Подготовка за малкия човек - тема 26

• 40 551
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Първият ми се роди в 37 ма обаче не помня как беше. Помня, че беше много поспалив и вял и трудно ядеше, та сега хем да не се дави от голям отвор,хем и да не му е адски трудно на бебе две, което се чака пак по-рано

# 721
Здравейте, дами! Може и да е много глупав въпрос, но с първото дете не ми се е налагало да купувам матрак за кошара. Та...
Харесах кошара (сгъваема с падаща страна, ако има значение) с размери 125/63/73см, но в нито един сайт не откривам информация за размер на матрака. 120/60 ли се пада да е или ..? Thinking
Благодаря предварително и отново се извинявам ако е тъп въпроса! GrinningHug

# 722
  • Пловдив
Маги, точно 120/60. Днес това разглеждах и аз. Уж имат матрачета вътре, но мисля, че са тънки и неподходящи. Аз ще си взема отделно. В момента в Айко има -20 процента.

# 723
Маги, точно 120/60. Днес това разглеждах и аз. Уж имат матрачета вътре, но мисля, че са тънки и неподходящи. Аз ще си взема отделно. В момента в Айко има -20 процента.
Благодаря за бързия отговор! Heart
Точно от Айко ще поръчвам и кошарата и количката сега и ми излезе -20% на матраци. Викам си "чудесно, 3 заека с един куршум". Може и да избързвам леко, че съм чак за януари, но не пречи да съм подготвена от рано. Heart Eyes Сега остава да се образовам на тема бебешки матраци и да избера подходящ.
Отново благодаря! Hug

# 724
Не избързвате, по-добре да са готови нещата по-рано, че последните седмици са доста тежки. Аз лично нямах сили за нищо. И родих 3 седмици по-рано

# 725
  • Sofia
Аз купих шишета Филипс Авент антика лек, бебчо се наложи да се роди в края на 34 седмица. Беше 2 седмици в неонатологията на Токуда където го научиха да яде от шишенца Нук които са с по-различни биберони. Прибрахме си го вкъщи и пробвахме да го храним с Филипс, но не искаше да яде. Бързо се сетихме какъв е проблема и мъжа ми спешно ходи да купува Нук вечерта. С тях веднага си прояде. Та имам 2 шишета Филипс които само заемат място.

# 726
  • до най-прекрасния мъж
Матраците, с които се продават сгъваемите кошари, не стават за сън. Те са няма и 1-2 см. Ползват се за подложка. Ние си купихме сгъваем, но нашата кошара е само за път.

# 727
  • Пловдив
Аз взех на магнифлекс матрак за сгъваемата кошара. После ще мисля какво ще го правя.

# 728
  • Sofia
Нашето бебе спи в кошарата, на не иска да спи директно на матрака и слагаме гнездото в кошарата, в противен случай не иска да спи изобщо.

# 729
Здравейте, с първото ми дете купихме количка, която едва се побираше в асансьора на панелното ни жилище. Сега съм в търсене на друга количка, с която по-лесно да стават нещата. Засега разглеждам само в интернет, но на доста колички не им пише размерите. Ако имате препоръки за по-тесни колички, бих се радвала да ги чуя.

# 730
  • Варна
Здравейте, с първото ми дете купихме количка, която едва се побираше в асансьора на панелното ни жилище. Сега съм в търсене на друга количка, с която по-лесно да стават нещата. Засега разглеждам само в интернет, но на доста колички не им пише размерите. Ако имате препоръки за по-тесни колички, бих се радвала да ги чуя.
В темата за количките питай. Там ще ти кажат.

# 731
Трябвят ли бебешки дрехи за болницата при раждане на бебето и какви да бъдат, за лятно бебе

# 732
Нашето бебе спи в кошарата, на не иска да спи директно на матрака и слагаме гнездото в кошарата, в противен случай не иска да спи изобщо.

Да, това често се случва, защото новородените искат да бъдат сгушени като в корема на майка си Simple Smile Като ги сложи човек в една голяма кошара и се чувстват несигурни, докато гнездото им дава това усещане за по-малко и по-тясно пространство. По същата причина се и повиват бебетата в първите месеци.

# 733
  • София
Трябвят ли бебешки дрехи за болницата при раждане на бебето и какви да бъдат, за лятно бебе

Провери списъка на болницата, в която ще раждаш. В някои искат, в някои не.

# 734
Зависи от болницата. В "Надежда" не трябва нищо да се носи за бебето (освен дрешки за изписването, разбира се), всичко е осигурено.

Общи условия

Активация на акаунт