1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 198
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Стискам палци на всички от седмокласната битка. Дано тя не е попречила да изживеете пълноценно абитуриентството на наборчетата. Нека малките имат късмет и смело да закрачат след каки и батковци, макар следвайки своя си път.

# 196
  • София
Видях трима прекрасни абитуриенти на Нина, Иваничка и Валя, пропуснала съм една девойка, но така става като имаш много работа.

Имаше питане за ЗО, отговорили сте, но ще дам и информацията от РУО, която ни изпратиха от училището.
Съвместни действия за превенция на риска от неспазване на здравн … разование ученици

# 197
Предишни години не са ли излизали по-рано от обявената дата резултатите от ДЗИ, имате ли наблюдения? Предчувствам, че още на 5 юни ще са излезли. Laughing

# 198
Ох, той резултата да е хубав и до десети ще изчакам Rolling Eyes
Какъвто му е късмета Heart
И ние получихме това писмо от училището.

# 199
  • София
Ох, той резултата да е хубав и до десети ще изчакам Rolling Eyes...
Ако от това зависи, до 23:59 на 10ти.

# 200
  • София
Добро утро!
Нина, много е хубава и е истински боец!
valya_v, много е свеж! Фен съм му!
Ivanichka, много ти е готино момчето!

Малко ми е мъчно, че баловете са към своя край. Много ми е хубаво сутрин с кафето да гледам снимки на готини млади хора.

# 201
  • Бг-мама
ninanb, температурата изобщо не ѝ личи, чудесна е! Давай нещо за сваляне и да успее да се забавлява!
Не успях да видя почти никое друго дете, само синовете на Зечова - и те много добре съчетани. Зечова все си мисля че преди беше пускала съвсем други костюми като мерехте, явно сте се спрели на съвсем друго.
Ние си организирахме семейно празнуване в друг ден с целта абитуриента да си е с нас пез цялото време, той първо изобщо не искаше такъв тип парти, аз преди години също бях доста против - голямата работа завършило отрочето 12-ти клас, обаче като наближи и някак си узряхме всички за идеята. В крайна сметка аз лично останах много доволна, че го направихме, събрахме се и си изкарахме чудесно!
Скрит текст:
имаше разни непредвидени моменти, като купуване на панталон предпоследната вечер в пороя и счупена пералня, докато се пере този същия панталон, но това са събития за "цвят" дето се вика Simple Smile

Бързо оздравяване на всички болни!
Така е ! Правилно си запомнила. Младежът реши ,че със спортна визия се харесва повече. Много ти е красиво момчето! Попътен вятър!
Нинка не можах да видя снимката на девойката , но ми домъчня ,че е била с температура на бала си. Бързо оздравяване и желая и дано си е изкарала все пак добре.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 14:11 от Зечова

# 202
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Благодаря на всички за милите думи!
Прибра се в 6, много щастлива и почти без следа, че е била болна. Храната в Милениум е била под всякаква критика, в което не се и съмнявам. После в дискотеката имало много танци и промоция, купуваш бутилка - получаваш 2. По този повод се прибра с бутилка розов джин  Joy

# 203
  • София
Нинка, шапка й свалям. Харесва ми предприемаческия й дух!

# 204
Прекрасни снимки на младежи и родители! Flowers Rose Нинче, браво на момичето, боец е тя! И аз искам бутилка розов джин. Joy
Инсталирала съм си на телефона страницата с резултатите и тръпки ме побиват като я погледна.
Наборката го е ударила на сън и празненства - вчера беше дама на друг бал и стана суматоха в нас. Облече моя рокля от слабичките ми години, добре че съм я запазила. Много хубаво и стоеше, понякога има полза да си Плюшкин.
Ние ходихме две поредни вечери в Comedy Bar в Сатирата. Не знам къде съм бляла, та съм пропуснала Елена Атанасова. Страхотна е просто. Ще взема билети и за други постановки с нейно участие.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 11:43 от silver pearl

# 205
Привет!
Много са ни красиви децата!
Момичета, тамън ще спрем да пием покрай баловете и ще почнем да пием от нерви в очакване на ДЗИ  резултатите. Ще излязат резултатите и ще почнат кандидатстудентски изпити и класирания. А всички, които имате седмокласници в определени периоди ще пиете двойно. Направо се притеснявам за нас си SmileSmileSmile

# 206
Аз съм и със седмокласник, но за нищо не се тревожа вече Simple Smile Каквото - такова. За абитуриентката знам къде ще е студентка, за малкия - нека е изненада. Все пак не може всичко да е ясно и точно, нали Simple Smile

Поне първи клас днес приключи! Малкото е във ваканция вече.

# 207
Аз съм и със седмокласник, но за нищо не се тревожа вече Simple Smile Каквото - такова. За абитуриентката знам къде ще е студентка, за малкия - нека е изненада. Все пак не може всичко да е ясно и точно, нали Simple Smile

Поне първи клас днес приключи! Малкото е във ваканция вече.
Е, ти си герой! Заедно първи, седми и дванайсти клас. И аз имам три деца, но е доста по-лежерно-студент, абитуриентка и второкласник.

# 208
Догодина се надявам и аз да си отдъхна малко, дай Боже!

Моите деца са четири, големият е студент също като твоя Simple Smile

# 209
  • Разпиляна във въображението
И при мен е малко по-добре - абитуриентка, деветокласничка и второкласник. Разбира се деветокласничката е сърдита, защото само тя продължава да ходи на училище, а другите ще се излежават.

Общи условия

Активация на акаунт