КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 133
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Ако някой няма да използва купонът си за сладолед, ще се раздвам да ми го прати🤗

# 706
Мога да взема купони за сладолед Blush

Този миш маш, който хвалите, къде стои?

При бурканите с кьополу.
На мен не ми хареса, но аз по принцип не обичам консервирани домати, а това е много доматено.

# 707
# 708
Подарявам сладолед
Моля за сладоледа

# 709
И аз си спомням, че предишният път, когато имаше сладоледи на клечка с купон, единият вид не изглеждаше като на снимката. Има всъщност два сладоледа, които са доста близки на външен вид, другият с ядките няма как да се сбърка.
По казусът с Кит-кат, отговориха ми на имейла. Пратили са ми ваучер за 3 лв, който, доколкото разбирам, трябва да разпечатам, за да мога да го използвам. Дали ще стане със скрийншот от телефона, някой използвал ли е такъв ваучер?🤔
Приемам купони за сладолед, ако някой има излишни.😀
Преслава, има доволни от прахосмукачката на Айко. Аз я нямам, но по спомен повечето мнения бяха положителни.
Връщат пари при неудовлетвореност. За уредите държат да не са използвани. При използвани уреди може да се предяви рекламация.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 17:58 от dolce miele

# 710
Може от телефона да се ползва ваучерът, да. Само увеличи яркостта на екрана до край. Иначе може да не го разчете

# 711
Благодаря!🙂

# 712
И аз имам отговор и ваучер. Ще пробвам с телефона, ако не става, ще го разпечатам.
Днес пак нямаше Кит Кат. Сладолед намерих, там също беше обрано, но в кутията с Макс намерих единия вид. Обаче или витрината им не е в ред, или някой го е взел и после върнал, защото като излязох навън и го отворих, само дето не протече. Толкова омекнал беше.

# 713
Oпитах да използвам ваучера на каса на самообслужване (чрез скрийншот от телефона)- изписа ми за момент, че ваучерът вече е осребрен или нещо подобно! Никаква отстъпка не ми приложи, ще видим, като го разпечатам...🙄 Дано не е изчезнал...
Иначе взех два сладоледа за 1 ст. (благодаря на съфорумката, която ми подари единия!🙂🤗) и, разбира се, сладоледът с шоколадова глазура отново в реалността не отговаряше на картинката от купона. Не пише "Ice stick" на опаковката, а май нещо на немски. Аз сканирах баркода на единия сладолед на сканиращата машинка и там се вижда номерът на артикула, който съвпадаше с този от купона.😉 Някой тук преди време ме "светна", че така мога да видя номера на артикула.😃 Защото от "подредбата" на кашончетата със сладоледи и етикетите им въобще не става ясно кой етикет за кой вид сладолед е.🤭
Така изглежда сладоледът от купона в действителност:

Доволна съм иначе от пазаруването. Взех си някои намалени неща, няколко кофички заквасена сметана за под 1,80 лв бройката, подправка за агнешко по 13 ст. за пакетче (от 99 ст.), поредната силиконова шпатула (ама с такава форма си нямам😂, а шпатулите с гъвкави краища са ми особено удобни за някои неща), кюфтета по 2 лева...За разлика от "силиконовите" форми, които ми миришеха на нещо като гума, шпатулите не ми замирисаха на нищо неприятно.🙂

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 15:31 от dolce miele

# 714
Аз не можах да ползвам такъв ваучер на самообслужваща.
Иначе, да, в имейла, който получих от отдел обслужване пишеше да го разпечатам на хартия и да го дам на касиер да го маркира.

# 715
Успях да взема 3 сладоледа. Благодаря на съфорумка. При нас имаше доста,но само от този с ядките.
Взех и осо буко,та днес ще правя гурме вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

Priwet, как приготвяте осо буко?

# 716
Аз вчера направих доволен пазар, като за 330 лева 😁. Новодомци сме и напазарувах доволно чинии на Луминарк, тенджери и тигани на Брио, възглавници. Хванах и таблетки за съдомиялна, че все ми се изплъзват.
Взех и рибка - филе сьомгова пастърва, днес ММ ще го готви.

# 717
Тази седмица има на промоция блендер 500 вата. Някой ползвал ли е такъв и доволен ли е? Според ММ трябва да е по-мощен

# 718
  • 1st floor
Мога да взема купони за сладолед Blush

Този миш маш, който хвалите, къде стои?

При бурканите с кьополу.
На мен не ми хареса, но аз по принцип не обичам консервирани домати, а това е много доматено.
Вчера най-накрая успях да се замъкна до Кауфланд. Специално за миш-маш-а ми беше зор. Обаче видях още един на Родна стряха и зациклих кой съм взимала. Въобще не помня. Според ММ е бил Родна стряха, ама той е по-слабопаметен от мен и не може да му се има доверие. Взех осем буркана от този на промоция, пък какъвто е - такъв.

# 719
Аз като не съм сигурна, а това е често...взимам по един от двете марки, пробвам и тогава се запасявам с количество. Понякога е проблема и в партидата, не само в марката...

Общи условия

Активация на акаунт