Боледуване на децата ни - тема 79

• 26 502
  • 808
  •   1
Отговори
# 30
Аз по мен съдя, че Ксизала е доста добър за кашлици и сополи. Малката, обаче, има проблем с него, като го пие и после през деня и се гади. Фенистил не бих дала, то е първа генерация антихистамин, преминава кръвно-мозъчната бариера и приспива и слон.
Обривчето на малката още се вижда, доста избледняло, но е там. Вчера имаше и по вратлето...на тениска, после и то избледня.

# 31
Еха, не го знаех това за Фенистила, май съм им го давала и на двамата Flushed

А Фенистила на капки ли е? Няколки пъти ни го изписват по 5 мл, а то сироп май няма и всеки път се чудя по колко да им давам.

Лиленце, и при нас голям проблем със сливицата. От 10 дена е с някакъв сопол, вярно че освен физ.разтвор нищо не пръскаме и даваме, ама при "нормалните" хора си минава и така. А с тая сливица не и не Cry И усещам влошаване

# 32
  • shumen
И аз съм давала Фенистил.Моя от Ксизала също му се доспива.

# 33
Нито един антихистамин не е действал приспиващо на моето дете. За жалост 😂😂😂
Барбалена, моето дете е от 08.04 дъс сополи… не е нормално това.

# 34
Барбалена на колко е детенцето?
Знам какво е със сливица, нещата не минават така както при деца без уголемена. Все сме били с кофти кашлици, отит и пак казват да чакаме. Та като мина 5-6 годишна виждам подобрение и го чакам окончателно, да видим.
При нас Ксизалът със сигурност приспива, онзи ден и аз бях доста хремава и пих Ксизал 10 капки викам си това ми е дозата 😂 на децата давам по 5. Еми бях като замаяна часове наред…

# 35
  • София
Моето момиче Ксизал не е пила , но Фенистил , Ериус и Рупафин е пила и никога не са я приспивали.
А когато пи Рупафин беше все едно съм и  дала Ред Бул. Буквално летеше .

# 36
И моята дъщеря не я приспиват антихистамините, а е изпила литри, че понякога и двойни дози са и давали за кратко..щеше да е хубаво да и се доспива от тях. 😄
Инхалации само с физиологичен помагат при дъщеря ми или като допълнение към Пулмикорт или като е остатъчно, иначе не.
Дъщеря ми си пие антибиотика и няма да казвам нищо още, но...идва ми да отида и да ги набия всичките специалисти дето я оставиха 3 месеца да се измъчва.

# 37
Apple garden каква е историята през тези 3 месеца? Защо пие аб?
Хремите явно не са това което бяха, моето 2 годишно е с хрема по 3 седмици също, трудно му минава, а не ходи на ясла даже.

# 38
Все още нямам отговор на въпроса какво е това. Надявам се скоро да мога да кажа "беше". В предишната тема съм писала много, няма да повтарям цялата сага за да не става досадно.
Накратко антибиотика го пие, защото според алерголога и кашля заради прекарана някога микоплазмена инфекция. Верооятно това някога е началото на март, но разбира се, че веднага обвиниха алергиите и и я тъпкаха с кортикостероиди. Има антитела за прекарана такава инфекция. Дали ще спре да кашля - предстои да разберем.

# 39
ЕпълГардън, стиснати палци Hands Pray

# 40
И аз стискам палци, това с алергията им е голямо оправдание на лекарите, като не знаят какво е. Дъщеря ми също уж имаше алергия, после друг лекар каза, че никаква алергия няма, но както и да е, стискам палци всичко да се нормализира при вас.

# 41
  • shumen
Аплегардън,стискам палци да мине скоро кашлицата при твоето дете.
Лиленце,и на мен зимата като кашля детето ми казаха алергия,после друг лекар каза няма.

# 42
Минахме при УНГ, която като цяло бяхме избрали ако се решим на операция. Не даде час за операция. До 23.06 трябва да стане, защото си записа че на 29.06 пътуваме. С една дума сега започва чакане да звънне…. Дано до тогава не се откажа.
До тогава никаква градина Тя твърди, че вижда сливицата му зад мъжеца и и през носа. Ушите му не са възпалени, но са му хлътнали тъпанчетата. Каза, че ни чува заглушено заради това.
Дано и да в здрав, защото сополите и храчките не спират 😭😭

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 15:05 от toni1189

# 43
Нещо си се разколебала..😄 Защо не ви даде час, няма график за юни ли?

# 44
Нещо си се разколебала..😄 Защо не ви даде час, няма график за юни ли?

Пълен й е графика 😀😤 сметни….

Общи условия

Активация на акаунт