нещо ми е скучно...

Гледах реклама,че и за едно друго предаване започва кастинг-“Пееш или лъжеш” 🤨 с Рачков 😤
И то май нямаше голяма гледаемост 🤔

# 42
Всеки ден няма да ме грабне. Засега става.

# 43
Този го гугълнах и ми излезе верния отговор Joy

# 44
  • Другата България
Тоя сигурно е водещ на събития.

За всеки ден и мен няма да ме грабне.
А след като започне ЕП - направо ще го прескачам вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт