КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 661
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Hrisi, на мен ми отказаха да ми направят копие на бележката (без дори да видят дали на бележката има и друг уред или нехранителни стоки)...Дано поне не ми се наложи да чакам 30 дни  докато ми върнат уреда.🙂

Ако нямаш копие на бележката, а в случай, че ти трябва за някоя друга стока, и се случи уредът да остане в сервиза, защото не може да се ремонтира, какво правим?
Имайте си го това на ум, когато ви искат касовия бон.

# 256
  • Пловдив
Ако не може да се ремонтира в гаранционния срок го заменят с нов и връщат бележката с протокол от замяната. Гаранцията се удължава с времето, което уредът прекарва по сервизи.

# 257
Не винаги се заменя с нов, има и други варианти. Нищо не пречи да си имаш копие за всеки случай.

# 258
Попитах дали ще ми направят копие на бележката- отказаха. Дадох бележката в крайна сметка, защото съм убедена, че другите стоки в касовия бон бяха хранителни, които няма да връщам. Но много се изненадах, че отказаха да направят копие (виждала съм мисля да правят копия на други клиенти).

Нищо не пречи да си имаш копие за всеки случай.
Така е, ще го имам предвид оттук нататък.🙂
Замразените мидени ядки от тази седмица стават ли?🙂

# 259
Сигурно си попаднала на такава, която всичко отказва Simple Smile

# 260
Здравейте, някой с отзиви за този фрайер? Трябва ми за 2-ма души. Целя максимално да избягвам пърженето.

# 261
Сигурно си попаднала на такава, която всичко отказва Simple Smile
Вероятно.😂 А може и просто да е била в такова "отказващо" настроение точно в онзи момент.🤭

# 262
Infinity7
слаб е

# 263
А къде са изложени обикновено сгъваемите табуретки на промоция? Не можах да ги открия в новия магазин на Халите.

# 264
При вас правят ли тестове на аварийното осветление?
Вече за трети път ми се случва, като този път бях вътре. С каква цел толкова начесто ги правят?

# 265
  • София
Има ли слънчеви очила вече?

# 266
Днес научих интересен хак за касите на самообслужване Simple Smile Последно от покупките маркирах една саксийка с розмарин, обаче касата блокира и трябваше да извикам служител. Тя обясни, че били много леки и везната не ги отчита и удари саксийката в плота, при което се разхвърча малко почва, но все пак покупката се отчете на екрана. Така че по стар български обичай дори модерните дигитални уреди се оправят с удар Satisfied

# 267
Тази вечер пак си намерих преоценена шунка Le&Co ХХЛ, 200 грама за 2 лева. Продължавам тази шунка да я виждам само при намалените с оранжев стикер стоки, а в асортимента не я виждам.😆

# 268
Това с леките продукти е проблем още от както ги пуснаха тези каси. И аз мятам със замах примерно връзка лук, щото не я отчита и трябва да викаш служител за репички, някои закуски и други подобни-  грамажа, който е вкаран в системата не винаги съответства на реалната покупка.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 22:47 от denyil

# 269
С боя за яйца имах такъв проблем, много лека и не я отчита везната.

Общи условия

Активация на акаунт