Боледуване на децата ни - тема 79

• 26 509
  • 808
  •   1
Отговори
# 735
И аз така само натриев цитрат 🔝с лимонче е поне не е горчиво,че ми бяха дали и още едно голяма гадост

# 736
Вомакур съм ползвала за малката за повръщане при пътуване. Дрога си е, потвърждавам. Ама само то й действаше.

# 737
Благодара,момичета! Малчо от 24 часа не е провръщал. Няма и други симптоми. Надявам се това си беше. Вчера карах и хомеопатия (ЛЛ му е хомеопат).
И миналата година лесно ги изкара тези чревните вируси, явно добре му се бори организмът с тях.

Тези свещички, ако час се описват като друго защо се изписват на деца?!?

# 738
Сутринта нищо й нямаше- около час, хапна половин филия и като се сви че я боли корем...дадох линекс и еспумизан не минава легна плаче от болка😢 лл не вдига,втора смяна е,хукнахме на частно както й да е и ехограф й пуснахме,казаха вирусно ...няма друго поне засега дано така да остане. ...Нурофен ,еспумизан и линекс да продължа ако вдигне т.аб панцеф и разни други неща за повръщане и разстройство....свива се още и охка ....това е ужасно

# 739
  • shumen
Мими,а кръвни пуснаха ли и хирург гледа ли я?Ние имаме точно такъв случай,но беше есента и казаха,че е от храна и салати тогава.

# 740
Точно пък за болки в стомах да изпишат антибиотик ми е странно. И да Вдигне температура може и да е от вирус. Аз бих завела при ЛЛ. Моят син през юни изкара вирус с повръщане, после го боля гърло, имаше гадене и отпадналост и чак тогава, на 3ти ден вдигна темп. Беше си вирус и на 5ти ден вече беше добре, всичко му мина остана само хрема. Същото нещо малкият го изкара само с температура малко над 24 часа и липса на апетит. При мен и мъжа ми протече с отпадналост и болки в гърлото, като аз стигнах и до кашлица, която влачих 1 месец.

# 741
Мими, иберогаст капки може, много помагат.При нужда може да се пие и бусколизин и но шпа, но не знам по колко.

# 742
  • shumen
Нош па не е ли над 6 години?

# 743
Благодаря🩷

Много тъжна картинка беше плаче и се превива....от 9ч ....вече е по-добре стана дойде в другата стая дори и търси да яде...на половин филийка е🥴Днес мисля да си й давам Нурофен,еспумизан и линекс.Дано да мине без продължение.....
Ами застрахова се док сиг нз все пак сме на частно.
Кръвни не,урина не,беше пишкала вкъщи нищо нямаше да пусне.Предложи ехограф и се съгласих да сме сигурни,да друг специалист я гледа предполагам хирург,вс бяха много мили шегуваха се,на ехографа казаха че имала вълнички в корема да я забавляват и разсеят 😃

# 744
  • shumen
Мими,дано е било това и да не се повтаря.
Ние утре заминаваме на море и се моля да сме здрави да не се налага там да търсим лекари.

# 745
Малката с това епично подсмърчане днес като духа носа имаше и кръвчица. Не е като до текне кръв, но има нещо. Чудя се на какво се дължи....дадох вит Ц, май си дава при подобни случаи.

# 746
Мими,дано е било това и да не се повтаря.
Ние утре заминаваме на море и се моля да сме здрави да не се налага там да търсим лекари.
Напълнете аптечката с всичко и може да погледнеш да се ориентираш за аптека,болница пу ПУ
Дано вс е наред
Къде ще бъдете 🌊

Ще пусна нашата рецепта на някой може да му е полезно ...но сиг сте наясно какво се дава.
Първото ако повръща,други две при друс

Мисля че сашето каза две наведнъж ама то сто неща бяха

# 747
Но шпа е пила един, два пъти моята дъщеря още на 3г. възраст, помогна и тогава. Просто на такава възраст изписват четвъртинка, после половин хапче и така.
Нурофен за стомашни болки ми е странно, защото той по принцип дразни стомаха и нищо чудно да се и подриска от него след това. Иберогаст е подходящ както е писала Ваня.

# 748
Да и аз знам че е силен нурофена и може да дразни ...лл каза Панадол,но вече бях дала Н.
Но може би заради самата болка нз

# 749
  • shumen
Мими,на Кранево ще сме.Аз без лекарства не тръгвам където и да е,въпреки че е голям вече моя.Един път ги бях забравила и го хвана вирус със повръщане и добре,че бяхме на лагер и госпожата беше съобразила и носеше.

Общи условия

Активация на акаунт