Подготовка за малкия човек - тема 26

• 40 690
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Някой с отзиви за икейските матраци, насочила съм се към тях.

И препоръка за термометър също търся.

Баткото е с икейски, по-твърд (по-висок клас) и е удобен. Не се е деформирал дори и ние като лежим на него или се скача отгоре му, не запарва.

Имаме на Микролайф термометър и засега (3г) не ни е подвел стига да се спазва начина на мерене на температура. Мери за 3сек, батериите му са сменяни само веднъж, а е ползван много за съжаление. Скъп е, но си заслужи парите.

# 631
  • София
Имаме на PIC термометър за чело, покъртителен е, всеки път различна стойност дава.Ползвам Омрон обикновен електронен ,меря под мишницата.

И моето бебе е с Икейски матрак, взехме този
 https://www.ikea.bg/products/krummelur-matrak-s-pyana-za-bebeshk … evatche/00321015/

# 632
Момичета, препоръчайте ми електрическа люлка за бебето от която сте доволни.  За сега гледам на Lorelli Toscana  и Cangaroo La scala. Simple Smile

# 633
С Cangaaroo iSwing сме ние, доволна съм.

# 634
  • София
Момичета, препоръчайте ми електрическа люлка за бебето от която сте доволни.  За сега гледам на Lorelli Toscana  и Cangaroo La scala. Simple Smile
La Scala бих взела аз и честно казано съжалявам, че не взех нея , ами Kikaboo-то
 Бих казала ,че е една от не особено сполучливите ми покупки за бебето.Почна да скърца 😔 Иначе бебчето много си седи в нея и я харесва.
Поставям го тук, за да си знаете все пак, знам че питането не е за нея конкретно.

# 635
Здравейте, откъде купувате Мерино продукти? Имаме одеало от гуш и много ми харесва как регулира топлината. Вие взимате ли такива дрешки/одеала?

Видях, че и в шушулка има, не съм пробвала от там, а в гуш няма по-голям размер на одеалото и дрехите. Благодаря предварително!

# 636
От фейсбук "вълнуващо" и ".за вълната с любов"

# 637
  • София
И аз сега вторник си чакам едно гащеризонче вълнено от вълнаУващо.За бебеносене основно ще си го ползвам, имат доста интересни неща в страничната, пък ще видим какво са издокарали 🙂

# 638
Аз ще раждам декември и за сега взех за бебеносене едно панталонче и едно боди. Чакам да видя какво ще е времето, че от баткото така и не облякох едно костюмче от шушулка Марино. Като се роди бебо може би ще взема още нещо.

# 639
Здравейте, откъде купувате Мерино продукти? Имаме одеало от гуш и много ми харесва как регулира топлината. Вие взимате ли такива дрешки/одеала?

Видях, че и в шушулка има, не съм пробвала от там, а в гуш няма по-голям размер на одеалото и дрехите. Благодаря предварително!

Купувам от Германия с доставчик, цените са доста по-адекватни, а продуктите са хубави.
https://www.dilling.de/

Моля ви споделете за тези компресорни инхалатори - за какво служат, полезни ли са, чувам, че са задължителна покупка за деца? От какво сте доволни, за какво трябва да внимавам да има? Малко се шашнах като им видях цените...

# 640
  • Замък сред облаците
“Задължителни” са като се стигне до боледуване на дробовете и изпишат инхалации. Ние купихме такъв на 18 месеца като направи пневмония, според изписаното от лекаря лечение.
https://remedium.bg/omron-duobaby-ne-c301-e-kompresoren-inhalato … a-bebeta-127921/p
Нашият е за възрастни и деца и има аспиратор за нос. Когато купувахме преди година май беше 160лв редовната цена, ако не се лъжа, че мъжът ми ходи. Ама инфлация…
Омрон предлагат и резервни части, хубаво е да се сменят на няколко години въртящите глави.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 07:22 от АА

# 641
Никога не съм ползвала инхалатора за детето. Няколко пъти ние сме го ползвали с баща му. Така че колко е задължителен е друга тема. Иначе нашият е на омрон котето

В за вълната с любов има по 5-10 лв дрешки.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 07:30 от Дух

# 642
Може ли линк? Не ми излизат в търсачката

# 643
Може ли линк? Не ми излизат в търсачката

https://www.facebook.com/groups/787058912078125/?ref=share

Вълнуващо и аз сега не го намирам.

# 644
Дух на колко години е детето? Защото, ако е малко и не е посещавало още ясла и градина е нормално да не боледува. Моите , като почнаха ясла и градина често се разболяваха и правеха бронхити. Така, че инхалатора си е необходимост. Рядкост са децата, които не боледуват и няма да им е необходим. А малкото ни дете, като беше на 4 месеца се разболя от баткото и направи пневмония. Искаха да го приемат в болница, но се размина само с антибиотик вкъщи. Тогава нямах инхалатор, но сега имам, защото с две деца вкъщи , които ходят на училище трябва да съм подготвена, че може да донесат някой вирус и може да ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт