КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 672
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
И с пакетчета от стандартното Нескафе е голяма мъка...😆

# 271
С боя за яйца имах такъв проблем, много лека и не я отчита везната.
Мен ме накараха да маркирам всяко едно пакетче боя, защото всяко било на различна цена. А аз знаех много добре, че всичките да на една цена. 16 пакетчета пиук, пиук. Бях ги приготвила всички в една торбичка и щях да маркирам 16 броя по едно от пакетчетата. Не, по отделно!

# 272
# 273
  • Mostly in my mind
Благодаря за брошурата, ленак.
Интересно за касите тогава, защо торбичката винаги я отчита безотказно...

# 274
Днес научих интересен хак за касите на самообслужване Simple Smile Последно от покупките маркирах една саксийка с розмарин, обаче касата блокира и трябваше да извикам служител. Тя обясни, че били много леки и везната не ги отчита и удари саксийката в плота, при което се разхвърча малко почва, но все пак покупката се отчете на екрана. Така че по стар български обичай дори модерните дигитални уреди се оправят с удар Satisfied
То и някой служители и други
Скрит текст:
(дето се навъртат там за цели нямащи нищо общо с дейността на магазина)
може да се пробват да им бъдат наместени бръмбарите по този метод ама забранено.

# 275
Мнение за кафемашина Cafissimo 99.99 лв от брошурата?

# 276
Здравейте, къде онлайн мога да подам оплакване в Кауфланд за двойно платена сума?
И мога ли да върна електроуред в едномесечен срок, неупотребяван и работещ? Благодаря предварително

# 277
На Информация пробвахте ли да оправите двойното плащане?

# 278
И мога ли да върна електроуред в едномесечен срок, неупотребяван и работещ? Благодаря предварително
Може, да. 30 дни е срокът.
По другия въпрос бих писала на имейла им.
И прясното мляко К класик 3,5% е вече с "любимите ми"🤪 капачки, които са закрепени за опаковката. Супер неудобни са ми...🙄

# 279
Щях да се взривя от нерви днес в Кауфланд. Това ново разместване ме изнерви зверски. Отделно продавачката на щанда за колбаси като взе да ми пуфти, че искам салама да е нарязан. Б@си, вземам салам за 25 лв килото , може поне да е нарязан. Все едно я накарах на ръка с тъп нож да го реже. Така взе да съска. И нямаше и клиенти, които да обслужва.  напрегна ме и тя. Другата пък на месото едни стойки, едни чупки, хвърля месото. Пуууу, голямото добро утро станаха всички. Изместили пекарната на друго място, нерде кетчуп, нерде памперси. Къде е майонезата нямам никаква идея. Айде, довиждане бях. Не се търпи тази кочина. И сложили едни платна " разместване заради вас " . Ама ти мен пита ли ме искам ли??? Размествате заради вас, не заради нас.

# 280
неудобни са мнооого. по принцип вс еу дома си сипвам, режа я и всичко ок. взех една кола 500 мл, почнах да пия по улицата - баси ужаса.

# 281
На Информация пробвахте ли да оправите двойното плащане?

Дева, казаха ми, че системата ще го засече и ще ми върнат парите по картата още същия ден, но не съм получила нищо.
Долче, пише в правилата им, че ако не съм доволна от качеството на уреда мога да го върна. Аз обаче никога не съм го използвала за да знам качеството му. Просто не ми е нужен.
Благодаря ви и на двете за отговорите

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 14:03 от Vranka

# 282
Тази седмица една служителка и с мен също си изпусна нервите. Исках 1 кг бутчета, да сложи по-големи (за да са с еднакъв размер приблизително и да се изпекат равномерно). Обикновено на служителите не им е проблем да сложат по-големи или по-малки бутчета, но реакцията на тази жена беше грубиянска, и като думи, и като тон.🙄 Развика се, че каквото забоде с вилицата, това щяло да бъде. "То ако всеки така тръгнел да си избира по-големи бутчета, другите кой щял да ги иска"...🤔 Е, ако и' бях казала, че не държа толкова на размера /големи или малки/, а просто да ми "боде" бутчета с еднакъв размер, представям си как щеше да реагира...😆😆
Да, много ми е трудно повторното затваряне на "модерните" смотани капачки...Не знам кой е решил, че това е мега удобство.😒

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 14:43 от dolce miele

# 283
Може, да. 30 дни е срокът.

Благодаря, пише, че мога да го върна ако не съм доволна от качеството му, а аз не съм го пробвала и не знам качеството му. Подарък ми е

# 284
Щом имате касов бон, уредът не е използван и искате да го върнете в срока- ще ви върнат парите. Няма проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт