Подготовка за малкия човек - тема 26

• 41 665
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
С мляко Аптамил, както и с кърма, НУК най-малка дупка тече много. Изобщо не са подходящи за новородено според мен.

# 526
С първото ми дете преди години използвах Авент и това беше най-доброто от всичко, което бях пробвала. И сега ще заложа на тези шишета и биберони, само да избера между Natural response и Anticolic

# 527
  • Замък сред облаците
И Avent Natural и Nuk first choice ползвахме до към 10 месеца, после минахме само на Нук покрай подмяната на шишетата.
Моят съвет е да се пробват различни, всичко опира до бебето накрая 😁

# 528
  • София
Здравейте,момичета, бихте ли ми дали мнение за шишета Авент анти колики, Д-р.Браун и Нук, в чудене съм между тези три марки,прочетох в доста стари теми за мнения, би ми се искало да получа и по-прясно такова.
Благодаря!
Моето дете пие от Natural Response и при кърмено бебе действително е голям плюс,че текът бавно.Във форума съм го срещала само като негатив, за мен е изцяло положително.
NUK размер М , 0-6 месеца текът много силно и аз не смятам че са подходящи.

# 529
  • Замък сред облаците
Има и размер С на биберона на Нук, но се купува отделно (логиката къде е, не знам).
Всъщност да не бъркам дали пишеше С на опаковката или беше на брой капки, че беше преди 2г, но реално се продаваше биберон с по-слаба струя от този в комплекта с шишето. Трябва да се види съответния модел шише и биберони, които се продават към него. Ние на месец и нещо открихме това.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 06:56 от АА

# 530
Ние ползваме главно шишетата calmа на медела. За кърмачета са супер понеже не тече ако бебето не суче.

# 531
Здравейте, ще се радвам на мнение кое от тези шишета е по-добро.
Изчетох мнения в сайта, но всичките са от преди доста години и ми се иска да прочета вече по-съвременни,за да мога да направя разлика и да се ориентирам в правилната посока.
Шише Nuk или Philips Avent ?
Благодаря!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 09:11 от bubanka

# 532
  • София
Авент.
Обаче има тема, която се казва "подготовка за малкия човек".

# 533
Аз също бях много доволна от Avent Natural response, ползвах ги някъде след 3 или 4 месец. Моят бебок имаше проблем със засукването в началото и много трудно дърпаше мляко от шишетата на Авент, ползвах тези на Lansinoh, докато се научи и поразвие мускулите в устата. Пробвах и на НУК, давеше се с най-малкият размер. В болницата имаше такива на Чико, те направо си течаха, като ги обърнеш.

# 534
Аз използвам Avent natural response. Хубавото им е, че пуска мляко само когато бебето засуче. Но не действат срещу колики изобщо. Моето дете се храни от тези шишета и имаше ужасни колики. Но пък свикна с тях и сега няма смяна.

# 535
Не мисля, че някое шише може да ни спаси от коликите. Аз съм с Томи Типи анти колик и пак си имаше колики в началото. Бяха предимно вечер по няколко часа.

# 536
  • Замък сред облаците
Хаха. Кой мисли че премахват коликите? Просто са направени така, че да гълта по-малко въздух, оттам да се намали подуването и дискомфорта в коремчето.

# 537
Хаха. Кой мисли че премахват коликите? Просто са направени така, че да гълта по-малко въздух, оттам да се намали подуването и дискомфорта в коремчето.

Така е, но рекламата и особено продавачите ги пробутват едва ли не като вълшебни.

# 538
Както и ни пробутват капки за колики. Смятам, че коликите са период, който трябва просто да отмине. Купувала съм всякакви капки и това е било просто за мое успокоение, че правя нещо за бебето си, но докато не преминат от самосебе си, няма спасение.

# 539
От капките видях ефект единствено от Lefax, но просто облекчи коликите, не изчезнаха. Загряването на коремчето и гимнастика, която стимулира отделянето на газове, помагаха най-много.

Общи условия

Активация на акаунт