КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 637
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Пробвай вечерта.
При нас към 15 ч нямаше никакви ягоди, но пък в 21 като отидох имаше даже преоценени на 0.69 ст.

# 196
  • Пловдив
Начи мн.ме дразнят с тия отстъки как се изписват на кас.бележки Angry Не е под самия артикул и кат са няколко как да разбера дали е хванал кода??? Пише най-отдолу обща сума и тва е!

Гланцът блек бери мирише у-ни-кал-но!

# 197
всъщност на билла не може да им хванеш спатиите с отстъпките. на кауфланд е по-лесно. малко дразни че като имаш -2 лв при пазаруване над 50 и започва от всеки артикул да сваля по 0,02 лв или нещо подобно и става една дъъълга бележка. точно тия ваучери предпочитам да са след крайна сума да изписва -2 лв (все едно си платил 2 лв с ваучер някакъв). да не пишат отстъпка на всеки артикул, който освен това може да е на червен етикет и тая отстъпка я пишат и става една дълга та широка.

# 198
Начи мн.ме дразнят с тия отстъки как се изписват на кас.бележки Angry Не е под самия артикул и кат са няколко как да разбера дали е хванал кода??? Пише най-отдолу обща сума и тва е!

Гланцът блек бери мирише у-ни-кал-но!

На бележките на Кауфланд всичко е точно. Под артикула излиза. На Лидл също.
На Била е проблемно когато е отстъпка стокова група, тогава е най-отдолу някаква сума и не се разбира за кой артикул се отнася.

# 199
  • Пловдив
Мариана, не е така..нали вчера гледах. Най-отдолу има обща отстъка и тва е.

# 200
  • Русе
При нас всеки ден имаше череши, но всеки ден бяха от различни ниви Grinning Вчерашните, въпреки, че имаше нагнили бяха най-уздрели и вкусни. Но аз минавам през К. в 8,15 ч. Тази сутрин ягодите бяха останали само 3 опаковки.

# 201
Мариана, не е така..нали вчера гледах. Най-отдолу има обща отстъка и тва е.

Това е колко си спестила с К-кард обобщено.
Инфото за купоните се отразява под всеки артикул.

# 202
Когато артикулът е намален с Кауфланд кард, под него излиза отстъпката. Иначе, ако си на селфчек каси се вижда в тотала, при маркиране не. Миналия ден исках да ползвам тези 2 лв. , за сметка над 50. При маркиране излизаше 51 и нещо, като натиснах плащане, стана 38 и ми провали плановете. Simple Smile

# 203
Подарявам

# 204
# 205
Благодаря. За пръв път виждам брошура 95 страници.

# 206
Нищо не харесах аз. Имам чувството, че през седмица едно и също е в брошурата

# 207
А цените уж намалено , ама друг път!

# 208
  • оттам, откъдето започва България
Севда, не ти е само чувство - реалност е.

# 209
това мляко дето цяла седмица трябва да е 1,70 или 1,80 беше. вчера сутрин имаше 3 деформирани лежащи по пода кутии. днес сутрин хич кутии.

Общи условия

Активация на акаунт