1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 173
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Няма ме във Фейсбук. Бих се присъединила, но не знам как.

# 166
  • Пловдив
Да и аз не мога да се ориентирам кой кой е в групата, но всички деца са прекрасни!!!
Моят малкия точно на 24-ти, в деня на бала на батко му, стана с болно гърло. Мина балът, и набора стана със зверски болки в гърлото. Аз в неделя също. От вчера обаче при седмокласника премина в бронхит...Имало такъв вирус, каза лекарката. Радвам се, че минаха матури и балове и бяха здрави тогава.

# 167
  • Plovdiv
Редактирам, за да няма и други запитвания.   

В2022, прекрасна е! Много успех и сбъднати мечти.

Тези дни се нагледах на хубави деца, и тук и около мен. Поддържаме връзка с деца и майки от парка, от детската градина, от началното училище, прогимназията и гимназията, приятелски деца. Иииии.. сънувам абитуриенти, това сериозно. Joy Тотално се разтопих.Heart
За осигуровките бях писала в предната тема. И разбира се, инфото от унитата е важно. Не е проблем да се подаде декларация 7 края на юли, че даже и август, просто ще се начислят наведнъж. Не помня дали има лихви в този случай. Здравните се прекъсват се след третия месец, в който няма инфо или не е платено.
Ако някой се интересува как точно става, ще обясня по-подробно. Аз ще подавам юли с ПИК на НАП, ще видя кога и мога да снимам. През юни ще пратя младежа да си изкара ПИК.
Весело на днешните младежи и техните майки. Kissing Heart Дали са последните балове?
Сега, баловете почти превалиха, но никакво разболяване, идват изпити. Hug
viara_iv, нещо да си подразбрала за дата на дипломирането? Освен, че ни трябва дипломата до края на юни. Grinning

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 14:48 от N i y a

# 168
  • София
Нинка, дано се чувства добре довечера, за да си празнува с кеф!
На другите болни също скорошно оздравяване пожелавам!
Мислех, че само аз не се ориентирам във ФБ, с малки изключения, всеки път гледам първия пост 😄

# 169
  • Разпиляна във въображението
Много хубаво момиче! И съгражданка Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 07:31 от Miriel

# 170
  • София
B2022, прекрасна е девойката. Да сбъдне всичките си мечти.
Всички болни, да оздравяват бързо. И при мен имаше голямо притеснение да опазим младежа здрав за бала и като се тръшнахме останалите вкъщи и ми стана още по - зле. Предприех всякакви мерки, за които се сетих и за щастие той не се разболя.
Относно ФБ групата, преди време имаше желаещи да се включат в нея, но тъй като в нея пишат момичета, които са от години в тази тема, познават се било то реално или виртуално и си споделят лични неща, които не биха го направили публично, както е тук във форума и помолиха да не се включват други потребители. Аз уважавам тяхното желание и нямам нищо против, че не съм в групата Simple Smile

# 171
  • Plovdiv
Относно ФБ групата, преди време имаше желаещи да се включат в нея, но тъй като в нея пишат момичета, които са от години в тази тема, познават се било то реално или виртуално и си споделят лични неща, които не биха го направили публично, както е тук във форума и помолиха да не се включват други потребители. Аз уважавам тяхното желание и нямам нищо против, че не съм в групата Simple Smile
Абсолютно правилно и подкрепям. Kissing HeartАко знаех, че е толкова лично, въобще нямаше да попитам. Извинявам се.Hug

# 172
Весел празник днес на празнуващите!
Изтървах абитуриентката, но съм сигурна, че е била разкошна.
Болните да оздравяват, никакви такива Stuck Out Tongue Winking Eye
Предполагам след резултатите от матурите ще раздадат дипломите?
....ако сме преминали заветните 30т......

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 15:24 от щастлива мама

# 173
  • София
Има технологично време за изготвяне на дипломите и най - рано от 17.06. ще започне раздаването. На "нас" ще ни ги връчват официално на 20.06.

# 174
Весел празник днес на празнуващите!
Изтървах абитуриентката, но съм сигурна, че е била разкошна.
Болните да оздравяват, никакви такива Stuck Out Tongue Winking Eye
Предполагам след резултатите от матурите ще раздадат дипломите?
....ако сме преминали заветните 30т......

Ох, и аз за тези заветни 30 т. се моля по втората матура. Доста се бях напрегнала преди матурата, поразпуснах малко около балните страсти, но сега - колкото повече наближава Денят Х, толкова по ми се опъва кожата назад, ушите щръкват, раменете се изострят и изобщо - заприличвам на нещо средно между зомби и средната глава на триглавата ламя - не знам дали ме разбирате, ама около мен трябва да се стъпва на пръсти!

# 175
  • София
Нагледах се на прекрасни абитуриенти! Колкото познати деца абитуриенти имаше тази година, никога не е било. Моята танцуваше спортни танци 8 години - 2/3 от отбора бяха набор 2005, в добавка деца на приятели и съседчета. Толкова е вълнуващо.

Мина и нашия бал вчера. Всичко беше в един ден на датата. Събрахме се на коктейл за час и половина в един бар до Невски да я видят всички, после на Невски да се порадваме на всички деца и на финала вечеря в ресторант. Много мило беше. Оказа се добра формула за организация, когато всичко е на датата. При нас беше много трудно стиковането, предвид разпръснатата фамилия. Даже каката пропусна първата част, че се включи онлайн да защитава курсова работа пред професорката си от Париж.

Ели_Т честит рожден ден на патерица на младежа ти! Да е жив и зрав! Сестра ми и зет ми бяха на концерт на Рамщайн в Белград и снощи нямаха глас на бала. Било е велико.

Всички болни да оздравяват!

# 176
Божеее, все едно мен описваш Joy
Матурата по английски оф, дано, моля се Hands Pray

# 177
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Живи и здрави Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 23:32 от ninanb

# 178
  • София
МНОГО Е ХУБАВА !!!!

Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers RoseFlowers Tulip

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !!!!

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 16:55 от vnd

# 179
  • Пловдив
Ох, милата! Прекрасна е! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт