Боледуване на децата ни - тема 79

• 26 556
  • 808
  •   1
Отговори
# 150
Така бях преди години...всеки вирус ми беше кашлица, не спирах с месеци, пиех нон стоп антибиотици. Аз като кашлям, то е сухо, дразнещо и не спира...до степен че се появи невралгия на междуребрените мускули. На мен ми помага комбинация от ксизал и синекод. Също обтриване на гърлото с коларгол 2%, защото обикновено кашлям заради безумно дразнене там.

# 151
Гърлото в момента ми е рана от цялото това кашляне и аз съм с ксизал но всички противоалергични  много ме успиват направо съм една замаена ..отделно изпадам в някаква дупка покрай тея състояния ..

# 152
Гърлен секрет? Щом е на рана, ветоятно си отглеждате бактерия

# 153
Може да пробваш и с анафтин спрей. Също гаргари със сода и със смрадлика, редувай на често.

# 154
И аз бях с ужасна суха кашлица. Всичко започна с леко дразнене в гърлото - сякаш ме сърбеше. Сутрин направо си беше като пристъп,само да се размърдам и започваше якото бухане. Оправих се с добрия стар Димекс.

# 155
  • София
Минавам да се отчета с един силно положителен резултат за parvovirus B19. За 5те работни дни, докато излезе, тъкмо ми мина всичко, вече нямам и следа от обрива Simple Smile , но много неприятно ме сърбя 2 дни.
Да добавя, че имах и кърлеж преди няколко седмици и най-вече затова беше тази параноя да се изследвам, директно пуснах и за лаймска и за марсилска треска да ми е мирна главата.
Бързо оздравяване на всички!

# 156
  • shumen
Ликеуинд,оправяйте се скоро.Явно си лепнала нещо отнякъде.Аз съм  същата.Има ли един болен и аз ще съм втората след него.
Светле,оправяй се скоро.

# 157
Светла, благодаря за информацията! Беше ми интересно да разбера, че има изследване и за тази прословута пета болест. Ти май си първата, която се изследва Simple Smile Ама Рамус са се оляли с тези 5 дена за резултат 🤦 Сега проверих, че в Цибалаб резултатът е готов за ден-два. Ама 30 лева. Не е евтинко хиччч

# 158
Много модерна болест и явно с бум сега. Минахме я, май не повтаря, та поне отхвърлихме работа 🤣
Дани, как ти е ръката?

# 159
  • shumen
Ваня,боли ме ръката и пръстите са сини,но ходя на работа.

# 160
Толкова модерна не е, аз разбрах за нея преди 11 години. Тъкмо четох, че инкубационният период е между 7-14 дни и когато излезе обрива вече не се водиш заразен и може на градина/училище.

# 161
Ужасна е тази пета болест. Сега и лятото как се пази дете от слънце...При предоледувалите колко дена беше този обрив. Ние сме от неделя (тоест 5), като вчета ( тоест на 4 ден) направо ми се изправи косата от обрив.

# 162
При дъщеря ми обрива изчезна за около 10 дни. Нищо страшно не ми се видя болестта, даже бих я нарекла съвсем безобидна. Страшното беше, че при дъщеря ми не я диагностицираха правилно веднага и я натъпкаха с Урбазон.
Ако вече е започнал да избива обрива по тялото скоро ще изчезне от бузите, после постепенно избледнява от гърдите, дупето, ръцете и краката.

# 163
Ние си чакаме още. Не са звъняли за операция. Ни градина, ни операция. Вече леко почнах да се поизнервям. Бачкаме, гледаме се и седим като олиго**** да чакаме и ние не знаем какво вече.

# 164
Е, звънни и ти да я подсетиш...

Общи условия

Активация на акаунт