1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 161
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Чакаме с нетърпение резултатите. Има ли някое детенце с втора матура по математика ПП - и как му се е сторила, какво мисли?

# 466
От служебната бележка за допускане на матури взех вх. номер и предполагам ЕГН за парола, но не е. Къде да ги търся?

# 467
  • Шумен
Чакаме с нетърпение резултатите. Има ли някое детенце с втора матура по математика ПП - и как му се е сторила, какво мисли?

Синът ми ходи на матура по математика. Каза,че е била лесна. И ние чакаме резултати.

# 468
Поздравления за хубавите резултати от професионалните изпити.Честито и все така отлично да върви.
Но вие сега ме вкарате и в друг филм, да отварям час по час и Школото.

А имам тооооолкова работа(търся емотикон с мотика и вършачка, ама няма Stuck Out Tongue Winking Eye)

# 469
От служебната бележка за допускане на матури взех вх. номер и предполагам ЕГН за парола, но не е. Къде да ги търся?
На същата бележка, по - долу, е посочен и код за достъп до платформата infopriem

# 470
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И сайта им заби Joy

# 471
Дааа! Много ви благодаря, открих го без да се допитвам до щерката, която щеше да ме отсвири!

# 472
  • София
Публикуваха и проект на таксите за обучение за тази година за държавните университети в България - https://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=8370

# 473
Не влизам в МОН, поглеждам нашата тема - има ли струпване на отговори, тогава ще е ред на МОН.

# 474
Шарлот, и аз така, ама нещо взех да изтерясвам. То ясно, че за пет пари работа днес няма да свърша.

# 475
  • София
А след като всички висим и гледаме тук, кой ще ни каже, че има резултати????

# 476
  • Разпиляна във въображението
Засега няма Simple Smile

# 477
  • София, в момента в любимото ми село Железница
А след като всички висим и гледаме тук, кой ще ни каже, че има резултати????
Аз, аз
Рефрешвам Sweat Smile

# 478
Здравейте, моя синковец се яви на математик ПП  и каза, че е средно трудна. Чакаме с нетърпение.

# 479
  • Варна
Според приложението към Проекта за таксите в СУ, годишната такса за специалност Анализ на данни е 3 293 лева.
Миналата година нямаше такса. Вие така ли го виждате/разчитате или има нещо, което аз не съм дочела?

Общи условия

Активация на акаунт