Подготовка за малкия човек - тема 26

• 41 652
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Между другото да. Чувам рева, но не чувам примерно бухала за бял шум, който й е до главата. И определено не е тих. Не знам това дали са някакви настройки. Не съм нагласяла нищо.

# 511
За мен да следя бебето с телефона не ми е удобно. Предпочитам да си имам отделен екран. Ползвам го за сега главно през деня като правя нещо в кухнята. Ние сме с Филипс. Не е бюджетен. Доволна съм за сега. Сложен е към кошарата, но понякога я слагам на леглото, което е по-далеч и й виждам очите, ако са отворени. Звука е доста силен. Не го държа на макс и се чува, ако изреве. Има добра картина, зуум. Може да й говоря и (май) да пускам песнички. Измерва температурата в стаята, но на мен не ми е от такова важно значение да я следя на всеки час как се променя. Няма при нас сериозни температурни разлики.
Може ли да споделиш кой вашият?

Този

Но го взехме на 450 лв, сега не го намирам под 600 лв. Виж в Амазон дали няма да излезе някоя оферта. Ние от там взехме стаен термометър, който става и за вана на половин цена, пак на Авент. Иначе имат 3 бейбифона. Виж ги в сайта им за повече инфо. Предполагам и този може да се свърже с телефона, но не съм пробвала и не ми се е налагало.
Много благодаря! Ще го потърсим и в OLX

# 512
  • Sofia
За бебебфоните на Филипс следете в немския амазон. Тук цените са ужасни. Аз купих от немския амазон и беше по това време на половин цена, С baby wish list-а се намаля с още 15%.

# 513
  • София
Купи си един хубав термометър за стаята на бебето
И да насоча камерата към него Grinning Може, в списъка е, но ми се искаше по-удобен вариант. Дали продават термометри, които се свързват към телефона и мога от него да гледам температурата?

Има дигитални термометри в Тему с температура и влажност струват стотинки практически.

# 514
+1
И най-важното са си точни. Хем час, хем температура, хем влажност показват.
Сравнила съм с други подобни по-скъпи, 1 към 1 са показанията.

Купи си един хубав термометър за стаята на бебето
И да насоча камерата към него Grinning Може, в списъка е, но ми се искаше по-удобен вариант. Дали продават термометри, които се свързват към телефона и мога от него да гледам температурата?

Има дигитални термометри в Тему с температура и влажност струват стотинки практически.

# 515
Аз поръчах от тему 3бр. И трите показваха различна температура и влажност в една и съща стая, един до друг. Не са точни според мен.

# 516
Аз съм доволна от дигиталният на Cangaroo. Показва същото, както обикновеният ни стъклен стаен термометър. Камерата показва с около градус по-висока температура, предполагам заради нагряването. Просто си имам едно на ум като гледам температурата там.

# 517
Този, който ние имаме, сега погледнах, е от Алиекспрес. Макар, че аз не намирам особена разлика с тези от Тему.

Вече 1 година си е точен.

# 518
  • София
Аз съм доволна от дигиталният на Cangaroo. Показва същото, както обикновеният ни стъклен стаен термометър. Камерата показва с около градус по-висока температура, предполагам заради нагряването. Просто си имам едно на ум като гледам температурата там.
Аз също съм доволна от Cangaroo,точен е.

# 519
Здравейте,момичета, бихте ли ми дали мнение за шишета Авент анти колики, Д-р.Браун и Нук, в чудене съм между тези три марки,прочетох в доста стари теми за мнения, би ми се искало да получа и по-прясно такова.
Благодаря!

# 520
Здравейте,момичета, бихте ли ми дали мнение за шишета Авент анти колики, Д-р.Браун и Нук, в чудене съм между тези три марки,прочетох в доста стари теми за мнения, би ми се искало да получа и по-прясно такова.
Благодаря!

Здравей, ние използваме и съм много доволна от Авент natural response. Пуска единствено, когато бебенцето суче. Имам и едно шише на Нук, което много си бях харесала, но явно биберона пропуска повече и моето бебенце се дави постоянно от него, затова го използвам в много краен случай.

# 521
Още 1 глас за Philips avent natural response. Тече само ако бебето смуче. 

НУК и с най-малкия размер направо тече, освен това буквално за 2 седмици употреба почна да се огъва биберонът.

Пробвахме и на Чико, там също тече много.

# 522
Хм, аз се двоумя между natural response  и антиколик кое да си купя. Каква е разликата, знаете ли?
Благодаря!

Здравей, ние използваме и съм много доволна от Авент natural response. Пуска единствено, когато бебенцето суче. Имам и едно шише на Нук, което много си бях харесала, но явно биберона пропуска повече и моето бебенце се дави постоянно от него, затова го използвам в много краен случай.

# 523
Хм, аз се двоумя между natural response  и антиколик кое да си купя. Каква е разликата, знаете ли?
Благодаря!

На мен ми бяха препоръчали антиколик,дето е с една зелена частица на шишенцето,но ми казаха, че и за да тръгне млякото, бебето трябва да засуче доста силно.
Отделно пък днес гледах сравнение в ютуб между това шише и на Нук, и момичето каза, че хубавото при шишетата на Нук е че дупката на биберона е от едната страна,което не позволява на бебето да се задави, защото млякото не отива право в гърлото, както е при нормалните шишета, нещо такова.
Та и аз не знам, може би докато не пробваме, няма да разберем. 🥲

# 524
Ние използваме НУК и съм доста доволна, не се задавя. Но го има фактора, че смесваме обикновено мляко с анти рефлуксно, а то е по-гъсто. Иначе действително си капе лесно с обикновено мляко.

Общи условия

Активация на акаунт