Боледуване на децата ни - тема 79

• 26 561
  • 808
  •   1
Отговори
# 165
На малката, която е и по-кекава, обрива се задържа 2 -3 дни като имаше на ръцете и малко на вратлето и бузите. Голямата вече 10дни... и то се изприщи цялата. Поскри се, но като попрегрее следобяд навън и като я напече и веднага се появява и почва да я сърби.

# 166
Да, не е много гадна тази 5-та болест. Обаче имаме резервация за събота за моренцето. А май с този обрив не може да се пече. Ще я видя днес след работа и ако трябва ще звъня да видя дали можем да анулиране стаята.

# 167
Все тая дали ще се пече... просто ще стане червено.

# 168
Абсолютно...няма да и останат дълготрайни белези, ако се пече, просто може да се зачерви..

# 169
Докторката звънна преди малко. Имаме дата. Ще пиша, когато всичко мине. Пожелайте ни успех! Сърцето ми вече е извън тялото ми. Дай Боже всичко да мине наред!

# 170
  • shumen
Не е толкова страшна тази 5 болест.Да се оправят скоро всички болни.
Тони,стискам палци.Дано всичко мине без проблем.

# 171
Тони успех и всичко да мине безпроблемно.

# 172
Момичета, някой има ли допълнително здравно на Дженерали? Как да използвам картата в лаборатория? Искат ми амбулаторен лист, че лекар ме праща.. някой има ли такъв да ми покаже какво да пише, за да покажа на личната? И ако взима днес листа, колко време важи, т.е. мога ли другата седмица да направя изследванието?

# 173
Ваня, в амбулаторния лист където пише изследвания трябва да впише това което иска да се направи. Назначенията важат 15 дни, така че няма проблем да отидете другата седмица.

Някой знае ли къде правят тестове за зъболекарска упойка? Задължително ли трябва да отидем на алергорог?

# 174
Да, зъ съжаление трябва да се плати и преглид и тест... при нас прегледа е 80, а всеки алерген по 3 лева

# 175
Нашият носен секрет излезе - чист е…

# 176
Хайде остави го детето малко без лекарства сега, за операцията няма какво до я мислиш. Рутинна е и лека.

# 177
Хайде остави го детето малко без лекарства сега, за операцията няма какво до я мислиш. Рутинна е и лека.

Благодаряя. Да, нищо не давам вече. Само пробиотик за корема, че лятото… 😀 И от вчера Ериус, докторката каза да го давам до деня на операцията. А и Рестив приключихме днес, остава още един прием след 20 дена. То е нещо уж като респивакс и бронховаксом, ама се води хранителна добавка. Уж по пречистено.

# 178
Ваня, в амбулаторния лист където пише изследвания трябва да впише това което иска да се направи. Назначенията важат 15 дни, така че няма проблем да отидете другата седмица.
Само на Дженерали ли важат 15 дни или на всички фондове?
Имам назначения от ендокринолог за изследвания, но трябва да ги направя към 26.06, че са полови  хормони и се чудих да си искам ли фактура, дали ще стане.. ?

# 179
Да, зъ съжаление трябва да се плати и преглид и тест... при нас прегледа е 80, а всеки алерген по 3 лева

Аз оставих 141 лв онзи ден за 5 минути... 130 лв за преглед, 6 лв за алергените и 5 лв за контролите. Е, запълнихме времето до 15 минути да изчакаме резултатите, ама...заболя ме сърцето, честно.

Общи условия

Активация на акаунт