КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 631
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Ако някой подарява купон за кроасан, моля да ми прати 🤗

Пратих.

# 181
Сиренето Брей в метална кутия (800 гр) ок ли е? Вътре едно цяло парче ли е или е нарязано примерно на 4-5 парчета?

# 182
Кф Бургас Славейков има кроасанчета, взех ягода и череша без проблем Simple Smile

# 183
  • Русе
..... На Чех нещата май не са лоши принципно.
Напротив. Не са качествени.

# 184
  • Mostly in my mind
Нормално е да не са. 29 ст...

# 185
  • София
Сиренето Брей в метална кутия (800 гр) ок ли е? Вътре едно цяло парче ли е или е нарязано примерно на 4-5 парчета?

Ако е в кръгла кутия - вътре е нарязано на шайби. 4 с височина около 2 пръста + 1 тъничка шайбичка.
ММ твърди, че е вкусно.

# 186
Не е цилиндрична кутията, с квадратен капак е. Но предполагам, че би трябвало също да е нарязано като сиренето в цилиндрична кутия...🤔

# 187
  • Стара Загора
Къде стоят продуктите за устни? Вчера обикалях да намеря балсамите на Nivea.

# 188
  • Пловдив
Къде стоят продуктите за устни? Вчера обикалях да намеря балсамите на Nivea.
при кремове и т.н продукти.

# 189
Рекламираните череши така и не се появиха в нашия филиал. Вчера като ходих за кроасаните мислех да взема, но нямаше индикации изобщо да са доставяли. Confused
Скрит текст:
Но пък Лидл ме компенсираха, пуснали са черешите също на 3,50кг, само че в кутийки по 500гр. Не ми се видяха хубави, но нали бях тръгнала за череши, та взех. Simple Smile Може пък и вкусни да се окажат, още не сме ги опитали. Сега като гледам на снимката даже по-добре изглеждат, ето ги:
Скрит текст:

# 190
  • Пловдив
При нас имаше череши, взимаха хората, ама на мен не ми допаднаха...
Намерих 1 кроасан с кода, ама после видях, че е с двата шоколада, а аз исках само черен.
Взех и гланц Simple Smile

# 191
Предполагам са били подобни или същите като "утешителните", които взех от Лидл. Взех ги, точно понеже реших, че едва ли и в Кауфланд са били по-хубави. Май ще се окажат прави тези дето за компоти са ги купили. JoyJoyJoy

Затова пък от кроасаните имаше от всички видове, явно в квартала предпочитат здравословните храни.Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак зяпах кодовете, че имаше доста разновидности, но само 4  бяха с отстъпката или по-точно 3 , след като "емпирично" този с какаото отпадна...
Скрит текст:
Между другото като ходих на откриването на К_Халите по същия начин на IQ Кроасаните не излизаше отстъпката и ги оставих на каса, та трябваше после до друг Кауфланд да ходя, за да взема. Там нямаше проблем, та не знам дали нещо на Халите със системата не им е наред, макар че би трябвало да е централизирана...Thinking

Подарявам няколко купончета.
Имам и за 2лв отстъпка при сметка над 50лв, който изтича днес и няма да успея да го ползвам.
Скрит текст:

# 192
  • Стара Загора
И при нас череши не видях, а ходих вчера и днес.

# 193
Сега излизам от Кауфланд Враца, няма кроасаните по 1ст. Ако някои ходи до Кауфланд, в които има да пише да пратя скрииншот.

# 194
Онзи ден се оплаках,че няма много от нещата,които търсихме. Днес продължава да ги няма Grinning + ягодите,които са от днес.От цял списък-3 неща имаше.. Предлагам да направят цялата брошура -всеки ден различни промоции,та да можем всеки ден да ходим и да гледаме как няма нищо.
Забравих да споделя прекрасните домати.

Общи условия

Активация на акаунт