Боледуване на децата ни - тема 79

• 26 552
  • 808
  •   1
Отговори
# 135
Тони, разбирам те и ти съчувствам. Целият декември и целият април изкарахме по лекари и не минаваше и не минаваше. Все по празници ни се случва. И приятелите едва ли не ми се подиграват , че не искам да я пускам на градина. Е как да я пусна след месец борба , тъкмо сме я закрепили и да започваме на ново. Не става, нито съм садист, нито мазохист. Ако от септември стане същото я записвам за вадене на сливицата и това е.

# 136
Тони, разбирам те и ти съчувствам. Целият декември и целият април изкарахме по лекари и не минаваше и не минаваше. Все по празници ни се случва. И приятелите едва ли не ми се подиграват , че не искам да я пускам на градина. Е как да я пусна след месец борба , тъкмо сме я закрепили и да започваме на ново. Не става, нито съм садист, нито мазохист. Ако от септември стане същото я записвам за вадене на сливицата и това е.

Ние чакаме да ни звънне докторката уж за Юни….. дано до тогава да не е слязло надолу и да е станало мазало. Че и жега го дават, ще св седи на климатика няколко дена без да се излиза.

# 137
Тони не знам защо, но си мисля при вас в момента лигавицата на носа се е скапала от АБ капки, произвежда много секрет и цвета на сополите няма нищо общо с бактерия. Просто няма как след толкова капки да не може да мине ако има бактерии.
Моята днес не кашля, но носа е запушен и гласа присипнал.

# 138
Тони не знам защо, но си мисля при вас в момента лигавицата на носа се е скапала от АБ капки, произвежда много секрет и цвета на сополите няма нищо общо с бактерия. Просто няма как след толкова капки да не може да мине ако има бактерии.

Рейна, благодаря за мнението! И на мен ми минават такива мисли… имаш ли някакъв съвет или препоръка, как да “подходя”, в такъв случай? Какво да го правя този нос 😔

# 139
Според мен пусни микро, защото това са само догадки.

# 140

Рейна, благодаря за мнението! И на мен ми минават такива мисли… имаш ли някакъв съвет или препоръка, как да “подходя”, в такъв случай? Какво да го правя този нос 😔
Нямам опит, аз не слагам АБ капки на децата. Веднъж на мен си, но УНГ ми ги изписа, тогава си бях с температура и оранжев секрет излизаше. Помогнаха ми. Иначе от сподеряне с други майки знам, че който ползва обикновено се получава един затворен кръг.

# 141
  • shumen
Честит 1 юни на патерици на децата!Да са живи,здрави и ние покрай тях.
Тони,направете курса с АБ капките и спри да слагаш каквото и да е.Изчакай да минат 10 дни и пусни микро,за да видиш има ли нещо.
Ваня,как сте?
Аз вчера успях също да се контузя.Сутринта като оправях леглата и капака на реклата падна върху пръстите на дясната ми ръка и сега е синя и ме боли.

# 142
Как сме, Дани...не знам. Малката е с послен напън да ходи на градина до 12ти, защото тогава им е тържеството. Твърдеше, че я боли гърло, но я пратих...дано остиска, защото никога не е била част от тържеството.
Голямата още има пришки, вече 8ми или 9ти ден.

# 143
  • shumen
Ваня,дано устиска до тържеството здрава малката.Да се оправя скоро каката и весела ваканция.

# 144
Включвам се с АБ и болки в едното уше... Отказът ми да лекувам доведе до това... Първата седмица реших да изчакам. Най-обикновена хремичка. Втората седмица вече започнах честичко да пръскам Стеримар + минаване на ноздрите с Пронтодерм гел и пръсках Йалоклийн в носа. След това бяхме на лекар, изписа АБ капки и маз и инхалации с Кависепт. Реших, че се пооправя вече и правихме само инхалации. Да ама снощи плака, че я боли ухото. И така - днес на прегледа - гной в Евстахиевата тръба - бактериална инфекция. Имаше само преглед, без изследвания и микробиологии...  Но все пак не ми се рискуваше и този път почнахме лечението....

# 145
Точно за това аз предпочитам аб капки на време, защото иначе стигаме до пиене на аб. Не че аб капки са най-доброто решение, ама не мисля че е редно и след всяка седмица в градината да се пие аб.
Малката не е точно здрава, смърка нещо активно, ама се заинатила тоя път че ще ходи сополива. Да мине тържиството на 12ти и ще се чудя как да я оправям.

# 146
  • shumen
Барбалена,да се оправя скоро малката.Аз също затова предпочитам АБ капки на време.

# 147
Аз отново съм с кашлица 3та поредна незнам какво става ...

# 148
Несъмнено АБ капки е по-добре от АБ, ама... все се надявах да мине. А и тя май хваща трети пореден вирус. Смея да твърдя, че се оправяше. Или е било временно затишие. Вдигна и температира вчера - 37.8.

Лайкауинд, ти ли писа преди няколко дена, че мъжът ти и детето ли кашлят? Да не би да си се заразила от тях?

# 149
Да аз бях ,но преди тях бях аз ...от 1 май за 3ти път лепвам нещо ..не мога да ви опиша психически колко съм изтощена от тези разболявания

Общи условия

Активация на акаунт